Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121622
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6887701
Ko je na sajtu?
Imamo 54 gosta na mreži

КАКО ЈЕ ОТКАЗАНА ГЕЈ ПАРАДА У СРБИЈИ !


05.10.2013. / pee-Академедиасрбија

Алексеј Комов

Ексклузивно преносимо текст Алексеј Комова, једног од лидера Светског конгреса породица који су били гости Двери, о заједничкој победи на спречавању геј параде у Србији.

 У складу са курсом „евроинтеграција“ кога се у Србији држе, српске власти су за 28. септембар 2013. године планирале да у центру Београда спроведу „геј параду“. Међутим, српски народ је на челу са политичким покретом „Двери“ успео да одбрани породичне вредности и да убеди власти да не одрже ту манифестацију. О томе како им је то пошло за руком, са саговорником портала Православие.ру разговарао је представник Светског Конгреса Породице у Русији и Савеза независних држава, амбасадор Светског Конгреса Породице у Уједињеним Нацијама, Алексеј Комов.

 - Алексеј, шта се догађа у Србији због политичког курса „евроинтеграција“ које су заузеле власти у Србији?
Након трагичних догађаја 1999. године српске власти се налазе под контролом западних елита. Одржавање геј-параде би на најбољи начин могло показати „цивилизованом“ свету да се Србија креће ка „европским вредностима“ које у себе укључују сексуално образовање у школама, разарање традиционалне породице, толеранцију у односу на пропаганду хомосексуализма. Притом је огромна већина српског народа категорички против геј-параде. У Србији су врло снажни православни ставови. Срби су за Православље и за Русију што иде, наравно, насупрот владајућој политици.

 - Шта је приморало власти да откажу спровођење „геј-параде“?
Политички покрет „Двери“ који са благословом Патријарха српског већ десет година спроводи по целој земљи породичне акције, организовао је мирну шетњу у Београду. Био сам тамо. Штавише, на молбу српских пријатеља имао сам част да отворим ту шетњу. Неколико хиљада људи свих узраста – маме са колицима, омладина, читаве породице прошетале су улицама српске престонице. Наступило је вече и ми смо донели одлуку да не одлазимо кући све док не буде донесена одлука да се откаже „геј-парада“. Заседање власти је трајало три сата, гласови су били подељени:  шест људи је гласало за одржавање, а шест против одржавања „геј-параде“. Та одлучност људи да одстоје до краја, да стоје док се не донесе позитивно решење у нашу корист, мислим да је и представљало главни фактор који је претегнуо на гласању. Жеља да се чује народна воља била је јача од жеље да се угоди Европској Унији. Одлука је донета и ми смо је дочекали на крају манифестације.

Такође је помогла и врло снажна подршка Светског конгреса породице чији су представници специјално дошли у Србију. Из Америке је дошао директор за комуникацију Светског Конгреса Породице, Дон Федер, из Француске – Фабрис Сорлин – један од људи који су учествовали у вишемилионским манифестацијама против истополних бракова у Француској. Говорили смо на разним конференцијама, снимала нас је телевизија, радио. То је помогло Србима да осете да нису сами, да велики део земаљске кугле иступа против развраћивања деце. Сви ти фактори од којих је главни – одлука Срба да стоје до краја – утицали су на доношење такве одлуке.

У питању је била истинска победа! Ми просто нисмо могли да поверујемо својим очима када су стотине и стотине полицајаца у пуној опреми почели организовано да напуштају место нашег окупљања и када је „геј-парада“ била отказана. О томе је званично говорио премијер Ивица Дачић. Одбранили смо породичне вредности.

 - Са којим проблемима сте се сусрели у Србији?
Либерални медији који доминирају како у Србији тако и у целом свету нису помињали нашу манифестацију. Она није добила никакву пажњу у медијима јер постоји врло озбиљна антихришћанска информациона блокада. Сво то мноштво људи које је учествовало у шетњи као да није постојало. Зато су по мишљењу медија постојали „хулигани“ и некакви „десничарски екстремисти“. За неверовати је просто колико се све то лажно преноси! Ако прочитате наслове у новинама испоставља се да је то био „ударац по демократији“. Иако смо имали потпуно мирну шетњу са певањем патриотских песама, потпуно добронамерну, једноставно добру. Маме са колицима, породице, млади – сви су мирно шетали и сви они су представљени као некакви радикални фашисти.

Постоји информациона блокада нормалних про-породичних хришћанских снага. У Србији данас у потпуности доминира јединствени либерални фронт који намеће своје идеје и говори да је, тобож, половина Срба за легализацију истополних бракова. То није истина! Већина српског народа је категорички против тога!

 - Шта је потребно да би смо се ефикасно супротставили уништавању традиционалних вредности и наметању лажних вредности?
Онај ко контролише средства масовног информисања (штампу, телевизију и др.) временом почиње да нагиње ситуацију у страну у коју жели. У Европи не постоји ниједан конзервативни ТВ канал. Ако се он појави – а таква жеља постоји у многим земљама – и у Шпанији, и у Француској и у Србији – то би суштински изменило ситуацију. Чини ми се да је неопходно створити мрежу конзервативних, конкурентних, врло квалитетних, међународних ТВ канала где ће се догађаји преносити са конзервативне, православне тачке гледишта. И ако то успемо да постигнемо то може да преломи ситуацију и помогне у пробијању постојеће, потпуно ненормалне информационе блокаде.

Стварање нормалних, конзервативних ТВ канала који бране здраве породичне вредности јесте оно што је, по мом мишљењу, најнеопходније да се уради.

/ Извор: Православие.ру ; Двери  /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP