Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100788
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6619271
Ko je na sajtu?
Imamo 35 gosta na mreži

TREĆI SVETSKI RAT I APOKALIPSA NEMAČKIH PROROKA


02.08.2010. / Akademediasrbija

Prevod: Slobodan Maričić

U okviru teme  o Trećem svetskom ratu postoje mnoga svedočenja koja govore ratu koji će opustošiti planetu bez objašnjenja drugih uzroka osim tkzv. „ljudskog faktora“ .

 

Tako govori nekoliko proročanstava savremenih nemačkih proroka. Neka od ovih predvidjanja ili proročanstava se opisno podudaraju sa  godinom Apokalipse, ali su neodredjena u vremenskom periodu. Ono što je veoma važno, mnogi dogadjaji koje su predvideli, pre pola veka zaista su se dogodili, baš kako je predvidjeno u proročanstvima, posebno na Balkanu.

Najviše svedočanstava govori o početku novog svetskog rata napadom Amerike na Iran, koji će se rasplamsati ograničenom upotrebom nuklearnog oružja. Potom će se rat proširiti i zahvatiti celu planetu. Kako sada stoje političko-vojni odnosi na Bliskom istoku uz stav Amerike prema Iranu, reklo bi se da nismo daleko od svega što je prorečeno.

Evo kako budućnost vide austrijski i nemački vidovnjaci i profeti.

Alojz Irlmajer (Alois Irlmaier) U knjizi : – „ Jedan čovek govori, šta vidi „ (1950) kaže: „ Rat počinje napadom Amerike na Iran !

Svi će da se pozivaju na mir , Šalom ! A onda će se dogoditi jedan Blisko-istočni rat koji će planuti iznenada . Velike pomorske flote stajaća jedna prema drugoj u Sredozemnom moru, neprijateljski napeto. Medjutim, fitilj će se zapaliti na Balkanu – buretu baruta. Ja vidim veliki dogadjaj koji će se tamo odigrati , jedan krvavi bodež vidim kako leži ! Tada će početi bitka za bitkom. Masivne vojne trupe marširaće sa Istoka u Beograd, a zatim će se sjuriti na Italiju .

Istovremeno tri oklopna klina severno od Dunava munjevito će upasti u zapadni deo Nemačke u pravcu Rajne bez ikakvog upozorenja. To će se dogoditi iznenada i narod će u divljoj panici bežati na zapad. Mnogi automobili će zakrčiti puteve, a umaknuće oni koji budu mogli ići poljskim putevima. Spasiće se i oni koji budu ostali kod kuća. Kada prethodnice oklopnih armija stignu na autoputeve, automobili im neće biti prepreka, jer će ih sve pregaziti. Ja ne vidim iznad Regensburga više nijedan most preko Dunava. Od velikog Frankfurta neće preostati ništa. Dolina Rajne biće porobljena najviše iz vazduha.

Tada će doći i odmazda preko velike vode. Istovremeno će Žuti zmaj prekriti Aljasku i Kanadu, ali neće ići dalje.

Dva čoveka će doneti jednu treću veliku promenu. Oni će biti plaćeni od drugih ljudi. Jedan koji je ubica, je mali crni čovek , a drugi je nešto veći sa svetlijom bojom kose. Ja mislim da će se to dogoditi na Balkanu, ali to ne mogu tačno reći. Dogodiće se treće ubistvo, a posle njega opšti rat. Rat će početi u zoru i sve će se odigrati veoma brzo.

Tri udarna vojna klina vidim kako nadiru : donji klin vojske dolazi od Bemena (pokrajina u Istočnom delu Nemačke) kroz šume.

Sveštenik otac Norbert Bakmund (Pater Norbert Backmund) dopunjava proročanstvo Irlmajera : “ Neće neprijatelj doći prekoDunava, već će ga zaobići i doći na Severo-zapad u Naabtal i Oberpfalz ( Pokrajine) i tamo će napraviti svoje komandno mesto . Vidim kako će grad Landau na reci Isar, biti teško razoren kroz jednu (zalutalu )bombu – raketu, koja će slučajno pasti na njega.

Dalje priča Irlmajer :

“ Drugi udarni klin će ići direktno preko pokrajine Saksen (Sachsen) na Zapad , a treći sa Severoistoka na Jugoistok . Dan i noć žuriće Rusi u oblast Rura ( Ruhrgebiet) gde su velike peći i kamini !? (Atomske i druge centrale) Ali tada vidim zemlju kao jednu kuglu preko koje lete beli golubovi i potom ispred mene vrlo veliku količinu peska svuda okolo. I tada će padati neka kiša sa žutom prašinom, koja nadoći kao zid.

Zlatni grad ( Prag ) će biti uništen i tada počinje sve: Kao jedan žuti konopac ići će od zaliva talas. Biće jedna svetla noć kada budu počeli da bacaju .

Tenkovi će još ići, ali oni koji budu sedeli u njima će sasvim pocrneti. Tamo gde padne ništa neće ostati više živo, ni drvo , ni žbun, ni trava ni stoka, sve će biti uvenulo i crno.

Ali kuće će još stajati. Kako, ja to ne znam i ne mogu da objasnim . Biće jedna duga kolona, i ko sa njom bude išao, umreće.

Oni koji budu preko, neće moći nazad, a koji bi hteli tamo, neće moći dalje. Tada će se nešto srušiti kod vojne kolone i oni će morati svi na sever. Sve što budu imali kod sebe oni će baciti . Više se neće vraćati nazad. ”

O vizijama Artura Hibšera (Arthur Hübschers) kaže Irlmajer: “ Sve će ići vrlo brzo . Od Dunava do obale vladaće sivilo. Dve velike kolone izbeglica uspeće još da predju reku. Treća će biti izgubljena i biće od neprijatelja okružena, i tada će doći beli golubovi i padaće odjednom samo žuto sa neba. Od zlatnog grada kretaće se kao veliki konopac horizontom do velike vode prema velikom zalivu. U tom kovitlacu biće svega . Tamo gde će svi ići, jedan grad će postati gomila kamenja. Ime ne smem da kažem ....”

Dalje proročanstvo Ilmajera glasi : “ Rojevi golubova dizaće se sa peska . Dva čopora pristignuće u borbenu oblast sa Zapada prema jugozapadu.… Eskadra će skrenuti na sever preseći put trećoj armiji . Od Istoka sva će se zemlja tresti od gusenica . Ali u tenkovima su svi već mrtvi iako se vozila kreću dalje, dok se postepeno od sebe sva ne zaustave. I ovde će letilice baciti njihove male crne kasete. One će eksplodirati pre nego što padnu na zemlju i iz njih će se širiti jedan žuti ili zeleni dim ili prašina . Na šta bude pala na čoveka, životinju ili biljku to će biti mrtvo. Jednu godinu potom nijedno živo biće ni čovek, ni životinja, ni ptica, neće moći kročiti u ovu oblast, jer će biti smrtonosno.

Na Rajni će pohod biti definitivno zaustavljen. Od tri armije nijedan se vojnik neće vratiti kući. “ Na glavnu komandu će odozgo baciti nešto, vidim pored jednu crkvu na jednom brdu čiji oltar gleda na sever, vidim kako crkva gori.

Jugoistočna Bavarska će biti poštedjena , jer će je zaštiti ljubav Gospe od Altetingena ( Frau von Altötting) koja će sve pokriti svojim velom. Tu neće niko doći . Samo će gradjani doći na zemlju kod seljaka i izvesti stoku iz štala, koja je ostala od onih seljaka koji su otišli od svojih kuća. Oni će tu raditi i pomagati i drugim seljacima, koji nemaju dovoljno ruku za rad.

“Vidim tri velika grada koji će propasti . Jedan na jugu će propasti u blato (Venecija ?), drugi na severu će biti potopljen, a treći je preko vode. Grad sa velikim gvozdenim tornjem (Pariz) će biti razoren , i neki tamošnji ljudi će ga zapaliti . U zemlji čizme (Italija) će izbiti jedna revolucija . Ja verujem da je to jedan verski rat, zato što će mnogi vernici biti ubijeni . Iza Pape vidim jedan krvavi nož . Malo će ih preživeti od onih koji ne budu pobegli. Papa će se preobučen izvući i otići preko vode. Posle jednog vremena će se vratiti nazad, kada opet zavlada red.

Alpska država (Švajcarska) će biti od severa prema jugu malo povučena, srubljena, ali na istoku će biti mir. Države na Severnom moru će do Belgije biti ispod vode teško ugrožene. More će biti vrlo nemirno, talasi veliki kao kuće, valjaće se i meškoljiti kao da se voda kuva. Sva ostrva ispred obale će nestati i klima će se promeniti. Jedan deo Engleske će nestati, kada jedan avion baci u more jednu stvar. Tada će se dići more u vis kao da je čvrsti komad i opet će pasti nazad. Šta je to, ja ne znam ?

Tokom rata. Ili možda na kraju vidim na nebu jedan znak, jedan Krucifiks (raspeće) sa ranama, i svi će ga videti. Ja sam sve to video tri puta, i to dolazi sasvim sigurno.“

Proročanstvo vidovitog seljaka Volfganga Johana Beka (Wolfgang Johannes Bekh 1939 iz Kremsa - Austrija)

Pred početak Trećeg svetskog rata biće jedan veći ograničeni konflikt na Balkanu i razaranje Njujorka. Biće prolećno vreme:

“ Ogromni talasi u Sredozemnom moru biće izazvani atomskom eksplozijom i talasi će biti toliko visoki, da će se preliti u Jadransko more i krenuti obalom prema severu. Posledice će biti i kod nas vrlo velike.

Njujork će biti iznenada i neočekivano tokom rata sa nekim malim eksplozijama, koje će se dogoditi vrlo nisko, možda iz mora razoren. Imam utisak kao da će zgrade od jedne snažne oluje biti prosto oduvane. Ali u tim eksplozijama ja ne vidim nikakav plamen ili vatru. To će se dogoditi oko podneva po lokalnom vremenu.

Video sam sve detalje jasno i izuzetno precizno. Kod nas u to vreme još neće biti rata. Znam da kada budu prvi put davali saopštenje preko radija, ja ću se taman spremati da nešto pojedem.

Kod razaranja Njujorka video sam neverovatno precizno sve detalje u koje jednostavno čovek ne može očima verovati : Sve se dešavalo sa zadrškom mnogo puta sporije, nego u stvarnosti. Ceo grad sam video u detaljima kada je pao jedan tamni predmet na jedan voz odozgo. Ukočen sam gledao u taj predmet dok nije eksplodirao, ali to je više bilo sagorevanje – topljenje, nego eksplozija. U tom trenutku ja nisam shvatao šta se dešava. Kada je prvi predmet eksplodirao nekoliko kuća daleko odatle iza jedne velike, koja je licem okrenuta ka moru, nisu sve pale kao obično kada nešto eksplodira, već su se urušile kao i ostale okolo, sve koje su se videle sa mora. Sve je jednostavno nestalo, kao da je počišćeno. Nekako mi se u trenutku učinilo kao da su propale u zemlju od zemljotresa. ”

Šta je još video seljak iz Kremsa: „ Zvezde su padale sa neba kao lišće. To se odnosi na jedan dogadjaj čiji uzrok ne mogu da objasnim, ali koji bi posle nekoliko puta mogao ovako da opišem: Stajao sam na lepom vremenu u našem selu sa više ljudi, koje sam delom lično poznavao. Svi smo gledali nešto očekivano na nebu. Tada je počelo sunce da tamni. Svi su verovali, da se potom vide zvezde. Ali radilo se u stvarnosti o jednoj vrsti svetlosti - kao milioni svetlo-belih, padajućih svetlećih kugli - koje su prvo požutele, zatim crvenele i počele da padaju nešto dalje na istoku od nas.

Gde su one pale sve se odmah zapalilo i to : žitarice, šume, trava, i mnoge kuće na koje su pale. Mi smo pojurili da pokušamo nešto ugasiti, ali to nije bilo moguće. Onda sam pogledao oko sebe i video sam dokle mi je pogled, išao samo garež i dim kako se diže u vis. Tokom konačne bitke, zbog stalnog pomeranja fronta u mome kraju više nije bilo niti jedne cele kuće.

Sve se dešavalo na početku prvenstveno izmedju komunističkih saveznika i Kine pretežno sa pokretljivim brzim tenkovima, najviše u oblasti u Češkoj i oko nje. „

Volfgang Bek , seljak iz Kremsa je u avgustu 1979 godine , prilikom posete svom selu , kako pričaju imao sledeću viziju :

„ Raširio je ruke prema dalekim konturama Bohemskih šuma i pričao o 3.Svetskom ratu. On je objašnjavao još jednom detalje , ali nije mogao da kaže tačan redosled dogadjaja. Video je više lokalnih ograničenih pojedinačnih ratova , kao naprimer u Jugoslaviji i Bugarskoj i o razaranju Njujorka.

Video je gradjanski rat u Italiji i Saveznoj republici Nemačkoj, istočno od Rajne. Na vrhuncu rata,kau svedoci njegove priče, Rusi su umarširali u Italiju kroz Alpe i Kartne. Amerikanci se neće umešati i pored očekivanja svih. Totalni rat sa američkim učešćem započeće tek u Saudi Arabiji, gde će Amerikanci zauzeti sva naftna polja i izvore nafte, ali će izvuči deblji kraj pošto će ih Rusi tamo napasti i oterati.

Poljska će se umešati protiv Rusa kao saveznik zapadnih zemalja. Rusi će je pregaziti i u munjevitoj akciji ući u Nemačku. Zapamtio sam detalje - tenkove sa ravnim kupolama i neka velika oklopna vozila sa gusenicama na kojima su stajale rakete. Oni će biti postavljeni kod Zwettl-a i Grossgerungs-a, ali neće biti borbi.

Na kraju će napasti i Kina, pričao je Bek i tek tada će početi i rat u Nemačkoj. Kina će doći tenkovima na Zapad, da pomogne, ali se tamo njima neće obradovati. Završnica rata trajaće samo nekoliko dana, ali će biti grozna. Zatim je govorio o nemačkom caru koga će na kraju rata Nemci sami izabrati i koji je kao dete slušao Hitlerove govore. !? „

 

/ Izvor: Terra Germania /

 Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP