Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 97053
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6561676
Ko je na sajtu?
Imamo 43 gosta na mreži

UBICA ĆURUVIJE LIKVIDIRAN JOŠ 2001.


21.01.2014. / ree-Akademediasrbija

Drugi atentator isečen na komade pa bačen u cev u Žarkovu !

 Osoba koju je prepoznala udovica Slavka Ćuruvije Branka Prpa i označila kao čoveka koji je pucao u njenog supruga najverovatnije je Zoran Ristović Prika, nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije! Po svemu sudeći on je jedan od dvojice direktnih izvršilaca ubistva, koga je Branka Prpa, jedini očevidac zločina, navodno prepoznala na mestu ubistva.

Nažalost, on neće biti u prilici da posvedoči i odgovara za ovo ubistvo jer je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima ubijen, odnosno izmasakriran 2001. godine.

- Ristović je čovek kog je pomenula Ćuruvijina udovica kada je govorila o tome da postoji drugi izvršilac. Ona je dajući iskaz u policiji posle petooktobarskih promena opisala upravo Ristovića, koji je, međutim, ubrzo nakon toga ubijen, 2001. godine.

Njegovo telo bilo je potpuno izmasakrirano, a bili su mu odsečeni jezik i uši, što je bila jasna poruka ubica – navodi izvor Naših novina.
Telo Zorana Ristovića Prike pronađeno je u cevi kanalizacionog ispusta u Žarkovačkom potoku 5. juna 2001. godine. Likvidiran je hicem u potiljak posle višednevnog zverskog mučenja.

Inače Prpa je izjavila da drugog atentatora nije videla i da ga ne može identifikovati.

/Naše novine /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP