Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110508
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6748207
Ko je na sajtu?
Imamo 49 gosta na mreži

ПЛАНСКO И СИСТЕМАТСКO УНИШТАВАЊЕ (СРПСКE) ПОРОДИЦЕ


25.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Бошко Југовић

Forum Member

Пошто нисам видео да се овом НАЈВАЖНИЈОМ темом ико бавио на овом нашем форуму до сада, реших да се ја ОЗБИЉНО позабавим њоме. Текст ће опет бити мало дужи, јер не може све у пар реченица да се каже, има доста тога да се обjаcни...

Одмах у старту да разјасним, да без уништења овог антиљудског ЗОГ система нема ни нормалне ни здраве породице, а самим тим ни државе и нације. Без уништења овог антиљудског система свака акција на унапређењу и опстанку породице и друштва је унапред осуђена на пропаст! Без здравог људског система и друштва нема ни здраве породице. Јер се прво отклања узрок, а не последица!

Да би уништили ЗОГ систем морамо победити прво наше мане и слабости, а то су наивност и подводљивост, што ни мало није лак задатак! Да престанемо да се кољемо и свађамо између себе, јер док се код будемо клали и свађали између себе идемо само нашим непријатељима на руку и самим тим још више учвршћујемо непријатељски ЗОГ систем и убрзавамо нашу пропаст.

Јер и стара српска изрека каже: Ко неће брата за брата, добије туђина за господара! Што је и истина.

Морамо бити јединственији и ЈАЧИ него икад, да би победили и опстали, иначе ћемо у противном ускоро завршити као најгори могући робови или топовско месо за освајачке ратове по свету и као такви сви нестати са лица земље.

Јер и вечни природни закони нам сами налажу да само НАЈЈАЧИ побеђује и опстаје! Ово је све најсуровија жива истина тако да ту нема никакве дилеме. Коме то смета то је само његов проблем.

Дакле...

Сви знамо да је здрава хетеросексуална породица основна ћелија (нуклеус) сваког здравог људског друштва, те стога када се систематски уништaваjу таквe породицe уништи се и друштво и држава. То је управо оно што се дешава данас, јер један од главних циљева ЗОГ-а је и укидање уништење здраве хетеросексуалне породице.

То јасно и недвосмислено потврђују и Протоколи сионских мудраца:

Протокол 10.

Таквим путем ћемо, навикнути се на мисао о значају себе самога, сломити значај гојске породице и њену васпитну вредност, одстранићемо издвајање инивидуалних умова....

После планског катастрофалног "образовања", коме је главни циљ одмалена стварање будућих послушних робова од људи,иде уништење продице и држава је после тога комплетно поражена и уништена!

Здрава хетеросексуална породица представља основу људске заједнице и незаменљива је у процесу духовног и социјалног развоја човека. У породици се чува вера предака, држи се до основних духовних и моралних вредности које нас воде кроз живот; породица је извор љубави, у њој се учимо дужности, пожртвовању, заједничком подношењу невоља, животној борби, као и подели радости. Породица нам ствара осећање да смо заједно у свему, што важи и када одемо из својих породичних кућа, тамо куда нас живот води. Породица је пуноћа смисла личног самоостварења и заједничке среће.

Међутим, не видимо да је наше данашње "друштво" нешто посебно заинтересовано за нашу породицу, своју „основну ћелију“. Брачне и породичне вредности нису данас на цени нити су део свепрожимајуће медијске слике света, а камоли пожељан морални образац или део неког политичког програма.

Без јаке породице и породичне жртве за нове генерације нема друштвеног, економског и биолошког опоравка српског народа.

Антиљудско ЗОГ виђење породице је и да је виша и већа обавеза на друштву него на породици. Породица по њима вуче корене из доба дивљаштва, а држава води порекло из периода цивилизације. Модерна личност им је грађанин света, њега свет и опслужује, тако да кућни интерес не може више бити примаран. Докле год им породица, која се састоји од родитеља и деце буде стајала чврсто, имаће прилику да виде колико њих не задовољава услове да буде уопште родитељ и тако схватају потребу за заједичком "бригом" за децу. По њима што породица буде више слабила ЗОГ ће преузимати све већу обавезу према "одгоју"(робовском програмирању) деце.

Први покушај разбијања породице под видом социјализације (отварања према друштву) започет је у комунистичком "социјализму". Почето је од тога да породица не сме да се гледа као приватна, морална сфера, истицана су права жене, деце, хуманизација итд. Све девијације у оквиру породице нису гледане као патолошка појава, већ као нормална "жртва" у процесу модернизације породице да би се отворено рекло: "Преображај друштва у епохи индустријализације, урбанизације и успона државних служби и услужних делатности-одузели су многе функције од породице због чега се она и не узима озбиљно у друштвеној статисфакцији. На породицу се гледа као на институцију која спутава и затвара ефикасније укључивање у друштвему сферу, која га одвлачи од друштвених циљева и потреба у сферу приватних интереса. У породици се виде само мане малограђанског живота и учауреност патријахалне заједнице. Као закључак произилази да ова институција треба легално да одумре у "социјалистичком друштву", или да се бар смањи њен значај тако што би се све значајније функције пренеле на друштво.

Данас, на жалост, већи "значај" за "опстанак" човечанства имају рекреативне организације и друштва за забаву и разоноду него породица.

Породица је по Марксу и Енгелсу "елеменат друштвене надградње, а не његова основа". Оваквом доктрином "недоношче модерне" породице променом друштвеног уређења, социјалним, сексуалним, музичким и (каквих све не револуција), изродило се у "императивни хедонизам" у нацију "десперадоса" који своје незадовљство исказују беспосличењем, уживањем опијата и кршењем сваког могућег обриса правила модерног друштва.

Сексуална револуција је све свела на чисто празну животињску порно сексуалност као најдрагоценији људски однос осигуравши пуну слободу разврату и хомосексуалности. Одавање блуду пре брака, несвесно преуређујући личну хијерархију вредности и приоритета. Повећан број бракова из чистог интереса, а смањен број "нормалних" разводима јер "друштво" је "проучавајући стручно" нашло да су деца из "несрећног" брака или брака без једног родитеља, потенцијални криминалци и преступници тако да је боље да их уопште немају, о њима ће се "бринути друштво"(правећи намерно будале о зомбије од њих).

Многе девојке у свету данас се одлучују гајити једно дете изван брака. Наиме, данас постоји више чинилаца и фронтова по којима се уништава породица, па кренимо редом:

Опште безнађе и беспуће

Када људи немају никакву светлу будућност пред собом, у таквим нељудским условима готово се врло ретко ко одлучи на брак и стварање породице. Константна економска несигурност, нерешена стамбена питања и трајно привремен живот осигурао је занате типа: проституције, наркоманије, корупције на свим нивоима, сиве економије и свих пошасти и "Пандориних кутија" заједно са акцентом на насиље. У духу народа "горе високо-доле тврдо", савршено поднебље за жуту штампу и црну хронику. Све је комерцијализовано и уновчено. Ово је све случај код нас.

Инфлација

Наизглед "безазлена", али први и врло перфидан и веома моћан начин уништавања породице. Инфлацијом се намерно вештачки ствара криза у држави тако да оба родитеља морају да раде од јутра до сутра, како би прехранили породицу. Подизање нивоа цена без одговарајућег раста прихода у једној породици изазива велике промене. Жена која је подизала децу и бринула се о домаћинству постаје принуђена да тражи посао, да негу деце препусти другима. Родитељи су принуђени да децу шаљу у државне школе. А то, опет, омогућава систему да децу уче ономе чему они желе да их уче, поготову у млађем узрасту(тачније плански праве зомбије од деце и будуће послушне одрасле робове). Тако запошљена мајка се све ређе виђа са децом, а деца све више виђају од власти постављене "васпитаче".

Материјализам(користољубље)

Брак или веза када се десе само из личног интереса или користи, то уопште није никакав нити брак нити веза. То је тотално хладан и празан међуљудски однос без икаквих емоција љубави и осећања и своди се само на празан порно секс или новац. Те с тим у вези када такви "партнери" не осећају ништа једно према другом и као такви немају никаквог узајамног поштовања пажње итд, онда се нормално и дешава да и једно и друго шврљају у тој "вези"(то је практично курвање), само што је то у већини случајева кратког века и долази до пуцања саме те "везе", јер је то вештачки однос и однос што из помодарства што на силу из принуде због немаштине. Ако је неко из користи само са вама, било да је то само празан порно секс или новац, треба га се отарасити што пре. Јер што би ви некоме чинили ОГРОМНУ услугу, ако вас тај неко стално ИСКОРИШЋАВА(вуче вас за нос), не воли вас и не поштује, и ако самим тим тај неко то уопште не заслужује?? Само од себе тако правите будалу! Овде важи вечно прородно правило или јебеш или га примаш, нема треће. Користољубље се данас све више шири као епидемија што због масовног медијског загађивања мозга што због масовне немаштине(парола снађи се), самим тим све више долази до неповерења и страха међу људима да не буду искоришћени па одбачени као стара крпа и повређени, те стога људи не желе више да се везују један за другог, постају све више отуђени и сами са собом поред рачунара и телевизора.

Неверство(прељуба)

Верност није мода, него природна дужност и обавеза! У данашњем материјалистичко-потрошачком друштву, где се све гледа САМО кроз чисти интерес и корист, није уопште чудно да има ТОЛИКО МНОГО неврестава( прељубе). Неверстава је одувек било ,није само сад, али раније је било у неупоредиво МНОГО мањем броју него сада. Сада је то веома учестала и несмало "уобичајена" појава... Свака активност на плану верности зависи од тога да ли је и ко заслужује! Веза у којој има неповерења је "веза" на веома климавим ногама и без икакве будућности па је питање само дана када ће та "веза" пући! Жена која искрено и свим срцем воли свог мушкарца никада га неће преварити, исто важи и за мушкарца! На жалост, данас јако ретко ко кога воли искрено свим срцем из свих горе описаних разлога па зато и има ТОЛИКО МНОГО прељубе.

Ванбрачне заједнице

Оне се правдају неимањем економских могућности за заснивање и издржавање породице. Сваки преокрет, био он културни," национални" или политички није могао да прође без последица по породицу која је због искључиво "потрошачког" карактера неизмерно зависна у економском погледу да је и сам њен опстанак условљен примањем. Ако је примање добро може да се одржи "облик породице", а ако није породица је изложена распарчавању. У свакодневној трци за опстанак и учешћу у "производњи-потрошње" јавља се васпитна запуштеност и доколица деце која, пошто нису упошљена ни од државе ни од родитеља бивају упошљена од зла. Отргнуту од старог модела патријархалне породице - укалупљену у експерименталну "потрошачку", модерну, демократску породицу, а на крају "транзицијом" остављене и без овог статуса добили смо квази-породицу са мањком економских средстава и вишком слободног времена искоришћеног на веома болестан начин. С друге стране, добро би било и да се млади и заљубљени пар што више упозна пре венчања, ако им је то у неким даљим плановима, како би видели како функционишу у нормалним и свакодневним ситуацијама, па на крају крајева и у кревету, што је исто тако врло важна животна компонента. Чињеница је да уколико веза не функционише, много је лакше „покупити прње“ и прекинути везу, те рећи „пробали смо и није ишло“, него се развести са свим судским и породичним компликацијама пред породицом и државом.

Феминизација и еманципација жена (давање свих права женама)

Највећа заштита жене у историји. Овде се ради о томе да се жене намерно и плански "изједначе" са мушкарцима, нешто што је вештачки и немогуће и што је природа сворила неуједначено. Жене се масовно школују и запошљавају у државне службе (војска, полиција итд), где им уопште није место и где су сигурне и добре плате из разлога осамостаљивања и независности жена од мушкараца. Јер данас већина жена које су материјално обезбеђене постају независне и саможиве, неће обавезу и компромисе него хоће слободу и "луд провод" и не треба им мушкарац да их издржава, самим тим нема ни брака ни породице. Тачније плански и намерно се уништава женственост у женама! Одличан рецепт за пропаст једног друштва. Овде је уједно и циљ од жене плански направити "мушкарца".

Рат против мушкарца

Овај РАТ се увелико већ спроводи. Док се мушкарци све више отпуштају са својих мушких посова, дотле се жене запошљавају на мушке послове, прави се намерна и планска рокада! Мушкарац нема више никаква права. У овом рату прва и истинска жртва је жена. Ради се о томе да се од мушкарца направи сиса, метросексуалац, педерчић, јајара, плачипичка, једном речју издржавано лице до даљњег и као такав неподобан за жене. Тачније плански и намерно се уништава мужевност(мушкост) у мушкарцима! Самохрана мајка или врло ретко самохрани отац. Какви ће то људи и са каквим карактером стасати можете само да претпоставите. Смишљено и намерно се мушкарцима не дозвољава да буду то што јесу. Мора се променити људска природа до подобног-корпоративно профитабилног. Многи то нису схватили и даље не схватају, већ су се препустили "токовима" уморни од свега. С друге стране маса жена школоване прешле 30-ту, ту је мањина која хоће да се уда, и сад дај шта даш. Оне пристану да издржавају свог мушкарца! И направе грешку. Уместо да ОНА добије мужа, ОН добио сурогат маму(издржавано лице до даљњег). Овде је уједно и циљ од мушкарца плански направити "жену".

Насиље у породици и "малтретирање" деце

Пошто су жене у данашњем антиљудском ЗОГ систему најзаштићеније у историји(а мушкарци тотално маргинализовани јер немају никаква више права), мушкарац жени не сме више ништа, чак ни да је оштрије искритикује ако је нешто скривила. Или ако је удари, ако је веома крива, јер жена одмах може да се жали "државним" институцијама за насиље над женом и да тражи развод брака(можете чак и затвора да заглавите због тога). Тако да ако вам се жена курва, можете или да је трпите и да не смете да јој ништа кажете, или да је отерате од себе, тачније да се разведете. Иста ситуација је и са "малтретирањем" деце. Дете ако је нешто скривило не смете да га тучете и уразумите, јер и дете исто може да вас тужи за насиље над децом. "Држава" се умеша и на крају може да вам отме дете због "малтретирања" и да га она намерно преузме и "васпитава" по њиховим антиљудски принципима. Ово је довело до страховитог мешања "државе" у приватне, породичне послове, и то без упозорења, а веома често и са штетним последицама по децу. Дефиниција "малтретирања деце" направила је криминалца од готово сваког родитеља. Према тој дефиницији могу се сматрати она деца која су "ошамарена" или "ударена", "гурнута, зграбљена или догурнута". По овој дефиницији тешко би се могао наћи родитељ који не "малтретира децу". Циљ свега овога потпуно је јасан. Будући да родитељи "малтретирају своју децу", њихово "васпитање" би требало да се препусти социјалним радницима. На овај начин породица полако одумире.

Јалови "бракови"("бракови" без потомства)

Постоји на жалост и ова појава у овом данашњем распалом ЗОГ "друштву". Наиме ,постоји једна институција која постаје веома популарна у капиталстичком свету и која је замишљена да премости период згражања над истополним браковима и прихватања истих . Та институција се зове DBWC ( Double bills without children ) веома је популарна већ неко време на Западу .Подразумева заједницу мушкарца и жене ,нешто као “цимерски однос” где се они спајају и живе заједно да би делили режијске трошкове, спавају у истом кревету секс може да се деси или не мора, али постоји договор да не рађају децу и самим тим формирају заједницу која је такође осуђена на непродужавање врсте , хетеросексуална је али представља праву припрему за јалове хомосексуалне бракове.

Хомосексуализам

Природна суштина хетеросексуалног брака је опстанак и продужетак људске врсте. Он је институционализована заједница жене и мушкарца која пружа могућност за стабилну биолошку репродукцију друштва и за одгајање деце. Када је брак лишен животворне (родне) димензије он губи основни разлог постојања. Истовремено, без животворне димензије брак постаје љуштура у коју је могуће убацити најразличитије садржаје. Ако се пође од хомосексуалног принципа као основе за успостављања брачне заједнице, због чега не дозволити склапање брака између браће, између сестара, између мајке и ћерке, оца и сина, бабе и унуке, деде и унука…? Родбинска веза има значај пре свега у перспективи биолошког опстанка, што значи полазећи од тога да инцест доводи до телесног и менталног дегенерисања потомства. У хомосексуалним односима, који немају родни карактер, тај проблем не постоји. Постајање хомосексуалности темељним принципом брака руше се све границе и са њима традиционално схватање породичних веза које се заснивају на хетеросексуалном односу. Истовремено, укида се историјска димензија човека и у том контексту и егзистенцијална визија будућности човечанства. Самим тим што хомосексуални "бракови" не могу да имају потомство, они ни не могу да се назову браковима. Другим речима, наметањем хомосексуализма, као нечег веома пожељног, руши се основна суштина и поставка брака па тако и саме породице.

Телевизија

Свет телевизије већ поодавно дубоко угрожава породични живот, разарајући заједницу и унутарпородично општење, и слепо везујући појединца за себе. Телевизија је окупирала како слободно време појединца тако и заједничко породично слободно време. Породични разговори подређени су комуникацији са ТВ-ом, а породичне теме - телевизијским. Јаз између родитеља и деце продубљен је различитим ТВ-интересовањима и навикама, што води одвајању у посебне собе и верности личним ТВ-апаратима (световима). Тако се јавља савремени феномен да се са већом пажњом прате и проживљавају животи ТВ- јунака неголи ближњих. На том путу долази до дефинитивног одумирања породичне заједнице.

И баш кад је тај процес у току појављују се, као наручене, ТВ-серије које у потпуности промовишу одсуство значаја породичне заједнице за савремену грађанску јединку. Америчка ТВ серија „Али Мек Бил“ представљала је у своје време једну од најгледанијих телевизијских серија у глобално-сеоским светским размерама и била симбол јединства ових телевизијско-животних тенденција. То је прича о нестанку и непостојању породичног живота у једном одређеном слоју америчког друштва (свет судства: адвокати, судије, клијенти). Наиме, реч је о свакодневним доживљајима, пословним и љубавним авантурама у оквиру једне адвокатске фирме. Шест-седам младих људи, међу којима је и главна јунакиња Али Мек Бил, формирају идилични идеал вечне младости, животног авантуризма и сјајног провода.

Гледањем само неколико епизода ове серије постаје уочљиво одсуство породичног дома и породичне заједнице код готово свих главних јунака. Два главна места збивања представљају, заправо, псеудопородичне домове: канцеларија (култ посла) и кафић (култ забаве) - две једино признате стварности западног човека. У овом ортаклуку (посла и забаве, професионалних и сексуалних авантура) нема брака (изузев једног који не постоји ван канцеларије и више је у функцији непресушне мотивације главног драмског љубавног троугла), нема ни помена родитеља главних јунака нити они имају деце. Доминира свет без породичне целовитости: без брака, стараца и деце - трагедија беспородичности, егоцентричности, самодовољности, самозадовољства једне псеудозаједнице самаца.

Додатна занимљивост је да пословни угао приказивања овог ТВ-света представља адвокате у одбрани најразличитијих необичних и на први поглед забавних а заправо амерички распамећених правних случајева (у већини најновијих измишљотина „људских права“) у којима ови јунаци увек односе победу. Централну тему ипак чине њихови свакодневни љубавни проблеми, тражења и мењања „партнера“, сексуална оптерећења, комплекси и фрустрације, често у истом кругу колега са посла. То су и једине теме њихових разговора, у току и након радног времена. Најрепрезентативнији лик овог љубавног типа јесте управо главна јунакиња која има „неизлечиви“ животни проблем серијског осујећења задовољења сексуалног мотива, који је води у најразличитије авантуре.

Међутим, праву даљу, савремену разраду мотива на моменте чак симпатичне савремене америчке жене, осликане у лику Али Мек Бил, представљају њене њујоршке земљакиње из већ отворено аморалне и већ дуже време хит-серије (а сада и филма!) „Секс и град“, која потпуно огољује свакидашњу егзистенцијалну празнину једног пријатељског круга њујоршких жена, оптерећених сексуалном свакодневицом и бестидним речником, уз неизбежни додатак пропагирања најсрамнијих изопачености. У овој серији већ је дефинитивно, на нивоу идеолошке пропаганде, изабрано одбацивање породичног живота зарад култа савремене пословне жене-куртизане.

Укинути брак и породица отворено се замењују култом блуда, изопачености и наказних антизаједница Новог Доба. Две реалности, два света - телевизијски и стварни - коначно су се сусрели и стопили. У оба је завладало одумирање породице и врхунац индивидуалистичке грехољубиве помаме.

То што савремени град, као и савремени медији, по својој природи више гравитира греху него врлини, не значи да није поље на коме можемо да остваримо и врлину. У свету самаца или истополних бракова који нам се данас нуди нећемо остварити срећу. Породица је природни пут и за нашу сексуалност и за наш живот у савременом граду.

Интернет

Преко интернета, тачније преко фејсбука се воде и сазнају све интриге и трачеви о неком. Фејсбук је и напраљвљен као ЗОГ интернет центар за шпијунажу људи. Тако се исто преко фејсбука и обични људи између себе шпијунирају и сазнају за доста афера за које о овом другом нису знали. Па онда долази од свађе између партнера и на крају разлаза.

Порнографија

Овде се циљано уништава карактер и дух човека. Ту се ставља акценат на празан безосећајан и беземотиван секс и на спољаши изглед људи. Људи се третирају као комад меса(типично јеврејски) и као такви се искоришћавају на најгори могући начин. Једном речју јавна медијска легална проституција- секс за новац. Ту су глумци специјално дрогирани(неки раде и из убеђења). Жене су на најгори могући начин уништене, само споља што су "лепе", а унутра су распале(споља гладац, а изнутра јадац).Из више од пола тих "жена" је извађена утроба да не могу да рађају. Врло моћно психолошко средство за ширење проституције и разврата. Порно видео "култура" је призвела стотине милиона мастурбаната у свету. Схватање полног нагона се у савременом свету у свом људском контексту налази између мастурбације и проституције. За већину људи данашњице "полно одгајање" почиње гледањем порно филмова у којима "играју" дрогирани и специјално допинговани "глумци". После гледања порно филмова они покушавају поновити оно што су видели на екрану. У добу од 15-16 година многи дечаци и девојчице имају позамашну "праксу" уз сексу , тако да их више не задовољавају традиционалне форме ("старинске" - као што говоре), већ теже различитим изопачењима, колективним оргијама, оралном сексу, хомосексуалности. У животном добу од 25-30 година готово половина мушкараца постаје импотетнтна и изопачена, а знатан број жена су мастурбанткиње које доживљавају полно задовољство помоћу вештачких уметних средстава купљених у секси шопу. Још једно одлично масовно медијско психолошко средство за уништење породице и друштва у целини.

Промискуитет и разврат

Или другим речима масовно безосећајно мењање партнера. Мушкарац или жена када промене много партнера у животу, после тога више губе сваки осећај за даље везивање емоције и љубав, постају празни и хладнокрвни, пуцају психички(због масовних неуспелих и пропалих веза и самих траума у тим пропалим везама и то оставља трајне негативне последице на карактер и психу) , изгубе сваки дидир са реалношћу, те стога више незнају шта хоће, постају зависни од промискуитета (секса) и стално изнова и изнова мењају партнере и нико им "није довољно добар" да би се задржали на њему. Постоји и "синдром проститутке". Његова суштина је што се значајан део жена од детињства одгаја да је допустиво имати много партнера, те тако стално мењати мушкарце(премда ,наравно ,то не чине све жене али већина да). С бројем промењених партнера долази до отупљења полног нагона и такве жене, попут наркомана, да би се задвољиле, сваки пут траже све жешћу варијанту секса. На мушкарце гледају као на професионалне проститутке. Нормалан породични живот их не занима. Интереси породице, деце, мужа потискују се у задњи план, а у први план избија концентрација на личне сексуалне доживљаје. Неуспехе у потрази за "идеалним" партнером оне компензују онанијом. Такве девојке(жене) које промене много партнера нормални мушкарци неће за себе, јер буду истрошене уништене и искомплексиране(тачније људски отпад и шкарт) и као такве су им непожељне и неупотребљиве. Такве девојке(жене) не може више ни њихова рођена мајка да воли, а камоли неко са стране.

Проституција

Данашње се девојчице статиру од секса још од основне школе (негде од 13 године). Иду чак и до тога да се тако младе и незреле проституишу за бедну и јефтину допуну од пар хиљада динара за мобилни телефон. То је врхунац пропасти у данашњем "друштву"! Проституција у Србији се постојано развија, али не само по хоризонтали друштва, већ и у дубини душе. Девојчице од 13-15 године ради "слободе сескуалног живота" свођења полног нагона на празан и безосећајан секс губе способност за реално уживање у дубоким и богатим односима између мушкарца и жене. За њих љубав не постоји, већ се своди на стандардне стеротипе изван којих владају цинизам и разочарење. Лишене способности да воле, њихов живот постаје бедан црн и безличан. Можете онда само и да замислите какве буду те девојчице кад проституцијом промене ТОЛИКО МНОГО мушкараца до свог зрелог доба када треба да се удају око 20 и неке године. Једном речју никакве, такве више нико нормалан неће за ништа, јер више ништа не вреде постају неупотребљиве, исто као и код промискуитета и разврата. Нико не зна, кад упозна неку девојку какву "прошлост " она има. Вама може да делује чисто и неискварено, а притом може да буде екс-проститутка или чак да се проституише иза ваших леђа. Некада смо исмејавали "Рускиње","Украјинке", "Мађарице" и "Румунке" као жене "лаког морала", али сада имамо ситуацију да су наше "девојке" њих прешишале.

Расно мешање

Планским уништавањем мужевности(мушкости) у нашим белим мушкарцима није ни чудо што се "наше" беле жене све више лепе за вештачки "мужевније" Црнце и Цигане (у задње време и за Арапе). У белим мушкарцима беле жене немају више никакву сигурност! Само што има ту још један велики проблем када неки обојени мушкарац ожени неку "нашу" белкињу већина белих жена када затрудне са обојеним, буду остављене са својим расним мутантом потомком , па тако и ту жену врло ретко ко хоће после поново да ожени од преосталих нормалних белих мушкараца.

Абортус

Велики број жена и мушкараца не жели имати децу. Потпуна слобода абортуса и раширена употреба контрацептивних средстава не стимлуишу супружнике на продужетак људског рода и још низ претходно горе побројаних чинилаца. Абортус у неким случајевима може да изазове и смрт и мајке и детета.

Стерилитет

Мноштво девојака, да би се предале сексу "без проблема" подвргавају се стрерилизацији и не могу имати деце. Постоји и женски стерилитет из "помодарства", а то је због сталног сезонског(летњег) ношења кратких мајица изнад пупка јер тако страдају јајници.. Такође исто и због абортуса може доћи до стерилитета, ако је у питању прва трудноћа и ако је тада абортус изведен нестручно.

Наркоманија

Дрога је исто плански убачена да би разорило данашње "друштво" изнутра. Наркомани су психички слаби људи који не могу да се носе са суровим животом и хтели би да искоче из своје коже, те стога прибегавају психоактивним супстанцама неби ли се на кратко склонили из сурове спољне стварности. Већина нације нам је због саме веома депресивне ситуације у држави на дрогама што на оним легалним и лакшим(антидепресиви и смирићи) што на оним нелегалним и тежим(кокаин,хероин, ЛСД, трава итд). То је пут у неповрат и пропаст. Наркомани су психички неурачунљиви и веома агресивни, те као такви у некој породици постају ОГРОМАН психички и финансијси терет и пропаст за ту саму породицу. Треба пружити шансу за излечење оним наркоманима који имају јаку вољу и који желе да се излече, јер се ти у већини случајева и излече .Не треба терати никог на силу да се лечи,ако то он сам не жели и не размишља о никаквом лечењу, јер је то "лечење" тад унапред безуспешно и беспотребно трошење времена и ресурса јер нема никакве сврхе лечити неког који сам не жели да се лечи и спасе.

Алкохолизам

Ништа другачије од наркоманије. То је "блажа" наркоманија, а у суштини је то једно исто. Исто породици прети распад ако је неко у тој истој породици хронични алкохоличар, ситуација је иста као и са наркоманом, само је мало "јефтиније" и самим тим приступачније од наркоманије.

Логика развоја данашње јеврејске "цивилизације" деградирала је узвишено осећање љубави на ниво примитивног механизма "задовољавања" празним и беземотивним сексом. У данашњем материјалистичко-потрошачком свету жена и женско тело се гледају као објекат потрошње и као роба.

Породица је данас(без емоција-везе) сведена на интересну групу са свим данас видљивим "нуспродуктима" . "Стављамо" нове закрпе на старе хаљине и добијамо већу рупу и јаз у организовању породичног живота "изједначавајући" нешто што је природа створила неуједначеним: Муж да буде глава жени, а деца родитељима на радост.

На жалост, данас је све управо супротно: Жена је глава мужу, а деца су велико преоптерећење и терет родитељима. Зато нам и јесте овако како је.

/ Извор : Фopум - Стормфронт.opг /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP