Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153946
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386429
Ko je na sajtu?
Imamo 89 gosta na mreži

СРС, ОБРАЗ И НАШИ: НИСТЕ „НЕПОДОБНИ“, НЕГО КРИВИЧНО ОДГОВОРНИ!


29. 03. 2014. / pee-Академедиасрбија

Српска радикална странка, Српски Образ и Српски народни покрет НАШИ најоштрије осуђују медијску хајку која се води због списка који је јуче објавио СНП Наши.

Oбавештавамо јавност да ћемо алармирати међународну јавност, али на првом месту Руску Федерацију, како би указали на невероватан политички прогон и правно безакоње које се спроводи у држави Србији.

Медијска хајка која је почела јуче против СНП Наши са састоји у томе што се кривично одговорни скривају иза термина „неподобни“, а скривање иза израза „неподобни“ је стратегија већ виђена 2012. године када су објављени спискови антисрпских невладиних организација и та стратегија за циљ има да се кривично одговорни кроз термин „неподобни“ представе особама иза којих нема никаквих кривичних дела, него су тобоже жртве нечије неосноване „мржње“.

Позивамо актуелни режим Александра Вучића да на првом месту одблокира Уставни суд како би потврдио противуставност „бриселског споразума“, а затим заједно са Ивицом Дачићем и Томиславом Николићем себе стави на располагање надлежним државним службама у складу са законом, те се суочи са кривичним пријавама, како због државног удара извршеног „бриселским споразумом“, тако и због блокаде ове најважније институције у земљи.

/ СРС-ОБРАЗ-НАШИ /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP