Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131655
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6991553
Ko je na sajtu?
Imamo 56 gosta na mreži

ВРЕМЕ ЈЕ ИЛИ ДА УСТАНЕМО ИЛИ ДА НЕСТАНЕМО!


17.02.2014. / pee-Академедиасрбија

Bosko Jugovic

Има ли краја лоповлуку, издаји, пљачки и уништавању народа и државе од стране ове најгоре издајничке владе у историји Србије

 Сваки дан најављују нова отпуштања, стечај, приватизације и робовласнички закон о раду.

У Србији има више од милион и по незапослених. У Србији има милион људи чији су приходи испод животног минимума, међу којима 750 хиљада гладних. У Србији гладује пола милиона деце.Tрошкови живота свакодневно ненормално расту.
Држава не плаћа грађанима своја дуговања али зато (у великом броју случајева противзаконито) "држава" и власт приморавају грађане да плаћају дуговања (која су често и незаконита као скори пример дуплираних рачуна за ел. енергију) и то без обзира на Закон о облигационим односима.

Увели су нас у дужничко ропство

Србија је презадужена земља са преко 40 милијарди долара спољног дуга. Власт у Србији се финансира из кредита. Буџетски дефицит огроман, спољнотрговински баланс катастрпфалан. Власт се само пре пар недеља задужила за једну милијарду долара а ове године планира још шест.

У Србији је насилно обустављена свака производња и све што је вредело продато је будзашто странцима.

Срби ће бити слуге туђих господара у својој земљи. Посебно је уништена индустријска производња да Србија не би била конкурент Европској Унији и да би се производи из Уније продавали у Србији. Да би то било могуће цене су дигнуте на ниво Уније, а плате у Србији су најниже у целом окружењу.

Пољопривреда се систематски уништава, увозе се ГМО производи а природа и земљиште намерно контаминирају ГМО семеном и препаратима.

Србија је без одбране, војска је уништена . У Србији су попаљена војна складишта, уништено оружје и муниција.

У Србији правосуђе не ради, у тоталној је кризи и расулу.
Тако смо пре недељу дана имали пример да су се троје судија Уставног суда изузело из процеса.

У Србији Народна Скупштина не функционише, нема у њој опозиције, претворена је у бувљу пијацу, све је корумпирано.

У Србији држава не функционише, и можемо рећи да немамо уопште више своју државу.

Према Косову и Метохији води се издајничка политика као и према свим другим националним интересима. Косово и Метохију су поклонили сепаратистима, а ради се на издвајању Југо-Истока централне Србије (Прешево, Медвеђа, Бујановац), Рашке области и Војводине.

У Србији је влада про форма, сву власт обављају пар људи који су себе ставили изнад Устава и закона.

У Србији су медији под строгом цензуром. Избори се намештају или купују.

У Србији се бракови не склапају, што због незапослености и беде, што због неизвесне будућности.
Сваке године Срба је мање од тридесет до педесет хиљада. 17 % младих одмах по завршеном школовању одлази из Србије. Србима прети ускоро тотално физичко истребљење! Села у Србији се претварају у пустош!

Власт говори само о Европској Унији и увођењу Србије у исту. Европска Унија Србију вара, уцењује, пљачка на разне начине и отима Србији територије.
Србија је већ сада колонија Европске Уније, а уколико би, по несрећи постала њен члан, имала би статут класичне колоније.

Садашња издајничка власт гура Србију, на мала врата, у НАТО. У бази "ЈУГ" се већ сада налази контигент НАТО војника који обучавају Србску војску да ратује у туђим земљама за њихове интересе. III спрат генералштаба је НАТО канцеларија и ту не може да уђе ни Начелник генералштаба без дозволе НАТО официра.

Србски језик се потискује и квари. Србско писмо се систематски брише.
У центру великих градова натписа на србском језику и писму има таман толико да се наброје на прсте једне руке.

Марионетски ЗОГ режим у Београду, индиректно путем ЕПС-а и банака, спроводи страховладу и терор над грађанима Републике Србије како грађани оптерећени наметнутим им, противзаконитим, мукама, бојећи се за кров над главом и пуку егзистенцију, не би имали снаге ни воље да се упуштају у било какве акције за смену владе или против противуставних одлука окупационог марионетског режима.

Тотална окупација!

Време је или да устанемо или да нестанемо!
__________________
Док падају главе, јер је такво време
историја почиње од нуле.
Затире се наше и семе и племе
и граде се нове Ћелекуле.

СРБИЈА СРБИМА - СРБИН ЗА СРБИНА
 
/ Forum Stormfront Srbija /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP