Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121673
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6891600
Ko je na sajtu?
Imamo 44 gosta na mreži

ŠPIJUNIRANJE NA DALJINU


07.01.2014. / Akademediasrbija

EKSKLUZIVNO !

Pogledajte sjajan video – ispovest devojke koja je radila za američku vojsku. Zahvaljujući svojim spiritualnim sposobnostima korišćena je za tajne operacije „gledanja na daljinu „ ( Remote Viewing ) u stanjima astralne projekcije.

 Prilikom tih astralnih putovanja 2000 godine, posećivala je ruske tajne lokacije i špijunirala poznate političke ličnosti „Istočnog bloka” . Takođe je imala susrete sa raznim spiritualnim bićima i ovladala jezikom Sirijanaca. Izvanredna storija o nevidiljvom ratu koji je sa zemlje prenet u drugu dimenziju. Film je titlovan na srpski jezik, - gledati sa  Chrom-om i drugim brauzerima, osim I.EX.

http://chibis.overstream.net/swf/player/oplx?oid=a6iyeelzajn4&noplay=1

 I jedan sjajan komentar - primer :

Komentar : MAJA

MISLIM DA NAS NE TREBA DA BRIGA – U OVOM TRENUTKU- I AMERIKA NI NEKO TRECI…AKO NISTE SHVATILI DA SMO PRETECA SVIH POLIGONA ZA EKSPERIMENT BAS MI U SRBIJI ONDA PISANJE O DRUGIM DRZAVAMA ZNACI BEZANJE OD STVARNOSTI. I KUKAVICLUK…EVO MENE INTERESUJE STA SE DESAVA SA VUCICEM NA PRIMER. PRVI COVEK SE PRED KRAJ 2013 GODINE JAVNOSTI SRBIJE OBRACA NE SA RTS KAO JAVNOG SERVISA KOME SVI PLACAMO PRETPLATU VEC SA NEKAKVOG TV PINK-A I KAZE “MI MORAMO DA MENJAMO NASU SVEST”. NAKON OVE RECENICE JA ZAISTA NE RINEMSTA SE DESAVA SA SVESCU NEKOGA U AMERICI ILI ITALIJI VEC SAM ZABRINUTA STA ZNACI I STA SRBIJI PREDSTOJI U NAREDNOM PERIODU KADA PRVI COVEK OVAKO NESTO IZJAVI PA DODA: MISLITE DA JE MENI BILO LAKO DA SE MENJAM?
HMMM CUDNO TOLIKO PSIHOLOGA I LJUDI OD STRUKE U SRBIJI A NIKO BAS NIKO NEOBJASNJAVA STA OVAKVE IZJAVE ZNACE.
AKO SE PRISETIM PA SKLOPIM KOCKICE KADA JE VUCICU PROMENJENA SVEST ON JE POCEO SVE DA MENJA. PROMENIO JE NACIN GOVORA, VOKABULAR, GESTIKULACIJU, DRZANJE, STAJLING, GAZDU PA I ZENU. STARA LJUSTURA A NOV COVEK, PARDON TROJANSKIKONJ. MOZE LI TO PREKO NOCI? KOLIKO SE JA RAZUMEM U PSIHOLOGIJU NE MOZE BEZ LOMOVA. AKO JE NEKO PRELOMIO VUCICA IZNUTRA NIJE CUDO STO ON LOMI SADA SVE OKO SEBE.

/ Izvor: СРБскиФБРепортер/


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP