Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897626
Ko je na sajtu?
Imamo 39 gosta na mreži

ЋЕРКА ЈОРГОВАНКЕ ТАБАКОВИЋ ДОБИЛА СЛУЖБЕНИ АУТО


16.12.2013. / pee-Академедиасрбија
М.Совиљ

Ћерка Јоргованке Табаковић добила службени ауто који је два пута недељно вози на предавања

 Милени Табаковић, ћерки гувернерке НБС Јоргованке Табаковић, новосадска филијала Републичког завода за здравствено осигурање обезбедила је службени аутомобил и возача како би два пута недељно ишла у Београд на предавања.

Одлуку о коришћењу службеног возила потписао је директор РФЗО Момчило Бабић, а она се односи и на Лидију Бјеловук, која такође студира у Београду. Према информацијама до којих је дошао Радио 021, њих две петком и суботом у Београд вози шофер, који их чека док не заврше с предавањима, а затим их враћа у Нови Сад.

Лидија Бјеловук се помиње као једна од кандидаткиња за нову директорку новосадске филијале РФЗО, док Табаковићева обавља функцију помоћнице директора.

Недавно је у Фонду промењена систематизација према којој је за обављање тог посла довољно две године стажа, уместо досадашњих пет. Милена Табаковић је по занимању стоматолог, а у струци је провела свега годину и по дана.

Одговор од Републичког фонда за здравствено осигурање на питање због чега су овим двема запосленим обезбеђени посебни услови, нисмо успели да добијемо.

/ miodrag@021.rs ; Vaseljenska /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP