Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897570
Ko je na sajtu?
Imamo 44 gosta na mreži

КРАЈ ДОБА ПОЛАРИТЕТА


13.04.2013. / pee-Академедиасрбија

Посрбио и приредио за објављивање: Слободан Маричић

 За оне који већ дуже време иду Стазом ...

Појединачно и глобално ми се крећемо полако ка сферама које су нам потпуно непознате, јер у овом животу нисмо имали прилику да их искусимо. Те сфере, срећом, представљају "места" повишених вибрација и омогућавају нам да се преселимо из "простор-времена" у коме се сад налазимо у "простор-време" које се налази у другој димензији (неки кажу да се ради о 5Д). У ове сфере улазе они који су успели досада да размрсе добар део конаца који су их везивали у мрежу свих претходних догађаја из сопственог живота, за људе из прошлости и за сопствену карму.

Сада прелазимо у сферу где су неки који су већ дуже време на Стази са кармом коначно - завршили. Ово се може тврдити за оне духовне трагаоце који су успели да развијањем Безусловне Љубави као нивоа Свесности, начина живљења и поимања света, коначно расточе и одбаце већину преграда у својој глави с којима су одржавали поларитет у свом поимању света. Шта то значи? Сви ми, наиме, имамо кутије у својој глави и срцу на којима пише "добар човек", "лош човек", "лепо", "ружно", "исправно", "погрешно", итд .. Али, сада, глобално, на Земљу "упливава" све више оне духовне интелигенције и такве врсте енергија, које нам дају неопходан импулс да довршимо са таквим начином гледања на свет и саме себе. Доба поларитета се управо завршава, а почиње доба Безусловне Љубави. Онај ко жели, управо сада има прилику да темељно промени своје животне ставове и наравно, своја унутрашња осећања, у правцу брисања разлика између "овог" и "оног", и етикетирања било кога и било чега на било који начин.

Шта значи немати никакав став?

Појаснићу примером: ако сте се задесили да задњих месеци све мање имате било какав став о нечему конкретном (свом послу, некој конкретној особи, другим људима, ситуацији у земљи, или читавим нацијама,) то значи да сте на добром путу да изађете из доба поларитета и уђете у стање Безусловне Љубави. Дакле, брисање свих граница које смо поставили и којима смо омеђили људе у свом животу, наш начин мишљења о њима и све остало чему смо досад давали било какве епитете (особине, атрибуте) ... У новом свету, "епитети "се губе, потпуно ... Шта значи живети у сфери / димензији / добу Безусловне Љубави? То значи видети ствари и људе баш онаквима какви јесу и о томе не заузимати никакав став, јер он више није потребан . Тачније, став се сам од себе губи jер схватамо да су све ствари само такве какве јесу и ту је крај перцепцији. Нема наставка, у смислу "он је овакав или онакав", "ова ситуација је пожељна или није", итд ..

Дакле, у овом специфичном, али и веома благословљеном времену, имамо јединствену прилику "фазно се помаћи" јер нас већ неко време са виших духовних равни обaвиjajу енергије сасвим одређене фреквенције, која ће нам помоћи да стигнемо у то ново, жељено стање. Неки ће рећи да стање Безусловне Љубави не зависи ни о каквим спољним факторима већ о достигнутoм степену сопственог развоја и – у праву cу ! Но, по први пут стиже додатна помоћ споља. Те енергије могли бисмо назвати и "ујединитељскe" јер ће оне почети да бришу границе како на глобалном, тако и на појединачном плану.

Дакако, прво ће се ситуација до крајности заоштрити у свету, а онда ће спласнути као мехур од сапунице. И, да, наравно да ће бити великих чишћења појединих делова планете, али су она добрано минимизирана у односу на огромност последица које би то чишћење могло произвести на површини планете. С тим у вези, умирује je порука која укратко гласи:

1. "Земља и вода (океани) неће заменити места". Oва констатација односи се на могућност да се десити планетарна катаклизма, а она значи да се у једном једином тренутку мењају не само магнетни, већ и физички земљини полови и онда долази до масовног подизања светских океана, тоњења целокупног копна у мора и океане, а након тога, издизања нових копнених површина.

2. ... "Само ће се поједина места" разоткрити "/ изрониће на површину / мањим померањима Земље / али не и катаклизмичним /. Нека досад невидљива места, одсад ће постати видљива ..."

Но, да се вратимо почетку текста. Горе поменуте појаве везане за промену вибрација и довршетак циклуса карме, приметиће прво они који нису престајали да раде на себи. И ове промене дешаваће се много приметније управо на нивоу појединца, него што ће бити видљиве на глобалном плану (то ће се десити тек док се "испуца" све што се захуктало у почетку 2010. Тако да, кад је у питању глобално смирење ситуације тога још, на жалост, нема на видику ...

Довршетак карме

С овим појавама долази и до мењања улоге и начина живота појединих духовно свесних појединаца. Већина нас досад је већ постала свесна барем у грубој скици, своје улоге и сврхе у овом животу. Лично, након дугог низа година у којима сам радила на помaгању и исцељивању других људи, моје „Ја Јесам“ присуство казало ми је да та моја улога сада престаје. Помало чудно, али после више од пола године, живот је показао да је ова порука била исправна и правовремена. Ево и зашто.

Неки исцелитељи а и други људи који су освестили свој Дух на неким другим пољима (дакле, нису исцелитељи) обављали су дуги низ година одређене "задатке" који су, уствари, били оваплоћење препознате сврхе душе и зато су радили то што су радили. То се односило не само на исцељивање, већ и на духовни рад у смислу показивања пута онима који тек крећу, помагање на безброј начина, понекад и потпуно инkогнито,итд.

Но, ова нова енергија и нови упливи на планету сада као да једноставно кажу: "Доста сте урадили и сада је крај". Сада је време да сви ти како их се понекад зове "Светлосни pадници", или"Светлосни pатници", а ја бих рекла једноставно - духовни прегаоци, коначно одбаце улоге које су већ завршили и препусте се плодовима сопственог "рада и труда". Још конкретније, након силних година гледања и активног "живљења" туђе патње, бола, муке и несреће, ( јер исцелитељ не може никада остати имун на проблеме клијента ) оваквим особама препоручује се да доврше посао на дефинитивном чишћењу свих сaдpжaja стечениx током исцелитељске или учитељске праксе и почну се фокусирати на живљење у pадости, миру и изобиљу. Време је да се ти и такви прегаоци побрину за себе и почну коначно себи давати оно што су несебично другима давали свих ових претходних година.

Ово се посебно односи на један број заиста несебичних и људима потпуно окренутих исцелитеља који су све од себе давали потпуно бесплатно. Такве препоруке долазе задњих месеци, па и пар година из више различитих извора Духовне хијерархије. Ова врста припреме - одмак од туђих проблема, било да су везани за здравље или друге сегменте живота, потребан је како бисмо повисили своју вибрацију и почели упловљавати у оно што многи зову - доласком Доба Безусловне Љубави.

Упловљавање у Доба Безусловне Љубави

Све наше досадашње улоге којих неки духовни трагаоци нису били ни свесни, сада полако завршавају. Ово се посебно односи на исцелитеље од којих лично познајем неколико, а који су се заиста нарадили, народски речено, за добробит и сретнији живот бројних појединаца дајући себе потпуно и дарујући бесплатно оно што су и сами примили као дар. У разговору са некима од њих, стиче се утисак да су они свесни да ове њихове досадашње улоге престају, али постоји и она почетна збуњеност због чињенице да је пут испред њих (нас) још непознат. Многи од њих поменули су и чињеницу да нам сада много више него пре, сметају одређени звукови, слике, појаве, итд - једном речју: дисхармоније у било ком облику, те колико су постали преосетљиви за туђе нескладне енергије и све оно што се може наћи у атмосфери и етеричном слоју око нас.

Стога, од изузетне је важности да сви они који су постали свесни своје "нове осетљивости" - промене своје животне навике, па и место живљења ако је то потребно и могуће како би своје физичко и остала тела сместили у простор у коме ове сметње не постоје или су сведене на минимум. Иако сам свесна да ће следећи савет изгледати некима себично, али сада је време да највише и једино бринемо - о себи! Време поларитета је завршило, а то значи и време "одвајања жита од кукоља", библијски речено. Сада се дешава убрзaно процес довршавања карми како појединаца тако и целих нација, народа, земаља па и континенталних подручја.

Пут испред нас је - празан, и његов правац биће зацртан искључиво оним елементима нашег наредног животног периода које ми сами одлучимо укључити у своје будуће животно искуство. Стога, наш живот упловљава на подручје које је означено као "Тера инкогнита" и управо из тог разлога морамо бити јако опрезни чему и коме усмеравамо своје мисли, осећања и своју пажњу. Јер, где је наша пажња ту је и наша Свест. Зато, будимо опрезни ка чему смо управили свој брод - ка позитивном исходу или сликама катаклизме. За наше појединачно и колективно добро, топло препоручујемо усмерење ка новим видицима, испуњеним радошћу живљења, разумевањем суштине, и препуштања - бивању и само бивању. Радосно постојање уместо дeлања једини је циљ коме је у овом времено вредно тежити. Јер, на крају пута стоји само - Ја Јесам ... све остало је одбачено већ давно као привид и варка у коју смо још давно упловили. Време је да из те луке коначно испловимо.

/ Амалтеа, www.спиритуал.нет. /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP