Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897418
Ko je na sajtu?
Imamo 40 gosta na mreži

ПРВИ КОНТАКТ И ПРЕДАТОРСКА ХРАНА


13.02.2015. / Академедиасрбија
Аутор: Љубица Шаран

"Ни у једном једином тренутку, астронаути нису (били) сами у простору око Земље, наиме постоји стални надзор над нама од стране НЛО-а,": цитат је астронаута Скота Карпентера, који је 24.05.1962. снимио НЛО "Црни витез" у орбити око Земље, а његове фотографије НАСА никада није објавила.

 Док се у научној заједници још увек води спор о томе постоји ли живот ван планете Земље, расправа о евентуалном контакту са ванземаљским ентитетима се своди на материјалне облике комуникације са технологијом која је нама позната, осим терацентризма можемо приметити, с једне стране константне покушаје обмањивања јавности помешане са радом различитих тајних војних служби, док с друге стране имамо скептике који доказ о непостојању ванземаљских ентитета траже искључиво у демистификацији лажи прве групе.

Замислите свет у коме једна врста замишља да је на врху ланца исхране, свет у коме та врста на све могуће начине потчињава све остале врсте на планети. Замислите, ако можете, цензуру и пропаганду те врсте која сматра да је изузетно напредна, која верује да је њена технологија једни могући облик технологије, те да све чињенице морају бити видљиве у материјалном свету коју та иста врста перципира. Најбољи умови ове врсте сматрају како су открили све што се могло открити, како су сазнали све што се могло сазнати о универзуму који нас окружује, али реч је о врсти која је готово потпуно лимитирана својим осећајима, наиме припадници ове врсте могу; чути, видети и осетити само 2% спектра електромагнетних значења, и промислимо ли мало боље схватити ћемо како је реч о ужасном егоцентризмом који нема везе са објективном истином.

Електромагнетни спектар, и то, обратите пажњу - уски део између ултра љубичасте и инфра црвене светлости, је део који ми можемо видети или осетити, делом, као топлоту, иначе за остало ми смо готово у потпуности слепи. Та надобудна слепа и глува врста смо ми - припадници Хомо сапиенса. Можда мислите како вас ауторка овог текста завлачи и пише о глупостима које граниче са причама блискима теоријама завере, но завиримо ли у мало дубље у тематику изучавања НЛО феномена, случајева отмица од наводних ванземаљских ентитета, изучавања научника о овој теми, и различитих записа државних одбора широм света видећемо да је ово питање далеко од снова малодушних превараната које желе својих пет минута славе. Почнемо ли копати довољно дубоко, открићемо делиће слике које нам се нимало неће свидети, али ви се морате запитати, пре него ли наставите читати овај текст: Желите ли се осећати добро или знати истину?

Готово све античке културе света имају приказе богова и полу-богова који су се спустили "с небеса", њихови прикази јако подсећају на модерне астронауте и њихову опрему. Због тога је сасвим нормално, чак шта више преко потребно детаљно прекопати наша становишта о могућем евентуалном животу ван Земље и податке који су током миленијума долазили до нас о овој и сличним темама. Различите фотографије НЛО-а кодног имена "Црни витез" снимљене са НАСА-иних сателита и ИСС-а (објавили смо фотографије током јануара на нашем порталу Академедиасрбија). НАСА има огроман проблем објаснити ове снимке и фотографије, јер камере уживо снимају све што се догађа на ИСС-у, годинама ова свемирска агенција једноставно ћути о свему што је необјашњиво или мистериозно на небу око планете. Питање је зашто? Прочитате ли текст којег смо превели, под називом: "Наука и НЛО-и: Превара Кондоновог одбора," видећете да се у Конгресном архиву САД-а налазе документи који, не само да доказују како је истраживање о НЛО-има систематски цензурисано и бомбардовано са лажима, већ ћете такође приметити како су научници који се нису могли поткупити или ућуткати онемогућавани у истраживању истога. Питамо се, ако заиста не постоји живот ван планете Земље, ако не постоје ванземаљски ентитети, зашто се треба спречавати научнике у својим истраживањима, зашто им се мора онемогућавати рад ?

Таквих примера је много, сетимо се црвене непознате кише на земљи након експлозије метеора над местом Кералам у Индији, без обзира што је над Кераламом падала киша пуна никада виђених ванземаљских ћелија које су личиле на крв. Само су научници из Универзитета у Кардифу из Велике Британије и неки научници из Индије одлучили направити детаљна истраживања о томе шта се заиста догодило. Наравно, након тога је уследила медијско ћутање , нико није ревидирао становишта о томе да ми нисмо сами у универзуму. О овом случају смо писали овде. Но то није све, у ери свемогуће телевизије, сателитских комуникација и бројних гаџета који на себи имају камере, све је више снимака летећих објеката који не припадају ниједној познатој цивилној или војној служби, вероватно је најпознатији такав случај забележен на отварању Олимпијских игара у Лондону 28.07.2012. Тај један од најбоље забележених масовних виђења НЛО-а је постао само фус нота хладног рата, оправданог ранијим страхом од СССР-а, но заправо Руси и њихови савезници с овим случајем нису имали никакве везе. Како год било и ово је још један случај који је склоњен под тепих, иако су сведоци били присутни гледаоци на стадиону и стотине милиона људи пред малим екранима. Такви су се догађаји дешавали и у прошлости, а је један од њих је одлично обрађен, иако у домену хладног рата и свеопштег страха од СССР-а. Реч је о Вашингтонском инциденту који се догодио у два наврата од 19 на 20 јули 1952., и 26 на 27 јул исте године.

У тексту под називом "Наука и НЛО-и: Окамова зарђала оштрица,/* " смо открили како је наука саму себе онемогућила у прихватању евентуалног живота у свемиру, нарочито због рада Алберта Ајнштајна, но такође смо открили да се докази о сталним "посетама" неземаљских летелица и те како привлаче изучавање различитих војска широм света, а понајвише САД-а, но с друге стране се иста онемогућавају у домену цивилне науке доступне јавности. Могли би закључити, да је нешто дефинитивно труло у држави Данској и да толико заудара да се већ почињемо онесвешћивати од смрада, а тај смрад је толико јак да га више не можемо игнорисати. Колико је трула сарадња одређених ликова са врхом хијерархије најбоље се да видети из случаја Андрије Пухарића који је покушавао остварити контакт са ванземаљским ентитетима ван нашег видног и осетног поља, при чему је користио децу мучећи их на све могуће начине, од дроге и електро шокова до хипнозе и изоловања од породице и спољног света како би остварио ментални контакт са ванземаљцима. О томе смо писали у тексту: "Иза маске: Ванземаљци или космичке шаљивџија?

Пухарић је хтео контактирати ванземаљске ентитете мучењем деце на све могуће начине, а такву децу је крстио именом "Звездана деца," и податке добијене од њих је сматрао ваљаним каналисаним  материјалима. Пухарић је пратио «Магогијску теорију» која сматра како су ванземаљци који посећују земљу, заправо хипердимензионална и хипердензитетска бића, но начин на који је он испитивао овај феномен граничи са експериментима из конц-логора.
Храна за невидљивог грабљивца
 
Ако се по први пут срећeтe с оваквим материјалом он вам увелико може бити чудан и стран, но као што смо већ објавили у првом делу овог текста, ми смо заиста као редакција кондиционирани да размишљамо на начин који доводи до великих заблуда, од материјализма, исмевања духовности, па до сексуализирања свега, и нама је заиста тешко да побегне из стварности коју смо најбоље дефинисали називом наше волонерске странице:

Живот у свету матрице, као храна за невидљиве предаторе. Је ли то могуће? Матрикс Ворлд или свет матрице у којем живимо је готов истоветан ономе што смо гледали у трилогији брата и сестре Ваховски, но иако су они људе у тим делима описали као несвесне батерије, ми би се усудили рећи да смо ми заправо храна за оне који се налазе на вишем степену пирамиде исхране. Нимало пријатна идеја, заправо идеја која је толико одвратна и која звучи толико немогуће, да ће је већина читалаца одбацити априори као немогућу. Но шта ако у овоме што пишемо има истине, што ако је овај свет, наш ум, наша стварност тако добро створена матрица по којој смо и ми створени да не можемо видети истину, све док не одлучимо да је желимо видети без обзира каква истина била?

Особа критичног и отвореног ума, би дала прилику свакој информацији и прво што би таква особа приметила је да је постојање матрице немогуће. Ми такво нешто не можемо направити, ако ми не можемо такво нешто направити, тада би ентитети који су у стању направити свет матрице требали наликовати боговима, јер би њихова технологија за нас наликовала чистој чаролији. Али то није све, прочитате ли текст под називом "Време чуда," приметићете како неке ствари могу постати невероватно логичне, ако одлучите да копате још даље и више. Жак Вале, познати математичар из Француске, творац Магогијске теорије је у својим бројним научним радовима радио на разбијању феномена илузије и покушају објашњења стварности која је чуднија од најчудније фикције за све оне који од матрице не виде даље од свога носа. Но сличне и готово исте ствари су открили и бројни други истраживачи који су на све могуће начине желели видети шта се догађа иза вела матрице, од Гурђиева и Успенског који су говорили о томе како смо ми успавани заробљеници властите несвести, па до Џона А. Кила који је независно од Велеа дошао на закључак о постојању ентитета који су поред нас одувек, али заклоњени од наших осећаја, далеко од наше перцепције, ентитети који нису ванземаљци «пер се», већ су ту око нас од давнина и због тога им је и наденут назив ултратерастриалс или ултраземаљци.

Иако смо до сада обрадили на десетине хиљада страница писаних материјала које се баве тематиком матрице, хипердензитетског универзума и ултраземаљаца, такво поимање универзума вам може бити поприлично чудно и нејасно, стога вам од срца предлажемо додатне детаље које можете открити у тексту под називом: "Докази о постојању живота после смрти, различитих дензитета и интелигентног живота ван Земље у мултидимензионалним реалитетима. "

/ Извор : Матрикс.ворлд.хр /



Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP