Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148618
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7234778
Ko je na sajtu?
Imamo 38 gosta na mreži

ВУЧИЋ СУПEPМЕН


01.02.2014. / pee-Академедиасрбија
Аутор:  Милош Радовић

Да је кампања увелико у току најбоље илуструје  потпредседник Владе Александар Вучић у фармерицама, кошуљи и без капе (да би се боље видело лице), припремљен као наши путари, спасава дете које су му додали и храбро претрчава пуних 8 метара додавши дете неком другом, успут пада неколико пута, а све то забележује (око соколово) камера РТС,  која се случајно задесила у том тренутку.

 Морате признати да би му за ову сцену позавидео и Лане Гутовић. Да је наш потпредседник глумио у Титанику, вероватно би све спасио.

                    

Док на десетине обичних људе и храбре војнике нико не обраћа пажњу, у жижи јавности је само један први човек напредњака Александар Вучић. Не би нас изненадиo да поред оволике медијске пажње, добије и орден од председника Tомислава Николића. Ванредне вести излазе из минута у минут, као да је у питању опсада “Стаљинграда”.

И поред велике медијске манипулације која вређа интелигенсију сваког грађанина Србије, већина људи је огорчена овом патетиком јефтиним простом маркетиншком кампањом, можете се и сами уверити ако погледате неке од коментара на друшвеним мрежама.
Познато је да већина политичара у кампањи злоупотребљава децу, али у овој ситуацији где су животи грађана заиста угрожени, где се војска пробија кроз сметове не би ли помогла сваком грађанину, да неко падне оволико ниско па да попут америчких политичара, поред теве камера монтирано изиграва супер хероја, то јe нешто што још није било на нашим малим екранима.
Сваки додатни коментар је сувишан.

               

“Боже мили, чуда големога
Кад завеја по земљи Србији
По Србији, Cрбље да замрзне,
Сву Србију, Фекетић највише.
Ту ти скочи Вучић Александре,
Пa раздвоји шаке спасилачке,
Те дохвати лопату за угаљ

Пa полете Фекетићу равном,
Војску склања, децу сам спасава.
За њим стиже Ђоковићу Ноле,
Рекете је на стопала вез’о,
Трчи Ноле кано вјетар бритки,
Да развеје што је завејано,
Што бекхендом, што форхендом силним,
Србија се фекетит’ не може!”

/ Редакција Србин.инфо /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP