Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897382
Ko je na sajtu?
Imamo 37 gosta na mreži

РАДИОСТАНИЦА 45 ГОДИНА ЕМИТУЈЕ СИГНАЛ !?


26.01.2015. / Академедиасрбија
 
Нико не зна шта значи и коме је сигнал упућен..... 
 
Радиостаница коју називају «Руска зујалица»  већ 45 година емитује звучни сигнал а нико не зна шта значи (Видео)
 
 
Порука УВБ 76 изговорена је на карактеристичном руском акценту, а после ње следи серија кодова састављена од речи и бројева.
 
 
Радиостаница Буззер емитује један исти сигнал и поруку више од 45 година, тачније од 1970. године. Порука УВБ 76 изговорена је на карактеристичном руском акценту, а после ње следи серија кодова састављена од речи и бројева. Шта они значе – нико не зна.
 
Након што порука буде изговорена, карактеристично зујање радиофреквенције враћа се и траје неколико месеци, пишу британски медији.
 
Многи претпостављају да је реч о тајној поруци руске војске, али без обзира на то, Буззер је подстакао настанак бројних теорија завере.
 
Звук се емитира на фреквенцији од 4625 кХз.
 
Интернет Сајт „Нумберс статион“ тврди да овај радио сигнал представља пројекат руске војске, заправо шифровани вид комуникације.
 
Рајан Шаум, човек који води поменути сајт, постао је фасциниран мистериозном радио станицом. Ипак, каже да није покушао да разбије шифру. „Овај тајни код не може да разбије нико сем оних којима  је намењен“, рекао је млади студент информатике. Једино што је познато је да све поруке долазе у истом формату, али њихово дешифровање представља немогућу мисију.
 
Руски студент Егор Есвејев , истраживао је претходну локацију са које је наводно долазио сигнал „Зујалице“.
 
„Као и сва напуштена места, поприлично је језиво. Људи су врло чудни. Сећам се човека на бициклу, који је долазио из правца шуме. Са собом није носио ништа, а ишао је у правцу поља која су се простирала до бесконачности. Ништа ми није било јасно, одакле долази, куда иде“, изјавио је Есвејев.
 
Он наводи да су у Поварову пронашли гомилу војне документације, те да сматра да је мистериозна станица коришћена за неку врсту интерне комуникације руских шпијуна и војске. Други пак кажу да се ради о интергалактичком сигналу који Русија шаље у свемир непознатој цивилизацији, након што је војска СССР-а у близини града Свердловска крајем шездесетих пронашла остатке срушене свемирске летилице и једног преживелог путника.
 
Нико не зна судбину летилице ни путника, али би наведени сигнал могао бити комуникација са неком непознатом планетом негде у космосу са које потиче НЛО, као и да је «путник» дао инструкције за начин успостављања комуникације. Ипак, и ова, као и све друге теорије, базирају се на пуком нагађању осим чињенице, да се непознати сигнал емитује и даље. 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP