Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110514
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6750262
Ko je na sajtu?
Imamo 77 gosta na mreži

ВУЧИЋ БИ ВИШЕ ВОЛЕО ДАЧИЋА ЗА ПРЕМИЈЕРА НЕГО РАДИКАЛЕ У СКУПШТИНИ


14.03.2014. / pee-Академедиасрбија

Лидер Српског народног покрета Наши и кандидат за посланика на листи СРС Иван Ивановић каже да се СНС највише плаши од уласка њихове листе у Парламент.

 Ивановић каже да би СНС радије видео Ивицу Дачића као премијера него да СРС, Образ и Наши уђу у парламент.

-Из изборне кампање се јасно видело кога режим форсира, а кога никако не би желео да види у Скупштини Србије. Листа СРС, Наши и Образ је била потпуно блокирана у свим медијима са национално фрекфенцијом. Било је и других који су се жалили на извештавање, али нико није био у таквој блокади као ми. Вучић је на изборе гурнуо неколико својих листа и мањеих организација како би одвлачио наше гласове, некима је дао паре за кампању и медије, а другима је морао и потписе да скупља – тврди Ивановић.

Он тврди да упркос свему њихова листа улази у Парламент.
По истраживању које смо јуче добили СРС је изнад цензуса и то ће бити највећи пораз Александра Вучића на овим изборима.  Сигуран сам да би он радије опет видео Дачића као премијера, него Младена Обрадовића, Немању Шаровића и мене као посланике – каже Ивановић за Правду.

Ивановић каже да је листа СРС, Образ и Наши једини прави заступник политике уласка Србије у Евроазијску унију и војне сарадње са Русијом.

- Док ДСС заступа неутралност која је бесмислена у ситуацију у којој НАТО и ЕУ уништавају Србију, неки други копирају наш програм покушавајући себе да прикажу као носиоце наших идеја.  СНП Наши су прва организација, ван Руске Федерације, значи на целом свету, која је направила званични политички програм евроазијских интеграција. Урадили смо то годину дана пре него што је Путин прогласио евроазијску стратегију у листу Известиа у октобру 2011. године. Тешко је било у протеклим годинама ову идеју промовисати у Србији, али ствари се мењају. Сада су ту идеју почели да промовишу и Двери, али и ДСС кокетира са идејом евроазијских интеграција, иако су политички неутрални.

Ми смо свесни своје одговорности као покретачи евроазијске идеје у Србији и мотримо константно да ова идеја не буде разводњења и погрешно интерпретирана у јавности, али свакако поздрављамо све који следе наш политички пут, јер то и јесте циљ. Ми као држава морамо да се окренемо руским политичким решењима која су много ближа Србији од западних накарадних решења и ту нису евроазијске интеграције једина ствар. Постоји низ ствари које су СНП Наши кроз сарадњу са руским организацијама урадили први у Србији и те семенке су после уродиле плодом.

Ту ћу поменути залагање за Закон о страним агентима, што су Двери касније такође преузеле у свој програм, па затим чињеницу да су СНП Наши једини који су урадили и јавности представили Предлог закона о забрани ЛГБТ пропаганде у Србији, што ћемо надамо се у следећем периоду и спровести кроз Народну скупштину Србије како би заштитили српску децу и српско друштво од те пошасти – каже Ивановић.

Ивановић је позвао све грађане који подржавају програм „И Косово и Русија“ да гласају за њихову листу која се на парламентарним изборима налази под редним бројем 6.

/ Извор: Правда /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP