Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 97052
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6561621
Ko je na sajtu?
Imamo 35 gosta na mreži

ОСВЕСТИ СЕ, СРБИНЕ !


19.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Већ дуго смо сведоци времена у коме се највећи део наших сународника ваља у блату малодушности, пасивности, кукавичлука, себичности и свих других погубних особина које србски народ удаљавају од Завета наших Старих, а омогућавају корист свим нашим душманима.

 То жалосно стање се огледа и у политичкој сфери, где иако велики број данашњих Срба јасно увиђа сво лицемерје и поквареност актуелних властодржаца, он ипак радије пристаје на животарење, па чак и подршку (посредну или непосредну) владајућим изродима и лоповима, зарад мрвице хлеба. Наравно, решење није у повратку неког од претходних режима, нити уопште у брлогу позиционо-опозиционог партијашко-интересног хаоса.

Решење је у етичком уздизању и моралном устанку који је нужан предуслов, уколико као нација желимо да опстанемо. А тај ће морални устанак неминовно имати и своју одговарајућу политичку форму.

Као још један допринос нашег Покрета народном отрежњењу, израђени су летци и налепнице са кратком али јасном поруком данашњем србском човеку, чији призив није да буде потрошач испраног мозга, гласач издајничких партија и конзумент болесне мондијалистичке псеудокултуре. Његов призив је да буде достојан син својих јуначких и крстоносних предака, који су били кадри стићи и утећи и на страшном месту постојати, и који су умели да се изборе за хлеб и слободу својих ближњих.

Позивамо све саборце и пријатеље Србске Акције на умножавање и ширење ове поруке, за коју верујемо да ће све више продирати до успаване србске савести, која ће пак поново разбуктати и наш србски понос.

 / Србска Акција /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP