Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99346
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6607315
Ko je na sajtu?
Imamo 65 gosta na mreži

МОГУ НАС ПОБЕЂИВАТИ, АЛИ НАС НЕ МОГУ ПОБЕДИТИ !


18.03.2914. / pee-Академедиасрбија

Драга браћо и сестре, поштовани пријатељи,

У ове изборе смо ушли као у праву БИТКУ, а не као у друштвено-политичку игру са унапред познатим исходом. Зато што смо били свесни трагедије која се догађа нашем народу и величине издаје која прети да уништи све што смо с муком стицали и бранили скоро хиљаду година.

 Ми се не смешкамо и не улизујемо ником, не мислимо једно а да говоримо друго и радимо нешто треће, не дружимо се са идеолошким и националним противницима, не доживљавамо себе као неку снобовску политичку елиту, спремни смо да увек бранимо нашу Отаџбину и да безусловно живимо са српским народом и за тај народ.

Tо су препознали сви они који су гласали за нас. Сви они су гласали за људе који би се реално и заиста у њихово име БОРИЛИ за правду, истину и слободу.

Гласали су за оне који борбу с криминалом не би користили само за предизборне и пропагандне сврхе и који неће стати на пола, већ ће довршити започето у бици са злом.

Гласали су за нас.

Упркос свим притисцима режима, упркос уценама и претњама најопаснијих криминалаца у Србији – наши гласачи су разбили наметнуте окове, одупрли су се „испирању мозга“ и гласали за своје истинске представнике у српској политици.

Зато бих желео да се захвалим свим овим анонимним херојима, свим тим „незнаним јунацима“ који су осетили да се данас бије битка за спас српске душе, да је не изгубимо (заједно са српским Косовом).

Нажалост, сада у Народну скупштину Републике Србије нису ушли српски радикали, Образ и Наши, па тако, без нас, у Парламенту неће бити аутентични дух српског народа.

Режим ће сада моћи да испод стола и далеко од очију јавности мирно мења и преправља српски устав, моћи ће да продају и поклањају Србију и српске земље.

Али, не заборавите, јер ћете се ускоро уверити у смисао ових речи, да НИЈЕ СВЕ ГОТОВО! Надувани балон режимске политике ће ускоро пући и родиће се, незаустављиво, СЛОБОДНА СРБИЈА.

За тај дан живимо.

Наставићемо да се боримо и трудимо, колико год будемо могли, за исте оне идеале за које се некада и одувек борила и радикална странка у Првом светском рату, у време Николе Пашића и краља Петра Првог Карађорђевића, али и за оне етичке принципе и завете које данас у Хагу и пред историјом брани др Војислав Шешељ.

Најгоре од свега је што на овим изборима није изгубила Српска радикална странка, није изгубио Образ, нису изгубили Наши.

Изгубио је српски народ. Срби су изгубили своју Косовску битку. Ипак, ни све лоше не траје вечито. Србија је излазила и из већих и дуготрајнијих невоља, па ће тако опет бити.

Можда не у име читаве Србије, али сигурно у име Српске радикалне странке, Образа и Наших рећи ћемо:

Док верујемо у Бога, Србију и себе, нико нам ништа не може.

Наши уважени саборци, драга браћо и сестре,

српски народ je потврдио страшну чињеницу дубоког духовног и моралног, али мора се истаћи и великог интелектуалног пада.  видели смо слику како понижена и дубоко болесна Србија дише, како ослепљена Србија бира. Та слика треба само још више да нас утврди, разбесни и учини још борбенијим и бескомпромиснијим и колико год то звучи можда неадекватно –резултати избора треба добрим делом и да нас радују.

Ми треба да се радујемо знајући јеванђељску заповест „да будете со свету“, јер ми данас знајући ту једино важну мисију – овако малобројни – данас смо заиста со Србији, а тако ћемо сигурно постати и со свету, јер је то једини пут да направимо и Србију која ће испунити ту једино важну мисију сваког народа.

Србија старлета, Сулејмана Величанственог, Фарме и Великог Брата се природно одушевила и препознала у шеицима, манекенима и фенси шљаштећем небодеру на обалама Београда. Та таква понижена и излуђена Србија не види целокупан економски и духовни крах Европске Уније, безпринцијелност и неморалност – никад у историји ситнијих – политичких трговаца у Београду. Та таква Србија не види моћну, братску и најпре духовно здраву Руску Федерацију од које данас стрепи цео свет како Србима константно пружа руку. Та таква Србија од маркетиншких џинглова Сулејмана Величанственог не чује више речи и поуке највећих умова попут Светог Николаја Жичког, Аве Јустина, Светог Саве и других српских светитеља. Та таква Србија, како је сејала, тако ће и пожњети.

Већ данас у Београду се кроји нови парламент, ЕУ парламент, НАТО парламент, антисрпски парламент – без иједне странке која је носилац српске политичке мисли и без иједне странке која се противи понижењима које Запад непрестано сервира грађанима Србије. На челу те нове „владе“ је човек који се бори против корупције, а највећи је политички корупционаш и у Србији и у Европи.

Човек који месецима држи блокиран Уставни суд како би остао изван решетака због „бриселског споразума“. Србија је таквим својим избором утамничила саму себе. И то је можда и добро, да управо они тако сложни у проамеричкој служби и у својим површним политикантским квази-визијама одвуку затупљени српски народ на само дно сиромаштва, беде и понижења, а другачије неће нити може бити.

Зато, ми – малобројни и достојанствени – без страха настављамо да корачамо на путу спасења свих Срба, и оних који су поклекли и оних који усправно стоје – ка победи, јер ће она очигледно бити и силнија и већа него што смо сањали.

Звер међу рогове!

Иван Ивановић
СНП НАШИ


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP