Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897420
Ko je na sajtu?
Imamo 38 gosta na mreži

РУСКИ МИГОВИ И РАКЕТЕ НЕЋЕ ДОЋИ У СРБИЈУ !


31.01.2014.  / Академедиасрбија

Како је објављено на руском порталу " Наша утка.ком " од наводно договорене куповине шecт најновијих мигова и против авионских ракетних система од Руске федерације неће бити ништа .

 Куповина је договорена прошлог пролећа приликом посетe Вучића у својству министра одбране и потвpђено посетом председника Николића . Испорука је требало да се заврши до краја прошле године . За куповину авиона и опреме Руска федерација је одобрила Србији кредит у пуном износу цене набавке .

Како пише наведени портал , српски највиши руководиоци су представницима руског Министарства одбране поводом оттказивања куповине пре неколико дана признали , да су од стране Америке уцењени да ће изостати свака сарадња са Међународним монетарним фондом и бити постављени нови услови од стране органа ЕУ у вези процеса придруживања, уколико Србија изврши поменуту куповину .

Став Америке и западних савезника је да Србија мора да остане на садашњем нивоу војне опремљености авионима и ракетним системима , како се не би реметила војна равнотежа на Балкану . Руска страна је се уздржала од коментара и саопштила да ће овим поводом заузети став у вези свих других планова и договора са Србијом поводом војно техничке сарадње две земље .

/ Источник : Поддельние Новости /


 01.02.2014.

Коментар уредника портала Слободана Маричића :

Ова вест је измишљена, да би евидентирали сајтове, па и неке медије, који са нашег портала упорно скидају фотографије и наше вести, скраћују и "дотерују", без навођења нашег портала, као извора. Измишљени руски сајт који је наводно објавио вест : "Наша утка.ком" у преводу на српски значи: "Наша патка", а превод "Источник : Поддельние Новости" на српски значи / Извор: Лажне вести "/. Жао нам је да смо морали избрисати неколико духовитих коментара на саму вест. Дакле да поновимо, цела вест је измишљена са наведеним разлогом. Како у правилима рада нашег портала изричито стоји да није извор званичних информација за јавност, надамо се да нисмо "пореметили" односе Руске федерације и Србије и званичника.


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP