Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110538
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6757668
Ko je na sajtu?
Imamo 70 gosta na mreži

СТИЖЕ ДАТУМ ?


02.04.2013. / Академедиасрбија

Пише: Мали Абер

Гледам у овај календар, ништа ми није јасно. Па ко може да ми растумачи.

Као да ми је овај календар покварен, не ради?? Календар је папирни, одштампан црно на бело, нема електронике, па не разумем како је могао да се поквари??

Био је 24. Март, то има у календару. Има и слика ватромета на небу, у свим бојама, доминира црвена као крв преко 3000, али има и жуте око 13 година превише за мој укус и шиптарска зелена око 2 милиона.

2. Април Пише "Počeo „trojni sastanak” u Briselu." Нечитко, нисам сигуран шта тачно пише, да ли је ово „trojni sastanak” или тројни пакт??

Онда нема нема нема, па има тек:

6. Април у 6.00 ујутро. Опет нечитко, замуљано нисам сигуран шта ово пише, да ли је ово `41 или 2013??

После опет нема нема нема, тражим да видим кад пада 4. Јули, кад оно нема.

Тражим и 7. Јули, ни то нема. Гле, нема 28. Јун никако. Ни онај 28. Јун 1914 а ни овако. Пази уопште нема 28. Јун. Нема ни 13. Јули, али то пише на црногорском, па треба да се преведе. Нема ни 9. Мај. Нема ни 29. Новембар?? Претурам по календару, тражим 14. фебруар 1804, нема ни то.

Има зато 10. Април означен словом U. Има и нешто шифровано: 20. Април означен великим словом h повезано са 1. Септембар (=eU).

Шта је бре ово?? Фале ми датуми у овом календару. И сви то знају, али нико ништа не предузима.

Море чини ми се да могу да прочитам шта је са овим календаром, пише доле ситним словима Штампано у еU ропској Uнији. Да би овај календар добио датум, мора прво да се потпише где треба.

А ха, ту смо значи.

О да хоће ови наши добри и поштени Том, Вучи, Дачи и Тачи данас да потпишу све шта треба па ће да нам прецртају и 6. Април и 24. Март. А доделе ДАТУМ.

Кад би лепо потписали, па да се решимо и Косова и тих општина и то шта већ треба, па да живимо као сав нормалан свет, где ће наши еUропски пријатељи одмах да нас затрпају јефтиним кредитима са каматом на каматину камату од камате, а за почетак једним датумом.

Затрпаће нас и милијардама еврова и долара, али то касније. Некад. Има да нас затрпају толиким парама, да ћемо морати Кинезе да зовемо упомоћ да нас лопатама отрпавају. То ће сигурно да буде, само мало стрпљења (до тад ко жив ко мУртав).

Али неће они да потпишу, јер воле народ и отаџбину до последње паре. Пазите шта вам кажем. Следећа шанса да потпишу стиже тек за 2-3 године, тако пише у календару. Можда ће зато да потпишу да се не губи драгоцено време.

Није ни важно шта тачно они потписују тамо, него је важно како ће то да претставе народу. Јер шта год да потпишу, оригинал неће нико ни да види. А и тај оригинал има тенденцију непостојаности, тако да се негде загуби, затури и потпуно нестане.

Оно што ће да покажу да су потписали, то прво иде у салон за улепшавање, да се мало дотера, напирлита, префарба и налакира.

Да није тако црно као као што јесте. И да се обилно напарфемише тако да не заудара на издају.

Ма само нек потпишу па да живимо као сав нормалан свет. То јест.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP