Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897487
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

МЕКСИЧКА ВЛАДА 80 ГОДИНА КРИЛА АРТЕФАКТЕ КОЈИ ПОТВРЂУЈУ ПОСТОЈАЊЕ ВАНЗЕМАЉАЦА


02.06.2015. / Академедиасрбија 
Аутор: Љубица Шаран 
 
Колико сте се пута запитали да ли смо сами у свемиру и посећују ли нашу планету хипердимензионална и ванземаљска бића ? 
 
Након вишемесечних најава министарство културе Мексика је коначно презентирало јавности најмање 1300 година старе артефакте који јасно показују изглед напредних технологија које ми дан данас повезујемо с НЛО-има. На недавној конференцији коју је припремила влада Мексика представљени су  артефакти стари више од једног миленијума , на којима се на врло јасним рељефима виде НЛО летелице које посећују Земљу, као и различита бића обучена у нешто што изузетно подсећа на модерна пилотска и астронаутска одела. Уз приказе неколико класичних облика НЛО-а, на приказима се види унутрашњост летелица као и астероид или комета који ствара опасност по планету и којег с некаквом технологијом НЛО-и спречавају да удари о Земљу. Не само да је мексичка влада ове артефакте презентирала као документе који потврђују ванземаљски контакт са прецима Маја, већ сматрају како ови посетиоци могу представљати наше претке, тачније да за настанак људске расе на планети вероватно можемо захвалити истраживачима из дубоког свемира. Ако узмемо у обзир бројне митове и легенде, укључујући и свете списе који се баве боговима с неба, укључујући и античке сумерске текстове, Веде и индијанска предања тада заправо имамо јако пуно потврда о томе како заиста нисмо само у свемиру и како се «први контакт» одавно одиграо. 
 
Већина јавности сматра да је влада Мексика направила први корак у презентацији информација које су се до сада криле , тачније које су се досада представљале као теорије завере и обична безвезарија људи бујне маште или пак ментално лабилних особа. 
 
У документарцу Revelations oft he Mayans 2012 and Beyond, продуцент и добитник престижне филмске награде Sundance festivala, Raul Julia -Levy је признао како редитељи документарних филмова кооперирају с мексичком владом како би направили нови пројект који се, цитирамо: "Ствара због добробити целог човечанства. "Он је такође навео како је жеља за сарадњом иницирана директно од стране председника Мексика Алвара Колома Кабалероса. Мексичка влада је такође најавила објављивање мајанских кодекса (књига), других артефаката и значајних докумената који доказују како су Маје и њихови преци имали контакте с ванземаљцима те да су те информације потврдили археолози. Јулиа Леви је такође признао да мексичка влада неће изаћи у јавност без помоћи и сарадње са научницима и документараца, који ће бити припремљени за ту пригоду. Такође је рекао да све што буде допрло до јавности бити подупрто доказима. За сада је нови министар туризма савезне државе Кампече, Луис Аугусто Гарсиа Росандо изјавио како влада поседује артефакте и документе који потврђују постојање ванземаљаца, те да он не жели више чекати с објавом таквих информација. У објави за јавност Росанду је потврдио како су Маје имале контакте са ванземаљцима, те да су такви догађаји преведени из оригиналних мајанских кодекса који се још увек чувају у подземним бункерима владе Мексика. 
 
Интелихуб преноси како је Росандо у недавном интервју за Врап признао да у мексичкој џунгли постоји полетно - слетна стаза стара 3.000 година. Такође је додао да мексичка влада чува у тајности ту информацију готово 80 година. Британски Гардијан је објавио текст у коме стоји како су Маје на подручју Гватемале и Мексика документовале контакте са ванземаљцима, те да се о њима сада може гледати у већ објављеном документарцу. За сада се зна да плочице са рељефима и дуборезима на којима се виде прикази ванземаљаца и НЛО-а долази из мајанских остатака у Чалакмул у Мексику и неколико налазишта у Гватемали. 
 
Гардијан је ове артефакте описао као провокативне и откривајуће, но сматра да треба причекати с објавом новог документарца. Таква становишта дели и министар туризма Гватемале Гилермо Новела Куезада. „Морамо признати да је ова објава прошла готово неприметно у медијима широм света, јер су 2012-те године бројни портали и медији били заокупљени питањем јесу ли Маје заиста тачно пророковале «крај света» или је њихов циклички календар само поново започео са новим "кругом" ? 
 
Како год било свет је од 1987. године кренуо у нови мајански календарски циклус, који траје пуних 5.125 година, па се надамо да на решавања осталих мајанских мистерија, као и ванземаљског питања нећемо требати чекати толико дуго. 
 
Извори:
Mayan Documentary Will Show Evidence of Alien Contact, Says Mexico (Exclusive)
Le gouvernement du Mexique dévoile des pièces mayas prouvant le contact extra-terrestre
Video: Mayan UFO Alien Connection (UFOs, Sightings, Ancient Mayans)
Mexican Government Releases Proof of E.T.’s and Ancient Space Travel
Mayan documentary to show ‘evidence’ of alien contact in ancient Mexico
Mexican Government Releases Proof of E.T.’s
Mayan Documentary Will Show Evidence of Alien Contact, Says Mexico
 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP