Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99661
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6609979
Ko je na sajtu?
Imamo 61 gosta na mreži

СПОМЕНИК ЂИНЂИЋУ – НЕ !


04.03.3013. / pее-Академедиасрбија

Члан: Војвода

Пошто је форум кренуо странпутицом, постављам ову тему са жељом да искључиво пишемо озбиљно и трудимо се да све расправимо ваљаним аргументима.

Замолио бих да се не користи за страначка препуцавања, да се не шаљу одговори типа'' једна реченица или израз'', без спамовања разно разним линковима или постављањем садржаја из неких новина. Једноставно, да вршимо критику тренутног стања у нашој Србији. Свако може да прихвати расправу по одређеном садржају или да изнесе сопствену на неки садржај друштва који му је посебно интересантан.

Ето ја предложио па ако буде интересената онда ћемо и да разговарамо.

Лично бих отпочео тему следећим коментаром:

Саопштили су захтев неких одборника града Београда да се подигне споменик покојном премијеру Зорану Ђинђићу. Немам ништа против, ако је критеријум за ово искључиво чињеница да је неко био председник владе. Сматрам да онда треба свим бившим премијерима подићи споменик. То је ноторна глупост, али мања него подићи споменик само Зорану Ђинђићу.

Зашто тако мислим:

Шта је то допринео и дао овом Народу Зоран Ђинђић да му се подиже споменик?

Био је председник једне странке која никада сама није освојила довољан број гласова да формира владу него увек у коалицији са десетак странака

За време злочиначког бомбардовања Србије од стране зликоваца из НАТО-а био је на страни НАТО-а и потписник је захтева да се Србија још жешће бомбардује и разара. Ја разумем да је био против власти Милошевића, да се борио за победу на изборима, али не разумем да тражи бомбардовање властитог Народа од кога истовремено очекује и гласове на изборима.

Као градоначелник Београда дао оставку после пар месеци јер ДС није била главна у тој коалицији и није могао да се наметне као једини орган који о свему одлучује. На изборима је ДОС освојио највише гласова због веровања Народа у Војислава Коштуницу а не због Ђинђића и осталих лидера и лидерчићи који су ишли у Будимпешту по прљави новац.

Као председник владе није ништа урадио, односно та влада није изградила ни један једини објекат који данас представља било какву значајнију ставку у инфраструктури Србије и сл.

Избацио је у врх власти потпуно неквалификоване кадрове, неспособне и лоше, али билу су део поделе плена. За министра одбране Србије је поставио Бориса Тадића који о војсци знао као обичан деснокрилни војник. Последице министровања овог човека се осећају и осећаће се наредних бар десетак година. За министра СМУП-a поставио Живковића, војног дезертера који је избегао да служи редовни кадровски рок, са неком дописном вишом школом садржаја курса, и који се јавно хвалио како му је тата купио три аутомобила. За потпредседника владе, координатора свега и свачега, поставио је Чеду Јовановића који право са улице у исцепаним патикама и минђушама у носу и увету, који се тако осионо понашао а то ради до данас, да је то незабележено .

Мере економске политике које је спроводила влада Ђинђића су довеле до највећег незадовољства грађана те су сви почели да проклињу што су свој глас дали ДОС-у јер је Милошевић био мед и млеко према влади ДОС-а.

Ђинђић је директно учествовао у кршењу Устава и Изборног закона при избору Коштунице за председника СЦГ. Сви знамо да Коштуница јесте добио који глас више од Милошевића, али не и потребних 50% +1 глас. Морало је бити другог круга избора, а записник са тих избора никада није објављен у Гласнику и ти избори су правно до данас недовршени.

Ђинђић је са Коштуницом и Чедом потписник папира којим се гарантује Милошевићу да неће бити прогањан и изручиван Хагу. То су прекршила сва тројица потписника и тиме доказали своју склоност ка лажима, издајствима, порицању и сл. Ако је Ђинђић ставио потпис имао је то да брани, па и по цену оставке на место премијера.

Значи, он ништа као премијер није оставио овом превареном и ојађеном народу. Само је успео да почне стварање предуслова и услова за све крађе, отимања, преваре и корупције које ево у невероватно великом облику царују од доласка владе ДОС-а и наравно да стекне велико богатство које се крије од народа, до данас.

Споменик Ђинђићу - НЕ!

Извор / Форум "Српски Националисти" /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP