Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 130182
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6982854
Ko je na sajtu?
Imamo 78 gosta na mreži

СА ПОЉСКИМ ДРУГОВИМА ЗА СРБСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ!


18.04.2014. /  pee-Академедиасрбија

Поводом још једне годишњице шиптарског самопроглашења лажне државе Косово, нејвернији синови братских словенских народа – Пољака, Чеха и Словака, традиционално су организовали величанствене манифестације подршке србској борби за нашу свету и окупирану земљу.

 Као и претходних година, Србска Акција је учествовала у најмасовнијем међу поменутим скуповима – суботњем маршу у Варшави, који су уз садејство свих релевантних пољских националистичких групација, организовали Аутономни националисти Пољске, као један од најактивнијих пољских националних покрета.

Иначе, марш је овога пута стицајем околности одржан баш на велики православни и србски празник Сретење, на који је пре 210 година под вождом Карађорђем започела србска национална револуција и ослобођење од муслиманског окупатора. Као и протеклих година, дружење са пољским саборцима додатно је оснажило братство наших народа и наших покрета, те свест о заједничким непријатељима Хришћанства и Европе оличеним у злочиначком НАТО пакту, пљачкашкој Европској унији и исламском екстремизму и тероризму.

На овогодишњем маршу учествовали су и припадници покрета „Европска солидарност за србско Косово“ из Италије (који су и чланови утицајних италијанских националистичких организација), те су наши активисти и са њима разговарали о будућој сарадњи између наших организација. Уз братску атмосферу и развијање транспарената са порукама подршке србском народу, као и србских и пољских застава и знамења присутних организација, протекао је и овај марш уз пригодна скандирања и одобравање пролазника.

Tоком марша, заставе нашег Покрета су се, по жељи пољских другова, вијориле на челу колоне, а наши активисти су, такође по жељи организатора, имали част да се по окончању протестне шетње пред зградом Бироа Европског парламента, први обрате присутнима. Том приликом је између осталог речено:
„Окупација србског Косова и Метохије симбол је злочиначке борбе коју савез између НАТО влада и исламских фундаменталиста води против Хришћанства, Србије и Европе.

При томе, мондијалистички окупатори нашег заједничког европског тла, у својој броби против Европе, користе не само Шиптаре и такозване Бошњаке, као тековине исламске окупације Балкана, већ и тековине комунистичке диктатуре – измишљене нације, прекрајање граница и распарчавање природних историјских нација. Веран савезник непријатељима Европе увек су били и они који су ради сопствене користи у датом тренутку били спремни да пљуну на своје словенство, измишљајући како им корени нису словенски.

Стога је и данашњи однос европских националиста према питању Косова и Метохије, лакмус папир који показује разлику између истинских синова Европе и оних лажних који ће стати у фронт са исламским и НАТО окупаторима нашег континента.

А наш европски исток, рушењем Берлинског зида само је променио окупатора. Из комунистичке, ушао је у период капиталистичко-америчке окупације, која није ништа мање погубнија од комунистичке, те су у том контексту веома неприлични било какви савези између европских национал-револуционара и про-америчких политичких групација, зато што од њих данашња Европа нема већих непријатеља. Народи европског истока и даље немају своје истинске елите на власти, већ слуге Брисела и Вашингтона које духовно трују и економски израбљују народе.

Али ипак, ми верујемо у националну револуцију и препород Европе, за шта је неопходна и висока свест о правилном идеолошком и геополитичком идентитету.
Верујући у победу и препород, поздрављамo вас и користимо прилику да још једном братски захвалимо свим пољским родољубима који се ангажују на подршци србском народу у борби за Косово и Метохију.

Позивамо их све да истрају у борби за своју земљу и народ, те за нашу заједничку европску отаџбину.

Живела Србија!
Живела Пољска!
Живела наша словенска дружба!“

/ Србска Акција - подвиг и борба /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP