Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110538
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6757673
Ko je na sajtu?
Imamo 72 gosta na mreži

СРБИЈИ ДРУГИ ЖУТИ, ВУЧИЋУ ЦРВЕНИ КАРТОН


18.03.2014. / pee-Академедиасрбија

Пише: Генерал Божидар Делић

Већ неколико месеци у Војсци Србије (оном што је од ње остало), врше се прегледи магацина опреме и наоружања, проглашавају за вишак и пописују.

 Истини за вољу, после Шутановца и Тадића није много тога остало. Они су од продаје наоружања“ткз.вишкова“ инкасирали неколико милијарди долара. Вучић је само наследио већ уходане путеве криминалне распродаје одбрамбене моћи Србије. Сећате се рата који је Грузија водила у Јужној Осетији. Тада смо добили „жути“картон јер смо без знања Русије продавали оружје Грузији. Тим оружјем је пуцано на руске војнике.

Доласком Вучића на власт ова врста криминалне активности се вишеструко повећала. Преко добро познате фирме, државне а криминалне под називом Југоимпорт СДПР и својих веза са Милом Ђукановићем,а преко њега и са Калифом Бин Зајед Ал Нахјаном и Катарском фирмом Бин Јабер Груп, Вучић се укључио у трговину оружјем. У трговину смрти са земљама са којима је званична трговина оружјем забрањена.Већ успостављене канале Југоимпорта СДПР са Бин Јабер Групом, Вучић користи да се сви „вишкови“ наоружања продају овој фирми.То му је олакшано јер је на чело ове некад угледне фирме довео своје кадрове. Катарска фирма купује све. Оружје из производње, са стокова,из резерви и оно што је проглашено за вишак.

Само да напоменем: Катар је преко ове фирме спонзорисао рат Сакашвилија (Грузија)у Јужној Осетији, побуњенике у Сирији, Дагестану и Чеченији.Заједно са Саудијском Арабијом, Катар је главни финансијер Унитарне БиХ и Независног Косова. Иако се С.Арабија формално дистанцирала од ових активности у току су процеси на формирању Војске Косова и припреме за рушење Р.Српске. Нимало не чуди ни превелика ревност садашњег НГШ, генерала Љубише Диковића на разоружавању сопствене војске.Том нашем „бившем ратном другу“, Вучић је обећaо место министра одбране у наредној влади. Е сад, Диковић не зна како Вучић обећава. Исто је обећао и Чеди Јовановићу и ко зна коме још.

Да се вратимо теми. Још је у Србији остало око 200 тенкова, приближно толико транспортера, неколико стотина арт.оруђа, пар стотина „ПРАГА“, до 2000 минобацача, већа количина свих врста стрељачког оружја и неколико хиљада тона муниције.Транспорт је предвиђен преко луке Бар која је колико знам у турском власништву. Део оружја ће бити ускладиштен у Албанији одакле се лако може пребацити на КиМ, Сирију, Босну, Дагестан, Грузију или Украјину.

БЕОГРАД НА ВОДИ ЈЕ ПОВЕЗАН СА ОВИМ КРИМИНАЛНИМ ИЗВОЗОМ

Наиме,од средстава која се извозе ове године, милијарда долара се убацује у припремне радове на уређење земљишта.Уз милијарду долара вредности самог земљишта, Вучићева група ће бити сувласник „Београда на води“ у проценту од 51%. Држава Катар са фирмом Бин Јабер груп(у власништву краљевске породице) спонзорише светски тероризам и истовремено пројекат „Београд на води“.То је цена за независно Косово и укидање Р.Српске које Вучић мора да изврши и призна.

Сада је ипак јасно да Косово и Метохија нису поклоњени већ продати. Наравно ако се не умеша Српски народ и растури ту трговину.“Београд на води“је компензација за КиМ, односно то је споменик независном Косову у Београду. За 2-3. милијарде долара, Вучић продаје КиМ чија само рудна богатства вреде око 500 милијарди долара. На тај начин Вучић постаје милијардер, најбогатији Србин (ако је уопште Србин) што је изгледа и његова болесна амбиција.У свим овим пословима учествовали су следећи (не)људи из Србије: Ратко Божић, Стеван Никчевић, Борис Тадић, Мило Ђукановић, Миломир Ракић, Вук Јеремић, Томислав Николић, Горан Веселиновић, Синиша Мали, Никола Петровић, a наравно све конце вуче Александар Вучић.

Овакви пројекти се не могу извести у тајности.Званично ни САД ни земље ЕУ нису сагласне са овим пројектом. Но иза свега стоји ЦИА и њени дугорочни планови за Балкан и Источну Европу. Русија упозорава да не жели да у Сирији пуцају српске пушке и топови, да не жели да српско оружје поново пуца на руске војнике. Све је јасно: ЦРВЕНИ КАРТОН ВУЧИЋУ.

Зауставимо ове сулуде пројекте. Спасимо живот Вучићу јер ако настави даље уништавање наше Србије добиће „Катил ферман“ и свилен гајтан. Од мене доста. Нека Вучић каже да ово није истина и нека каже шта је „права истина“.


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP