Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110506
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6747597
Ko je na sajtu?
Imamo 49 gosta na mreži

ЗАБРАЊЕНО КУПАЊЕ СРБИМА, ЧЕТНИЦИМА И ПСИМА


14.08.2010. / Akademediasrbija

„Ahtung, zabranjeno kupanje Srbima, četnicima i psima. Bog i Hrvati”, pisalo je u poruci koja je uz ručnu bombu prošle nedelje ostavljena na automobilu beogradskih tablica, na splitskoj plaži Kašjuni, prenosi zagrebački „Jutarnji list”.

Ručna bomba na automobilu dočekala je Borisa D (31), njegovu suprugu i 14-mesečnu bebu pri povratku s plaže u četvrtak uveče. Boris je na kupanju bio sa suprugom i detetom, a kada su se oko 19 sati uputili ka njegovim roditeljima u Mravince, na parkiranom „volvou S 40”, dočekala ih je ručna bomba. „Plaža je prepuna male dece, ne smem stvarati paniku. To je bilo prvo što sam pomislio. Ako pozovem policiju, panika je neminovna. Nisam želeo da pravim gužvu i probleme. Nisam želeo ni da plašim suprugu”, ispričao je novinaru zagrebačkog lista Boris D., rođeni Splićanin koji živi u Beogradu. Po njegovim rečima, pošto je procenio da nema opasnosti stavio je bombu i poruku u kesicu, kesicu u torbu, a torbu u prtljažnik, odvezao suprugu i dete u stan roditelja i tek onda otišao u policiju.

„Tek kad sam policiji davao iskaz počeo sam da se tresem. Shvatio sam koliko sam reskirao, život supruge i deteta”,naveo je on.

„Posle me je policija upozorila da izbegavam tu plažu, a preporučili su mi i da stavim neku oznaku Torcide u auto”, rekao je Boris D. čiji roditelji imaju stan u Mravincima.

M. A.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP