Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897477
Ko je na sajtu?
Imamo 38 gosta na mreži

ХВАТАЊЕ ЉУДСКИХ ДУША И НАСИЛНО ИМПЛАНТИРАЊЕ У ТЕЛА


15.03.2015. / Академедиасрбија
Приредио на српском : Слободан М.Маричић

Међуживоти, импланти и вантелесне отмице

Од 03. децембра 1995. до 07. јануара 1996. путем читаве сесије хипнотичке регресије повратила су ми се сећања на неколико случајева које сам проживео током међуживота (in-betweenlives). .Тако сам схватио како сам заглавио у замци реинкарнацијских циклуса на Земљи. Последично томе, открио сам једну од најмистериознијих тајни о ванземаљској манипулацији.

У кармички циклус утеловљења на Земљи сам ухваћен пре 12.389 година. Пре тога сам био слободно биће. Кад кажем "слободно биће" онда мислим да сам био спиритуално биће које још није било ухваћено у компулзивни, недобровољни реинкарнацијски циклус. Био сам слободан да својим избором будем или не будем у физичком телу. Могао сам бити у телу на начин да не будем "заглављен" у њему. Провео сам већину свог времена битисања једноставно као слободно спиритуално биће које није у телу.

Међутим, постојала су времена када сам привремено био стављен у тело у имплантацијским станицама. У тим случајевима с временом сам био ослобођен из тела и онда бих настављао са својим срећним начином живота као слободно биће.

Као што ћете видети, разлика овде на Земљи је то што овде постоји систем којим се креира амнезија и којим се ухваћена духовна бића држе утамничена у наизглед бесконачно понављајућем кругу поновних утеловљења (реинкарнација). Слободна бића ( спирити) су невидљива голом оку. Међутим, она могу створити и пројектовати видљив енергетски облик, који се онда може видети голим оком. То се понекад догађа у феноменима "духова". Није тешко лоцирати позицију "духа" (бића без тела) чак и у соби, и са њим се чак може комуницирати. Имам личних искустава са тиме. Мачке су – како сте можда већ запазили – врло добре у уочавању таквих бића.

Пре него што сам постао заточен у физичком телу на Земљи, мувао сам се овим просторима хиљадама година имајући интеракције са телесним бићима земаљских и ванземаљских врста. Нпр., једном сам тако лутао Атлантидом и спазио момка и девојку који су лежали у трави  посматрајући океан. Зближио сам их и узроковао да се упусте у сексуални чин. Ушао сам истовремено у оба тела, проживљавајући задовољства секса као трећа страна, иако сам нисам имао своје тело. Наравно, нисам то требао радити, али сам то овде поменуо да илуструјем како слободна – спиритуална  бића нису увек и најморалнија бића. Активности попут моје поменуте у стању су доносе слободним бићима лошу репутацију. Понекад слободна бића додирну неко тело и убију га. Стога слободна бића потстичу бића у телима да изналазе електронске методе за „хватање“ других слободних бића, како би их онемогућавали у тим лошим поступцима којима некада прекраћују време. У вези са тиме постоји једна прилично дуга борба између слободних спиритуалних бића и бића у људским телима која се не води само на земљи. Требам додати да смо некада веома давно сви ( људи ) природно били слободна бића, пре него што смо постали ухваћени и заточени у физички универзум. Стога природни појам живота који нам је још само делимично познат клизи у пропаст већ јако, јако дуго времена.

Када се неко укључи у обимну 'терапију прошлих живота', открива многе различите врсте начина за имплантирање душа у физичка тела. То су духовне замке дизајниране да преваре слободно биће и затим га на силу убаце у физичко тело. Заједнички назив свих тих искустава је електроника. Постоје многе различите врсте високо развијених електронских метода за те сврхе. Чини се да електромагнетизам игра кључну улогу у тим процесима. Оно што је мене запрепастило је то да бића без тела могу бити успешно контролисана путем електронике.

Коликогод да ово звучало невероватно, ипак се ради о уобичајеном феномену, и свако може наћи многа таква искуства из прошлости. Заправо, сви смо искусили обе стране једначине, што значи да смо сви смо били жртве тих техника имплантације, али смо такође и били они који имплантирају. Сви. Чак и они које сматрамо свецима. Например на сесији регерсивне хипнозе 03.децембра1995. у сећање ми се вратио један инцидент који је отпочео самном као слободним бићем у космичком простору . Заинтересовао ме један врло велики дисколики свемирски брод (свемирска летилица), па сам ушао у њега. Чим сам ушао шчепало ме некакво поље електричне силе, догурало до неког места у броду, а онда сам био "усисан" у једно тело помоћу некаквог електронског вучног зрака. Тада сам био „усидрен“ у тело путем серије пулсева електронских таласа које сам осећао као интензивне електро шокове. То ме је надвладало и „заковало“  у главу тог тела. Два висока бића са танким рукама, ногама и вратовима те повећаним главама су ми пришла код уређаја за имплантирање. Једно ми је од бића (телепатски) рекло: "Сада си један од нас." Та два бића су мене и моје ново тело отпратила до контролног торња у центру тог брода. Брод је изнутра био отворен и без разделних зидова, а био је величине фудбаског  стадиона. Затим су ме та два бића научила како руковати инструментима у контролној соби. Ти су инструменти/уређаји служили да се помоћу њих друга бића заробљавају у тела и тако сам одмах након што сам имплантиран, постао онај који имплантира друге слободне душе.

У другом сам инциденту био пловио универзумом са пријатељем, такође слободним бићем. Било је заиста забавно, нешто као да си на неком одмору и разгледаш и упознајеш многе нове и интересантне ствари. А заиста је занимљиво бити „космички турист“  јер ти не треба новац, храна, смештај, итд, и не требаш мислити о повратку кићи јер је немаш а цео космос је твој дом. Дошли смо до станице за имплантирање на некој планети, за коју нисмо знали шта је, али која је привукла мој интерес. Био је тамо поред неки го човек и неколико голих жена које су га стимулисале. Мој пријатељ, осећајући претећу опасност, упозорио ме је да се не приближавам. На несрећу, ја сам занемарио његово упозорење и ушао у тело мушкарца како бих искусио његов сексуални чин. Тада је неко покренуо некакву електронику и усидрио ме у тело мушкарца. Како сам касније открио кроз истраживања својих прошлих живота, истраживање секса је већ био дуго у употреби као мамац слободним бићима да се привуку да уђу у тело.

У нешто скоријем инциденту, као слободно биће у подручју Земље, радио сам за једну ванземаљску групу – мислим да су се звали Теолозијани или Телозијани (Theolosians, Thelosians). Радио сам изван једног великог космичког дисколиког брода изнад Земље. Мој је посао био да идем напоље  и намамљујем и допремам слободна бића која ће бити убацивана (имплантирана) у тела. У том сам инциденту сусрео такође дисколики брод који је припадао Сивима (Graysi)  који су баш били отели једно људско биће са Земље ради својих истраживања. Човек је лежао на испитном столу, а високи Сиви су стајали са обе стране стола радећи нешто медицински на отетом. Ушао сам у брод и посматрао њихове активности. На моје изненађење, нашао сам да су њихова опрема и абдукцијске процедуре биле исте као што су и данас. Обзиром да се овај инцидент догодио пре око 15.290 година, то ми говори да они имају способност путовања кроз време. Јер ја не верујем да би њихове методе, технологије и активности остале непромењене кроз раздобље од преко 15.000 година. Како су Сиви били заокупљени са отетим, ја сам дошао иза главе једног високог Сивог који је стајао тик до стола (са леве стране отетог). Ушао сам у главу Сивог, затим му извукао кроз главу душу и однео на Телозијски брод где је једно друго физичко тело чекало спремно за имплантацију. То хуманоидно тело било је везано за неку столицу. Сместио сам спирит - биће у то тело кроз главу и затим се одмакнуо од столице. Могао сам држати то биће у телу иако сам био десетак метара удаљен. Неко је укључио електронику на столици, и „усидрио“ спирит  у тело.

Како сам се присетио тог инцидента, осетио сам грижу савести зато што сам заточио тог Сивог у то друго тело против његове воље. Колико год да презирем Сиве, то није било оно што сам желео урадити. Тај је инцидент такође ми је показао да сам у тој тачки свог постојања имао веће способности без тела него са телом. Када сам извукао то биће из тела Сивог, то је показало да сам имао више моћи од њега. Када сам га држао прикованог док је бивао електронизиран у своје ново тело, то је било као да сам имао врло дугу невидљиву руку. Наравно, ја сам од тада изгубио те способности. Међутим, ја верујем да ми имамо потенцијал да повратимо наше наслеђене способности као моћна спиритуална бића.

Тај инцидент такође ми може објаснити зашто сам ја постао један од отетих, као "Изабрани".  У почетку сам ја представљао проблем за Сиве, стога су ми они припремили замку путем које су ме заточили и лишили мојих способности како би ме спречили да се мешам у њихове активности на Земљи. И тако Сиви сада представљају проблем за мене.

Следећи случај се догодио пре 12.389 година када сам био сам напољу у свемиру као слободно биће и гледао доле према Земљи. Нисам приметио да ми се приближава црна кугласта станица за имплантирање, јер сам био фокусиран на планету. Невидљив електронски вучни зрак ме шчепао и одвукао у шупљу структуру унутар те станице за имплантацију. Преплавила ме изузетна снага тог вучног зрака и учинила да се осећам ужасно. Упркос мојим способностима као слободног бића, нисам се могао ослободити. Био сам увучен кроз неки  улаз, као тунел у центру удубљене површине огромне кугле. Затим сам убрзавао кретање низ тај дуги закривљени тунел према Светлости на крају тунела. (Мој назив за ову врсту станице за имплантирање је "Усисавач душе")

Након што ме је тотално надвладао тај енергетски зрак и након што сам био увучен кроз тај тунел, почео сам се осећати врло летаргично. Затим сам се нашао у соби за имплантирање, сабијен у неко женско тело помоћу енергетског зрака Беле светлости која ме је просто „сабијала“ у тело. Тај  енергетски зрак био је толико иритантан да ми се чинило да сам вриштао. Почео сам се борити / опирати користећи тело у које сам убачен. Међутим, то је био начин на који они знају да је имплантирање завршено, када жртва почне  да користи своје (ново) у које је имплантиран. 

Два висока инсектоидна бића, која су изгледала попут богомољки су ме затим отпратила до другог дела те станице за имплантирање. Сада сам био у врло великој соби препуној Беле светлости. Кретао сам се унаоколо бесциљно између осталих људских тела у некој густој магли налик неонској светлости. Кроз телепатску хипнозу чуо сам хипнотички глас који ми је шапутао у глави: "Спавај. Не брини. Ми ћемо бринути о теби. Не памти. Немаш прошлости. Нећеш требаш памтити прошлост. Буди овде сада. Нема више мисли о прошлости. Заборави прошлост. Крени напред у нови живот. Започећеш нови живот у Светлости."

Након што сам тако темељито обрађен у амнезијској соби, пришла су ми два инсектоидна бића и рекла да сам спреман за нови живот. Отпратили су ме у друго пространо отворено подручје, које је заправо било хангар у којме су се налазиле много мање летилице облика летећих тањира. Отпратили су ме до једног од тих летећег тањира. У овој сам сесији доживио изненађење када сам видио како изгледа унутрашњост тог брода – била је то пресликана унутрашњост РА-овог брода ( Oko Ra - Eye of RА)*. . Једина је разлика била што у овом броду није постојао престо на коме је седео РА.

Инсектоиди су ме затим летилицом спустили до Атлантиде. Када смо слетели, кренуо сам низ рампу право кроз амнезијску маглу Беле светлости изван летилице. Очито,  ванземаљци могу створити ову "маглу" у унутрашњости неког простора као и на отвореном простору . Један од богомољастих ликова ми је рекао да се нећу ничега сећати и да ћу сада започети свој нови живот. Затим су одлетели оставивши ме на брежуљку са којег сам гледао у океан. Почео сам ходати тереном, а касније су ме нашли неки Атлантиђани и закључили да ћу бити добар за жртвовање. Тако сам се нашао неком храму лежећи на каменом саркофагу. Великим су ножем разрезали мој грудни кош, пили моју крв и појели моје срце. Била је то једна од иницијација „Братства Змије - Илуминати“ коју сам доживео у Египту око 9.000 година касније!

Мој спирит је напустио то тело али се вратио у исту станицу за имплантирање. Затим сам некако спонтано „одскочио“ натраг у Атлантиду и ушао у материцу мајке која је управо рађала девојчицу. Овог пута ме нису имплантирали у телу у станици за имплантирање. Уместо тога су ме једноставно програмирали да се вратим у Атлантиду и уђем у тело бебе током порођаја. Остатак сам живота провео у тој породици и кући у којој сам био рођен која је имала предиван поглед изнад литица над океаном. Одрастао сам у тој кући и наставио живети у њој и након смрти родитеља. У тој сам кући и умро и након тога се опет вратио поново у исту станицу за имплантирање.

Децембра 1995. сам открио током сесије хипнотичке регресије још један инцидент из међуживота који представља мало другачији облик имплантацијске технике, а моја ме супруга провела четири пута кроз тај инцидент. Приметићете како сваки пут кад сам поново пролазио кроз тај догађај израњају нови детаљи. Истраживачи који су упознати са научним хипнотичким техникама могу приметити неке разлике између техника посебних и стандардних хипнотичких процедура. То је важно јер се у понављању могу попунити празнине у сећању или изронити неки детаљи скривени брисањем сећања од стране ванземаљаца.

Дакле на сесији 12.септембра 1995 године открио сам неколико сличних инцидената који су показали различите начине које користе ванземаљци за улазак и излазак из физичког тела на овој планети. Да поновим, ја сам дошао у овај сунчев систем као слободно биће, чист спирит пре 55.539 година. Ушао сам у један брод који се кретао према Земљи. Уронио сам у тело вође мисије, снажног и самосвесног бића жене људског обличја. Имала је прекрасно тело као спортиста. Иако нисам био програмиран да уђем у њено тело, ушао сам слободном вољом. Када сам дошао напустио сам њено тело и слободно се кретао упознајући планету за планетом. 

Следећи инцидент се догодио након што сам постао заглављен у програмиране циклусе инкарнације уласка у тело на Земљи. Открио сам више значајних података у вези ванземаљске манипулације имплантирања. Био сам у телу неког човека који је мучен. Имао сам браду, све се догађало на земљи пре 5.619 година. Руке су ми биле везане конопцима, био сам мучен. Ушао сам у тело тог човека, док је био мучен или сам можда сам био 'стављен' унутра. Нисам се могао сетити нити једног сећања из живота тог човека, па сам знао да ја у њему нисам живио. Гледао сам то тело са задње стране тог човека у ког улазим. Очито сам само послат у ово тело док је оно било мучено или кажњавано. Он издише, онда опет идем горе до станице па назад у тело – и тако стално – горе и доле. Коначно сам се нашао у станици , да би се након тога родио у као мушка беба у Вавилону. Имам осећај да ми није било јако лоше у том животу.

Имам јасно сећање када сам ушао у једног Индијанца, тамо где је данас   Флорида. Имам сазнање да је то оно што зову „walk-ins“ , што је заправо када нас „они стављају у тела“. Ти некако добијеш мисаоно упутство – налог  да се преузме контрола над тим телом. Сећам се да је то био крај где има  алигатора. Почео сам  живот од рођења у колиби израђеној од маховине и блата." Први датум који ми пада на памет је, да је то било пре око 625 година."

После тога се сећам да долазим у једно тело. Силазим, не знам одакле и како сам дошао овде доле, силазим у град Спокане, гледајући болницу „Срца Исусова“ одозго. Улазим у тело унутар моје мајке, али бивам изгуран напоље. Покушавам схватити одакле сам дошао пре тога. Умро сам тако 1945. приликом рођења и поново се нашао у имплантацијској станици, а затим дошао одмах натраг на Земљу. Мислим да је то била варош Филаделфија у Пенсилванији. Живео сам с мајком и оцем у стану изнад врло прометне улице. У доби од четири године сам изјурио на улицу, где ме је ударио ауто. Тада сам напустио тело и вратио се на имплантацијску станицу , те сам поново послат натраг у болницу „Срца Исусова“ у Спокане, где сам ушао моје садашње тело у септембру 1949.године.

/ Извор : Извод из књиге Trumana Casha "Eye of Ra" /

НАСТАВЉА СЕ :


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP