Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121611
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6887626
Ko je na sajtu?
Imamo 68 gosta na mreži

ЈА БИХ - НА ТО !


26.11.2013. / pее - Академедиасрбија
Пише : Слободан М.Маричић

Проћелави офарбани лидер сада маргиналне странке Вук Драшковић је рекао да је на састанку са Александром Вучићем предложио да Србија одмах започне преговоре о приступању Србије НАТО , са образложењем да је стратешки циљ Србије улазак у ЕУ , а већина земаља из ЕУ је у овој организацији . Образложење достојно кафанске политике .

 Лидер СНС - а Вучић је на ово наводно одговорио : " да Србију у томе спречава скупштинска резолуција о војној неутралности " Сад ако је заиста Вучић дао такво образложење , онда треба очекивати да ће се ускоро на дневном реду скупштине Србије наћи нека нова резолуција , која дозвољава учлањење у НАТО , чак препоручује . Ја у то не верујем , нити сам чуо било какав Вучићев коментар после састанка са Вуком .

Лидер Српског покрета обнове се крпи у познатом стајлингу са офарбаном дугом косом и белом брадом као Сандокан и   пред ТВ камерама најавио је да ће СПО бити на листи Српске напредне странке на изборима у Београду . " Српска напредна странка је далеко снажнији партнер од СПО - а , па ћемо да наступамо стратешки заједно , коалиционо на свим нивоима , на листи СНС " , изјавио је Драшковић после састанка . Каква мудрост , какво образложење страначке политике , која у преводу гласи : Причаћемо и обећаваћемо све , само за још који дан у власти .....

Драшковић који је одавно требао да оде у политичку пензију после урушавања СПО - а наставља да се " качи " где год је то могуће како би остао у политичком животу Србије . Њему не сметају критике и подсмевања осталих политичара , који кажу да је заиста боље за њега да се у старости у којој је , посвети ономе што му најбоље иде , а то је писање књига . Изјаве олињалог политичара и човека Вука Драшковића попут : " Ја сам пренео безрезервну подршку СПО европској политици Александра Вучића , владе , косовској политици , Бриселском споразуму , успешно одржаним локалним изборима на Косову , борби против криминала и корупције ( и свему осталом што ће СНС тек урадити ) " , показују његов политички и морални пад . Данас , он генерално подржава власт и све што је колико до јуче , пљувао и критиковао у политици СПС - а и других .

Када је у питању Косово , Драшковић је рекао : " да Србија мора да прихвати стварност да близу 60% чланица УН признаје независност Косова и да Србија нема право да негира ту реалност и мора да је прихвати , али без обавезе да призна Косово ! ? Али Србија има и обавезу да поштује реалност и да са Косовом нормализује економске , културне и друге односе , јер је то услов да имамо директне везе са нашим народом који живи на Косову " , налупао се Драшковић

Постоји ли неко још у Србији ко озбиљно прихвата овог некада лидера целе српске опозиције , који је на жалост данас потпуно изгубио компас . Наравно , он је за западњаке још увек актуелан , јер што је у Србији више издајника који заговарају НАТО , ЕУ и безусловну предају Косова , то ће посао растакања Србије њима бити лакши . А њему се осладило када му американци и иностранци кажу : " ево ти , НА ТО "

                                                

Чудим се да још нико није позвао на одговорност Драшковића , који је као бивши шеф дипломатије уз сагласност Тадића увео НАТО у Србију , али без одлуке скупштине Србије нити владе . Због њега нам данас западни и НАТО шпијуни седе у генералштабу и у свим другим војним институцијама . Због њега нам се некад славна армија братимилa и " игра се жмурке " са неком националном гардом из Америке , уместо да вежба са елитним јединицама руске армије .

Зато данашњи Жика Обретковић српске политике , треба правац у херцеговачка брда под крушку у дебелу ладовину и да пише и пише , јер ће му од тога бити сигурно боље , пошто ( се ) одавно губи у политици , Београду и Србији .


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP