Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110507
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6747728
Ko je na sajtu?
Imamo 59 gosta na mreži

SPAVALI NA PLAŽI, "IZRADIO" IH CRNOGORSKI PREVOZNIK9. Avgust, 2010.|
Ivan Janković i njegova devojka spavali dve noći na plaži u Sutomoru jer ih je crnogorski prevoznik „Drum turs“ „izradio“ za mesto u autobusu. Prošli na moru ko bosi po trnju!

Više od dvadeset turista iz Beograda ostavljeno je usred noći da spava gde stigne jer ih je crnogorski prevoznik „Drum turs“ „izradio“ za mesto u autobusu.

Ivan Janković i njegova devojka proveli su dve noći na plaži u Sutomoru iščekujući prevoz do Beograda.

- Platili smo povratnu kartu od Beograda do Sutomora preko „Drum tursa“, koji je bio najjeftiniji, 2.400 dinara u jednom smeru. Rečeno nam je da se javimo na dan polaska da bismo se dogovorili za prevoz natrag. Međutim, kada sam pozvao, rečeno nam je da će autobus kasniti, te da pozovemo vozača oko uveče, sat pre dolaska u Sutomore - kaže Janković.

Kada je autobus napokon stigao, vozač im je saopštio da za njih nema mesta.

- Možete da zamislite naše zaprepašćenje! Mi smo i dalje insistirali da krenemo s njim jer nismo više imali ni smeštaj ni novac da ostanemo na moru. Međutim, vozač nije hteo ni da čuje da nas poveze, iako su drugi putnici pristali. Rečeno nam je da smo mesta, koja smo unapred platili i rezervisali, morali da ponovo rezervišemo bar tri dana pred put - revoltiran je Janković.

On dodaje da su te večeri ostali „nasukani“ na plaži, a da je sledeće večeri od putnika u autobusu saznao da oni nisu jedini, i da su putnici iz Herceg Novog i Kotora, njih oko dvadesetak, nekoliko večeri spavali u parku.

S druge strane, vozač „Drum tursa“, koji nije želeo da se predstavi, tvrdi da su Ivan Janković i njegova devojka ušli u autobus pijani, te da su počeli da maltretiraju ostale putnike.

- Učinio sam sve da i to dvoje dobije mesto u autobusu, iako po zakonu ne bi smeo da ih primim u alkoholisanom stanju. Čak sam tražio od ostalih putnika da se pomere da bi oni sedeli zajedno. Međutim, momak je bio toliko bezobrazan da nam je polomio klima-uređaj i stolicu na kojoj je sedeo. Tada sam morao da mu zapretim policijom - kaže vozač, dodajući da nije tačno da su i drugi putnici ostali bez prevoza.

Pretili da će ih izbaciti iz autobusa

Više od neprospavanih noći Ivanu Jankoviću smeta to što su ih Crnogorci dva dana vređali.

- Rekli su nam svašta, da se vratimo odakle smo došli. Ne znam zašto smo zaslužili takvo ponašanje, pogotovu što smo sve uredno platili. Za deset dana ostavili smo tamo 1.000 evra, a oni nam vraćaju uvredama - iznervirano kaže Janković i dodaje da su vozači, kada im je zapretio tekstom u Kuriru, i fizički nasrnuli na njega i devojku i pretili da će ih ostaviti u kanjonu Morače.


Komentar : Svaki dan čitate po novinama o "ljubaznosti" prema turistima iz Beograda i Srbije.  Pa ko vas je terao na odmor u Crnu Goru i to za 1.000 evra, kada  aranžman u Grćkoj košta 650 evra - avionom. Sledeći put letujte u Hrvatskoj !Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP