Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131655
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6991550
Ko je na sajtu?
Imamo 58 gosta na mreži

SRAMOTA VOJSKE SRBIJE


24.03.2013. / Akademediasrbija

Piše : Slobodan Maričić

Danas 24.03.2013. na 14-to godišnjicu zlikovačke NATO agresije na Srbiju i Crnu Goru do 15,00 časova na sajtu Vojske Srbije  ….

.....nema  komentara ni jedne reči ili fotografije u podsećanje na godišnjicu  herojske borbe i otpor protiv najjače svetske sile – udruženih 19 zemalja EU – NATO unije i njihovih pomagača iz našeg okruženja. Prosto je nezamislivo da niko u vojsci Srbije danas ne smatra potrebnim da se o tome piše na sajtu, o stotinama vojnika, pilota, tenkista i graničara koji su herojski poginuli od šiptarskih terorista i NATO zlikovaca.

Sramota za našu vojsku,  vladu i ministra odbrane Aleksandra Vučića, načelnika generalštaba i i sve odgovorne. Sramota je i zbog vojnika i civila koji su dali doprinos u otporu agresoru i zbog onih koji su nevino stradali poput male MILICE RAKIĆ čije ime političari i ministri vojni godinama unazad,  kao i predsednik ove jadne države Tomislav Nikolić pominju samo za potrebe izbora i političkih promocija.

Molimo vas proverite i zabeležite ovu sramotu i objavite je dalje, i pokažite da naši vojnici i oficiri heroji 1999 godine nisu uzalud poginuli za čast SRBIJE.

Ovo je još jedan dokaz da vlast u Srbiji NE SME DA PROGOVORI NIŠTA PROTIV ZAPADNIH MENTORA KOJI UPRAVLJAJU SRBIJOM.

Neka ih je stid svojih predaka i džaba im mitinzi spremnosti vojske,  parade i vojni cirkusi pred skupštinom za zabavljanje dece i dokonih, jer  Srbija je ipak banana država  i "šaka zobi koju može svaka vrana da pozoba" iako nam premijer Dačić priča bajke.

STIDITE SE PRED NARODOM  IZDAJNICI  I MARŠ SVI U ...... OHAJO !Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP