Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121673
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6891571
Ko je na sajtu?
Imamo 55 gosta na mreži

ОВО ЈЕ ЗЕМЉА СРБИНОВА !


19.02.2014. / pee-Академедиасрбија

СНП 1389 РС поводом нереда у ФбиХ.....

 Република Српска је положила још један испит и доказала част и слогу Српскога народа! Република Српска и Српски народ нису насели на зле и подле намере од стране геноцидне Федерације БиХ која је покушала да своје немире и пожаре пренесе на тло Републике Српске.

Федерација БиХ је само још једном доказала да је нестабилна и да се налази на веома климавим ногама и као таква дуго неће издржати, њен пад је неупитан. Под паролом радничке класе и гладнога народа, терористичка организација под називом ,,УДАР" је покренула протесте и тако завела многе грађане и створила им конфузију у глави јер неки и данас сматрају да се је дигао гладан народ и радници без посла.

Наше очи виде потпуно другачију слику.

Не видимо гладан народ и раднике, видимо исламске екстремисте са ратним заставама злочиначке тзв. Армије БиХ, и то са покличима ,,ТЕКБИР" и ,,АЛАХУ ЕКБЕР". Видимо анархисте са својим рушилачким паролама и дивљањем преко интернета, видимо и полицију која уопште није реаговала нити спремно дочекала све те исцениране сукобе.

Анархистичко-рушилачка организација ,,УДАР" која се појавила као гром из ведра неба је оставила јасну поруку и свој став по питању Српскога народа и Републике Српске.

Пратећи друштвене мреже могли смо видети јавне позиве на линч, рушилачке пароле, антисрпске поруке и све то од стране тих ,,гладних радника". Да у сваком житу има кукоља, видели смо и у свом дворишту, у својој Српској, где се дигла шака плаћеника и исфрустрираних појединаца које је здраво друштво одбацило и који очито од малих ногу нису имали пружену љубав од својих родитеља. Тако се у пар градова испред државних институција окупило по пар пропалих студената, педера, нерадника и бунтовника којима увек нешто смета јер на то их нагоне њихове сметње у мозгу!

Са друге стране је ипак била здрава омладина, која је поносна на своју отаџбину и која нема на уму рушилачке планове. Јер нико неће да руши оно што је крвљу плаћено, али ће свакако да реагује ако неко покуша да руши по Српској отаџбини.

Здрава омладина је реаговала, наругала се издајничком олошу и јасну му поруку послала ,,ОВО ЈЕ ЗЕМЉА СРБИНОВА И ОНА СЕ ГЛАВАМА ПЛАЋА".

Подршку протестима су брже боље дали антисрби старога кова, међу којима је Наташа Кандић, жене у црном, б92, повампирени комунисти и остали плаћеничко-издајнички кадар.

Слободно можемо рећи да је ово био још један пропали покушај, и то на веома искварен начин, по којем су познати наши непријатељи. Још један пораз антисрпско рушилачке руље и победа Српске и Српскога народа!


 Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP