Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131655
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6991442
Ko je na sajtu?
Imamo 33 gosta na mreži

SA“ BANDITIMA“ NEMA DOGOVORA !


21.04.2013. / Akademediasrbija

Piše : Slobodan Maričić

Pitali smo se juče na stranicama ovoga portala kakva će biti reakcija vlasti na današnji miting protiv potpisivanja Sporazuma sa Kosovom, i uopšte kakav će biti budući odnos sa protivnicima vlasti, sada već na više „frontova“ neslaganja naroda .

Prvi se oglasio vicepremijer Srbije Vučić koji je novinarima ispred Urgentnog centra, gde je posetio Nenada Mitrovića, člana te stranke, koga su danas u Jabuci kod Pančeva povredili simpatizeri Srpske radikalne stranke, rekao je da je napadač uhapšen i da će država znati da reaguje i zaštiti svakog čoveka.

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je još da za sve političke odluke treba obezbediti jedinstvo, ali da toga neće biti sa "banditima koji prete, tuku i ubijaju".

Naravno da smo protiv nasilja, i da šalimo svaku žrtvu nasilnika, ali izvinite moramo da pitamo ko je to, kada i gde ubijen, da bi smo shvatili ovu poruku ?

Izmedju ostalih oglasio se i direktor policije Veljović, koji je takodje zloslutno rekao, obratite pažnju : "Koristim priliku da uputim apel svim građanima da se uzdržavaju od aktivnosti, koje bi mogle da naruše javni red i mir, ugroze bezbednost, živote i imovinu građana Republike Srbije i svih onih koji borave na njenoj teritoriji", istakao je Veljović.

Ali ako je sve ostalo jasno nešto je ipak  nejasno, a to je rečenica iz Veljovićeve poruke:   ... "svi oni koji borave na njenoj ( srpskoj) teritoriji... " . Ko bi to mogao biti iza ove šifrovane rečenice ?

Ovakve izjave najavljuju da se „banditi“ ( čitaj ) politički neistomišljenici SNS i SPS-a stranaka, koje su jutros ekspresno održale glavne odbore i jednoglasno podržale sve odluke koje su njihovi predsednici stranaka doneli u Briselu pre dva dana usvajajući Sporazum sa šiptarima i EU, ne nadaju milosti, da sa njima nema pregovora ( kao sa šiptarima i EU ) i da se uzdržavaju od aktivnosti koji narušavaju red i mir.

Ostaje da se debelo zapitamo je li to upućeno stvarno nasilnicima koji su prebili dva člana SNS-a ili učesnicima današnjeg protesta i protivnicima  i neistomišljenicima politike koju vodi vlada i vrh države ?

Kakve zloslutne poruke. Kako je počelo ostaje još verovatno i donošenje odluke o uvodjenju policijskog časa.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP