Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153955
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386465
Ko je na sajtu?
Imamo 122 gosta na mreži

КАКО СЕ ТРУЈЕ ОМЛАДИНА?!


11.04.2014. / pee-Академедиасрбија

Из нове књиге Дејвида Ајка: У САД, али и у Европи децу која мисле својом главом проглашавају “болесним” и кљукају их лековима који су, ништа друго до – деривати опојних дрога.....

 Најзначајнији циљ биотехнолошке индустрије су деца и омладина. Алистер Кроули, Сатаниста, масон и оперативац Илумината, о деци је рекао следеће:„Дајте ми их пре осме, јер после је касно.“ Они желе да униште децу ментално, емоционално, физички и вибрационо што је раније могуће, како би их доживотно „закључали“ у Месечеву матрицу и дисконектовали их од слободне Свести.

Ево поражавајуће статистике – једно од десеторо америчке деце прима лек риталин, који изазива промене свести, а једно друго истраживање каже да се то дешава код једног од осморо деце. Направићу малу паузу да узмете дах.

ШТА? Риталин је дериват кокаина! Ево још неких невероватних бројки: лекари у Великој Британији су 1993. године издали 3.500 рецепата за риталин; до 1996. године већ их је било 26.500; 2006. године британски Национални здравствени сервис (не укључујући приватну праксу) издао је 250.000 рецепата, а 2007. године цифра је достигла 461.000. Раст је био толики да је чак и један владин представник рекао да би га требало мало обуздати.

ОМЛАДИНУ ДРОГИРАТИ!

Уз риталин, направљени су и други слични лекови како би се удовољило опсесији, као и прорачунатом злокобном плану, да младе треба дрогирати. Међу њима су: адерал, концерта, метадат ЦД, риталин, фокалин и стратера (атомоксетин). Као што и претпостављате и компанија Илај Лили, која се доводи у везу са Бушовима, је умешана у то. Још један лек који се даје деци је риспердал који се употребљавао да би се од политичких затвореника у Совјетском Савезу извлачиле информације. Дејвид Хили, водећи стручњак за психофармакологију и професор психијатрије на Универзитету у Кардифу у Велсу, рекао је следеће: „Људи који су узимали риспердал би свакоме све признали. Када размислите о давању овог лека деци, добијате потпуно нова правила игре.“

Да на секунду размислимо о томе: дозвољавамо да се деци дају лекови који су давани политичким затвореницима у Совјетском Савезу због којих су они свакоме све признавали. Студија, објављена у јануару 2010. године, у часопису Џурнал ов американ академи овчајлд & адолесент сајкајатри открила је да су риспердал и остали „антипсихотички“ лекови давани деци чак од две године старости. У њему се каже и да се број случајева у којима су ти лекови давани деци између две и пет година удвостручио последњих година – што је у складу са планом да омладина почне са дрогирањем што је раније могуће.

Лекови изазивају исти ефекат као амфетамини и кокаин. Они су, наравно, нелегални иако фармацеутске компаније и њихови лакеји, које називамо „докторима“, прилично легално преписују сличне лекове деци као бомбоне на Божић. Ти лекови имају и могуће здравствене последице, као што су срчане сметње и дијабетес. Оне се описују, као и сви негативни ефекти лекова, као “нуспојаве”, али оне нису просто “споредни ефекти”. Ради се о озбиљним ефектима и у томе нема ничег “споредног”.

„Проблем“ који промовише „Велика Фарма“ како би подстакла злоупотребу лекова код деце је нешто што они називају „Хипер-кинетички дефицит“ или АДХД. Професор Хили је рекао следеће: Фармацеутске компаније спроводе активну кампању како би убедиле људе да постоји и АДХД код одраслих. Одраслима који имају пролеме се каже да имају АДХД и за то им се приписују лекови. Фармацеутске компаније агресивно рекламирају такве лекове. Како доктор може да одбије да препише неки лек за кога је „клинички потврђено“ да помаже?

Одговор на то би био – тако што размишља својом главом. Има све више доказа да ти лекови чак и не утичу на „стање“ за које се тврди да га лече и много је мишљења стручањака са искуством да не постоји нешто што се назива Хипер-кинетички дефицит, осим онога који изазивају додаци исхрани, као што ћу убрзо и објаснити. У том случају, имамо на делу ситуацију Но проблем-рекација-решење, баш као што је и „оружје за масовно уништење“ у Ираку. То је широко распрострањена техника коју користи Велика Фарма, када стално измишља нове болести и синдроме како би оправдала потребу за још већом количином лекова и вакцина. Она зарађује милијарде и милијарде тиме што чини људе физички, ментално и емоционално болесним, а да би осигурала све већи профит, потребно јој је још више болести или, уз помоћ технике Но проблем-реакција-решење, перцепција јавности да се нове болести јављају.

ИЗМИСЛИТИ БОЛЕСТИ

То укључује и измишљање „нових“ које заправо не постоје. Мајк Ламер, из Шен клинике на острву Вајт, каже да фармацеутске компаније многе природне одговоре тела, који су неопходни да би људи остали здрави, третирају као „болест“. Он каже да је јутарња мучнина начин на које тело избацује токсине како не би наудили детету. Било какав „лек“ који би то „излечио“ би утицао на то да тело задржи оно чега би требало да се ослободи. Мајк каже да се у тим условима неки побачаји дешавају због тога што тело одбаци трудноћу, јер систем просто постаје исувише токсичан. Погледајте шта се десило када су хиљаде трудних жена узеле лек талидомид, касних 50-их и раних 60-их година да би се ослободиле симптома јутарње мучнине. Рађале су децу са великим дефектима, укључујући и децу без руку. Тај случај је описан као „једна од највећих медицинских трагедија модерних времена“.

Многа стања на која се данас гледа као на проблем или на „болест“ коју фармацеутски картел треба да лечи представљају нешто што тело само ради како би исправило дисбалансе и реаговало на потенцијални проблем, каже Мајк. „Хипер-кинетички дефицит“ углавном значи да вам је школа толико досадна да се не можете концентрисати на сва срања у која желе да поверујете. И сам сам патио од тога по овој дефиницији, али сам увек сасвим добро могао да се концентришем када бих кроз прозор гледао фудбалску утакмицу на спортском терену.

Стадо које чине доктори, психијатри, наставници и остали роботи једне државе одговарају на ову „болест“ тако што „жртвама“ дају одговарајуће лекове Велике Фарме, попут риталина (познатог и као метилфенидат) који хемијски преспаја мозак и централни нервни систем. Ово су неки од споредних ефеката… боље рећи, неки од ефеката: Нервоза и несаница, губитак апетита, мучнина и повраћање, вртоглавица, тахикардија, главобоље, промене срчаног ритма и крвног притиска, осип и свраб коже, бол у стомаку, губитак тежине, дигестивни проблеми, токсична психоза, психотичне епизоде, синдром зависности од лека, тремор и мишићни грчеви, грознице, конвулзије и главобоље (могу бити озбиљне), неправилни рад срца и дисање (могу бити озбиљни и угрозити живот), узнемиреност, немир, параноја, халуцинације и привиђења, претерано понављање одређених покрета и безначајних активности, жмарци (осећање да вам инсекти или црви гмижу под кожом), као и озбиљна депресија након престанка узимања лека.

Па, ево вам, драги моји, ставите у себе ово, а ја ћу вам донети чашу воде. Доктор најбоље зна. То преписују деци данас као конфете, као и остале сличне лекове, а све је то део прорачунатог рата против наше деце.

ВРХУНАЦ – ЧИПОВАЊЕ БЕБА

Извештај објављен у августу 2009. године у часопису Аркајвс ов џенерал сајкајатри, журналу Америчког медицинског удружења, открио је да анти-депресиви попут риталина, прозака и сличних измишљотина представљају најпреписиваније лекове у Сједињеним Државама. Након 1996. године, употреба тих лекова је кулминирала. Проценујује се да 27 милиона људи узима ове преписане лекове који утичу на промену свести. Преписују се и деци још од шесте године. Неки родитељи заправо дају својој деци риталин који су набавили путем Интернета, како би им „помогли да се концентришу“ током учења и испита. То је већ злоупотреба деце. Такође, деци родитељи дају лекове због бриге да им деци није „досадно, да нису немирна и растројена“. Човече, ко би то помислио кад имају такве родитеље? Један чудан момак, по имену професор Џон Харис, „стручњак за биоетику“ у британском Универзитету у Манчестеру, охрабрио је употребу риталина за одрасле, као и за децу, и упоредио га је са „синтетичком сунчевом светлошћу“ – еквивалентом онога што су светлост ватре, светлост лампе или електрична светлост према Сунцу.

Рекао је да би одрасли требало да га узимају да би „повећали своју мождану снагу“. Па, претпостављам да би онда требало да га узимају. Дижем руке. Стварно не вреди. Једна студија објављена у јануару 2010. године у часопису Аркајвс ов џенерал сајкајатри, такође открива озбиљан пораст у преписивању два или више психијатријских лекова који се узимају у комбинацији – нешто што је познато под називом „психотропска полифармација“. Истраживачи су проучавали лекове који су преписивани одраслима у периоду између 1996. и 2006. године, током 13.000 посета лекару у Сједињеним Државама. Открили су да је проценат посета у којима је преписано два или више лекова порастао са 42,6 одсто на 59,8 одсто, а проценат преписивања три или више лекова је скочио са 16,9 одсто на 33,2 одсто .

Број преписаних лекова током сваког одласка код лекара се у просеку повећао за 40,1 одсто. Чак иако не узимате ове лекове директно, добијате их кумулативно узимањем воде. Истраживање Асошијетед преса показало је да су антибиотици, антиконвулзанти, стабилизатори понашања, полни хормони и широки спектар других лекова пронађени у залихама пијаће воде за најмање 41 милион Американаца. Ситуација је проста – што више дрогирате становништво, оно више излучује мокраћом у залихе које користе остали – а све је то планирано. Постоји још један аспект овог масовног дрогирања друштва од виталног значаја, а предвидео га је Олдос Хаксли, члан Фабијанског друштва и аутор дела Врли нови свет 1959. године: … чини ми се прилично вероватним да ће у некој од следећих генерација доћи до фармаколошког метода који ће учинити да људи заволе своје ропство и направе… неку врсту безболног концентрационог логора за читава друштва, тако да ће људима, заправо, бити одузета слобода, али да ће уживати у њему, јер ће их пропаганда или испирање мозга фармаколошким методама учинити невољним да се против њега побуне.

Управо се то дешава данас. План је да се свака нова беба микрочипује на рођењу, а тада буде подвргнута обавезној вакцинацији и лековима које ће добијати доживотно, омогућавајући потпуну контролу државе од колевке, па до гроба. Изолујте их у пет чула, а онда програмирајте њихове дисконектоване умове тако што ћете контролисати изворе информација – званичне медије и оно што пролази под велом „едукације“. Онима који не желе да буду испрограмирани и инсистирају на томе да се понашају другачије од масе, биће дијагностификован Хипер-кинетички дефицит и биће стављени на дроге које ће им помутити ум. Завера око увођења глобалне контроле је усмерена на свакога, али јој је главни фокус на деци и омладини који ће бити одрасли када би требало увести светски диктаторат.

Стално смо сведоци тога да су млади људи који помахнитало врше масакре у школама, универзитетима и на другим местима они којима су преписивани ови лекови који утичу на ум.

/ Новости онлајн /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP