Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897387
Ko je na sajtu?
Imamo 36 gosta na mreži

ТАДИЋ ПРАВИО ВАНБРАЧНУ ДЕЦУ !


01.02.2014. / pee-Академедиасрбија

Владимир Беба Поповић, бивши шеф Бироа за комуникације у Влади Зорана Ђинђића, жестоко је оплео по дојучерашњем почасном председнику Демократске странке Борису Тадићу, преноси „Информер“!

 Одговaрајући на Тадићеве оптужбе да је „партији донео епитет криминалне и аферашке“ Беба је поручио да је Борис „упаковано ништа“ и да му није јасно зашто га стално помиње.

Поповић тврди да је и финансијски и стручно помагао стварање странке на чијем је челу Тадић био годинама.

- Од те помоћи живели су и он и његова породица у тешким деведесетим. Жао ми га је.  Знам да ће завршити тако што ће за паргодина заустављати људе по улици и објашњавати да је некад био председник… То је цена којом плаћамо наше исхитрене и непромишљене одлуке. Жељно очекујем његову кампању. У прошлој је правио ванбрачну децу и скривао да то не процури негде у медије!

Шта ли ће му сад пасти на памет, упитао се Поповић у изјави за Данас и додао да је Тадић радио на уништењу ДС од када га је преузео:

-Штета је да се на овај начин завршава политичка каријера овог кловна . Да је било правде, требало је да заврши уништавање ДС до краја јер је то радио од дана кад га је преузео. Предавање тих остатака у руке другој штеточини је неправедно!

Борис Тадић јуче није одговарао на Поповићеву прозивку. Покушаји новинара и уредника Информера да дођу до њега остали су без успеха. 

Ипак, један од његових најближих сарадника синоћ је Информеру пренео Тадићев одговор:

 - Владимир Поповић је овом својом изјавом још једном доказао ко је и шта је , каже се у Тадићевој поруци.

/ Извор: Информер ; Pravda /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP