Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148618
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7234900
Ko je na sajtu?
Imamo 101 gosta na mreži

ПОКРЕТ НАШИ ПРИСТУПИО РАДИКАЛСКОМ ИЗБОРНОМ БЛОКУ, ПОЗВАНЕ И ДВЕРИ


07.02.2014. / pee-Академедиасрбија

Српски народни покрет Наши направио је споразум са Српском радикалном странком и Покретом Образ о заједничком наступу на парламентарним изборима.

 Лидер СНП НАШИ Иван Ивановић биће кандидат за посланика на листи СРС-а. Радикали су на овај начин наставили окупљање патриотских снага.

- Ово није нека техничка коалиција, ово је суштинско удруживање патриота који су се све време борили за исте циљеве, само на различите начине. Овим споразумом Образ и Наши настављају политичку борбу уз Српску радикалну странку. Наредних дана прикључиће нам се и друге патриотске групације – рекао је на конференцији за штампу потпредседник СРС Немања Шаровић.

Председник СНП Наши Иван Ивановић казао је да су се СРС, НАШИ и Образ увек залагали за исте ствари и да је овај савез логична последица тога.

- Иако су многи говорили о патритским блоковима, једини искрени позив смо добили од Српске радикалне странке. Верујемо у успех овог родољубивог савеза и позивамо и друге организације и покрете да нас подрже и да нам се придруже – рекао је Ивановић. Конференцији је присуствовао и Младен Обрадовић. Потпредседник СРС Немања Шаровић казао је да је та странка упутила позив и Дверима, али није хтео да открива да ли су преговори још увек у току.

- Ми ни разговоре са Образом и СНП НАШИ нисмо унапред представљали у медијима. Могу рећи да смо директно позвали представнике Двери на договор –  рекао је Шаровић.

Конференцији за штампу је присуствовао и лидер Образа Младен Обрадовић који је потписао споразум о наступу на листи СРС.

/ Извор: Правда /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP