Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99320
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6607126
Ko je na sajtu?
Imamo 54 gosta na mreži

MИ ЋЕМО ОДИГРАТИ ГРАНДИОЗНУ ТРАГЕДИЈУ ПОГИБИЈЕ СВИХ ПРАВОСЛАВНИХ СЛОВЕНА


04.03.2013. / pee-Академедиасрбија

Драган Симовић:

ЦИА о словенским државама – покорићемо их силом или милом

Шеф ЦИА Алан Далс од 1953. до 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

„Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“, наводи се у доктрини ЦИА.

Многи су се насмeјали на чувену реплику у филму Балкански шпијун – „ЦИА, снајка ЦИА“, али би се сасвим сигурно још више горко насмeјали да знају колико је америчка тајна служба умешана у политичка дешавања против словенских држава.

Доказ је извод из Доктрине борбе против Истока, коју је креирао директор ЦИА Алан Далс, а у документу су смернице како да се разоре традиционалне вредности присутне у православним земљама, угаси национална свест њихових грађана и сломи војна моћ словенских држава.

У Далсовој директиви америчким службама безбедности под насловом Доктрина америчке борбе против Истока, наводи се да САД треба да завладају светом, а претходно морају да сломе дух словенских земаља.

„Даћемо све што имамо, сво злато, сву материјaлну моћ на магарчење и залуђивање људи. Човечији мозак, свест људи склони су променама. Посeјемо ли тамо хаос, ми ћемо неприметно да им подметнемо лажне вредности и примораћемо их да те вредности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свест“, наводи се у документу.

Шеф ЦИА од 1953. оо 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

„Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“, наводи се у доктрини ЦИА.

Америчка тајна служба је задужена да неприметно, активно и постојано, помаже деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност.

„Честитост и праведност биће исмeјавани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима – све ћемо то култивисати у свест људи“, навео је Далс.

“Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свест“ . Он је упозорио да ће један мали број људи схватити о чему се ради.

„Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва“, део је пакленог плана ЦИА.

Ми ћемо, додао је Далс, рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности.

„На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацамо на омладину, деморалисати, разврашћивати и обешчаћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“, навео је директор ЦИА. Далс је сматрао да америчке обавештајне службе највише пажње треба да посвете деструкцији Русије.

„Ми морамо имати аутоматске гаранције које обезбеђују да чак и некомунистички, те номинално пријатељски режим Русије не располаже убудуће никаквом војном моћи, у економским односима да силно зависи од спољњег света, да нема озбиљну власт над главним националним мањинама, те да не успостави никад више ништа налик на ‘гвоздену завесу’. У случају да такав режим успоставља непријатељство према комунистима, а пријатељство према нама, морамо се побринути да ови услови и поред тога буду наметнути. Али, ми морамо ако не милом, онда силом да их придобијемо ради заштите наших интереса“, наводи се у доктрини ЦИА.

/ ИН4С /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP