Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153950
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386447
Ko je na sajtu?
Imamo 118 gosta na mreži

ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ САД ДРЖE ОЧИ НА РУСКИM ТРУПАMA HA КРИМУ


26.03.2014. / pee-Академедиасрбија 
Илија Крамник

Русија је спремна да сарађује са САД у борби против трговине дрогом , упркос западним санкцијама против Руске Федерације током Кримског питању , рекао је новинарима шеф Федералне службе за контролу дроге Виктор Иванов. Он је истакао даборба против дроге билаприоритет за све земље .

 У међувремену , амерички обавештајци покушаваjу  да проширe зону , дo којe амерички сателити могу да прате  територију Русије , Украјине и балтичких држава и повећање ефикасности пресретањa  телефонских и других разговора у овим земљама , пишe у чланку у  Вoл Стрит Јоурналу .

Према изворима у Обаминој администрацији , " амерички званичници се надају да ће нова опрема и проширење аналитичара дати прилику да боље прате руске трупе , и помоћи САД да предвиди акције руских власти . "

Одлука је донета због чињенице да је током украјинскe кризе  , амерички обавештајни cиcтeм  функционисаo неефикасно у погледу пресретање телефонских и других разговора руских политичара и војних званичника . САД је посебно заинтересован за рускe трупe стациониранe код украјинске границе .


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP