Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108564
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6713073
Ko je na sajtu?
Imamo 79 gosta na mreži

ХВАТАЊЕ ЉУДСКИХ ДУША И НАСИЛНО ИМПЛАНТИРАЊЕ У ТЕЛА 2.


17.03.2015. / Академедиасрбија
Приредио на српском : Слободан М.Маричић

Чини се ми се да сам се након смрти увек враћао у исту станицу за имплантирање, у којој након тунела светлости улазим у собу где су неки ликови који се шеткају унаоколо.

 Ушао сам у задњи део главе једног од тих људи који су програмирани у соби Беле светлости. Програмиран сам наредбом: ".... буди у Светлу. ... Увек се Врати у светло. ... Светло -  Сигурно уточиште. ... Без страха...
 
Ја сада тачно схватам зашто су људи привучени ка тој белој светлости. То је као одмор, неко „шеткање“ унаоколо у белој светлости. Тамо нема бола, програмиран си да будеш нешто као овца и нисте изложени никаквим проблемима. Међутим, постоје и други делови тог космичког брода/ станице где сте се неком силом нашли да би били  „убацивани“ у тела уз помоћ силе енергетских зракова.

Открио сам још један инцидент/ случај мог имплатирања  у овој сесији (регресивне хипнозе). Ја сам програмиран осећајем да сам по уласку у Белу светлост сада с Богом. У глави ми непрекидно одзвања ... Увек се враћај у Светло ! .... Ти си на сигурном....

Сада ја тачно знам зашто људи мисле да је одлазак у Светлост нешто добро - зато јер се осећају  добро са усађеним мислима  : ... Ја ћу Сада започети нови живот .... Стари је прошао ... Бићеш сигуран у светлу ... Увек можеш доћи ка Светлу.... И ви се осећате стварно вољени, као да сте стварно посебни. (Кад сам рекао „стварно вољени и стварно посебни", рекао сам то у саркастичном тону. ) Програмирање је дакле пријатно, али врло лажно, јер сам запамтио ту исту слатку, обмањивачку реторику из каналисаних информација Плејађана.
 
Тако сам онда извађен из собе Беле светлости. Тај поступак и церемонија ми је позната после стотину имплантација. Имам утисак да су око мене  Бића Светлости, али нису! " Шта је то Биће Светлости?"  То је чисто спиритуално Биће које је бестелесно у свакој димензији и састоји се само од светла. Али они око мене то нису. Они су инсектоиди, две богомољке које ме воде – носе, држећи ме испод руку. Осећам њихов додир.  Да су они Светлосна бестелесна бића и да ме она желе преместити негде, ја не бих осећао ништа, никакве физичке интеракције јер они немају тела ни у једној димензији. Очигледно су ванземаљци користили телепатску хипнозу да створе ту илузију да су они Бића Светлости, јер већина религија људи на земљи например, познаје из сведочења људи који су били у клиничкој смрти неки тунел који води као Светлости. Сада идем у хангар где се налазе летилице, које изгледају као "Око од Ра". Ја сам већ потпуно запоседнут.  Улазим сам у летилицу са којом неко управља. Претпостављам да сам транспортован од једне богомољке.   Даље само седим у њој неко време, не знам тачно колико.

Затим ме воде негде напоље, где је светло. Потпуно сам го, без икакве одеће. Телепатски ми је речено да сиђем низ рампу летилице. Силазим сам, а нека група људи ми прилази у чудним оделима, рекао бих да су неки свештеници. Церемонијално ме поздрављају, али не говоре ништа.  Они ме третирају као свету особу. Помажу ми да обучем раскошну хаљину и сандале и неку врсту покривке за главу, врло високу. Гледам унаоколо и препознајем да сам у Гиза висоравни. Возим се у кочији. Враћамо се источно према Нилу. Схватам да сам део највишег свештенства, можда чак највиши.  Један од мојих синова је фараон. Настављамо ритуале у Великој пирамиди. Помажем у церемонији са пијењем крви. Не знам како ми је име, али завршава се на ... АМЕН. То значи : "Свети човек од Бога“ , но само „Свети човек“ је главни смисао. Звучи чудно, али ја сам иста врста бића као Богови. Када дођеш од Богова ( када те донесу Ванземаљци – Богови) , и ти си Учитељ – свештеник највишег ранга у који се не може ући човек - земљанин . Ово се догађа више од 1200 година пре Исусовог рођења. Тада су ванземаљци слетали са својим летећим направама отворено испред људи у свим деловима земље и сви су их сматрали Боговима. У том животу, између програмирања и каналисања , ја сам био гласник Божји, свети човек свих Богова који су им се приказивали у Египту. Нисам представљао само једног Бога. Спроводио сам потом ритуале „Братства Змије“. Иницирао сам тада и властитог сина - Фараона  у Братство Змије. То наравно није био мој син , јер је рођен у време када сам био имплатиран у неко друго тело. Али су ме ванземаљци вратили на земљу представивши ме као његовог оца. То све се догодило пре 3219 година.

Сазнања коју сам добио током ове сесије је била у вези ванземаљске  технологије и усађивања душе у тела. Дошао сам до тог закључка кад сам поновно проживљавао усађивање једно у мушко тело у сфери на крају тунела. Чини се да једно електромагнетно дугме игра кључну улогу у том поступку. Одједном сам схватио да су ванземаљци користили нервни систем тела укључујући и мозак да имплантирају душе у тела живих . Нерви  преносе електрична пуњења, што ствара електромагнетска поља око тела. Људске чакре су једноставно живчане мреже, које стварају електромагнетска поља.

У религијама Змије, посебно у источњачким духовним праксама и „Њу Ејџ“ каналисањима пуно пажње се ставља на размишљање о чакрама, "чишћењу" чакри и каналисању енергије кроз чакре. При томе, духовно биће у телу само себе усађује своју душу дубље у тело слањем енергетских пулсева кроз ове мрежу коју стварају чакре. Заправо сам искусио овај феномен током вежбе : "Енергија и Свесност" која је каналисана од ентитета „Рамтха“. Након практиковања сам постао још више и чвршће усидрен у телу. Такође, само стање обраћања претеране пажње на тело помаже ојачати везаност за исто.

Имао сам приличну комуникацију са Плејађанима који су сарађивали у „каналисању"  ( Чанелинг ) у сарадњи са Барбаром Марциниак,  женом која је успоставила „везу – Чанелинг „ са Плејађанима . Ови  „Плејађани су ме усмерили на вежбу "чишћења чакри" као један од поступака које сам морао обавити како би окончао моје ванземаљске отмице. Пратио сам њихове савете до детаља, укључујући и одавање безусловне љубави Сивима, и они су ме обавестили да више нећу бити отиман.

Међутим, ја сам ускоро био поново отет и поновно су ми усадили имплантат за слабљење импулса мозга отприлике само две седмице након што ми је  речено да ће све бити у реду. Такође су још три особе са спиритуалним знањима које су учествовале у каналисању са ванземаљцима покушале ме ослободити од отмица. Ни један није успео, успркос својим врло сигурним уверавањима, да више нећу бити отиман након извођења њихових ритуала. Отмице међутим никада нису престале. И на крају сам се опаметио и схватио да су са мном "Плејађани" и други каналисани ванземаљци манипулисали, обмањивали ме и варали.

Плејађани ( ванземаљци из сазвеђа Плејаде ) за које већина истраживача и езотеричара сматра да су позитивно оријентисани према земљанима од древних времена, тако и сада, су сугерисали духовне вежбе усмерене посебно на доње чакре, на мрежу живаца у подручју гениталија. Плејађани до данас то зову "Света сексуалност." Тибетски свештеници посебном врстом Јоге „ Кундалини Тантра Јога“ једноставно каналишу снажну енергију из доње чакре кроз друге чакре до мозга и кроз мозак. Није чудно што се ова техника Јоге назива "Змијска моћ". Мислим да ове праксе служе само да би људи усмерили своју пажњу на своје тело, а не на околину, што нас као и разне нове духовне „Њу Ејџ“ методе, а под тим условима нико не може тако лако открити што се заправо догађа у стварности око нас. Откриће истине, наравно, може на крају довести до тога да ослободимо себе из тог присилног циклуса реинкарнација на овој планети.

То је разлог зашто ванземаљци троше толико времена и енергије да програмирају људе с лажним духовним уверењима. На пример, Плејађани кажу да ми не можемо духовно дегенерисати и да се ми духовно спонтано природно развијамо „Према горе“. Међутим, истраживање прошлих живота методама хипнотичких регресија је показало изнова и изнова – да се ми јесмо духовно дегенерисали током изузетно дугог временског периода и да се ми не развијамо природно „према горе“, као што би требало.
 
Ширење става у јавности, уствари програмирање људи усађивањем заблуде да се човечанство природно духовно развија према горе - приклања људе томе да мисле да не морају истраживати своје духовне сумње или задовољавати свој интерес за духовним развојем у терапијама прошлих живота, терапијама за опоравак изгубљених духовних способности, духовне свесности и духовног интегритета. То је погубно за људску расу.

Сви ванземаљци : Сиви, Рептили, Плејађани, Инсектоиди, Мандитни ванземаљци ( Даждевњаци ) и други  - сви они користе собе Беле светлости да програмирају људе. Овај феномен илуструје завереничку сарадничку мрежу између неколико раса ванземаљаца. Они да такође више не доводе људе у бродовима из „Имплант станица“,  као што су то пре радили. Чини се да је систем "Волк -ин „ феномен у порасту. Каналисани ентитети нас лажу у сврху својих подмуклих, тајних ванземаљски активности. Многи људи данас извештавају о искуствима из клиничке смрти у којима они путују веома брзо кроз тунел према Светлу, као да су вучени неком непознатом силом. Када дођу до Светла на крају тунела, понекад виде обрисе " Бића Светлости."

Тако они верују да су отпутовали у неку другу, духовну димензију. Из сопственог искуства знам да су та "Бића Светлости" ванземаљци - инсектоиди (Богомољке). Они дакле само стварају илузију у свести отетих, како оних који су као ја некада били отети без спирити без тела, тако и оних отетих из нечијих тела. Ова способност се може најбоље описати као "Телепатска хипноза", а други научници користе термин "Параван меморија." Сиви такође поседују невероватну способност да манипулишу људским мислима и емоцијама и они често користе могућност да створе илузију своје доброћудности и љубави према људима. То је један од разлога зашто неки од отетих мисле да су баш Сиви бића Светлости.

Ванземаљци Рептили ( Лизарди ) такође поседују ту способност телепатије и било би разумно претпоставити да и друге групе ванземаљаца користе телепатску хипнозу. Ја не знам јесу ли само „Богомољке“ или и други ванземаљци укључени у заверу програмирања - "Идите у СВЕТЛО! " Неки људи такође наводе да су добили нека пророчанства у тренуцима блиске смрти, која се доцније често показују као истинита. То није чудно, јер ванземаљци могу путовати кроз време у будућност или прошлост и видети шта ће се догодити. Исто тако, будући да су они мајстори који раде иза сцене овог света и у другим димензијама, како би манипулисали на сваком плану од економије, политике и изазивања ратова, те они имају велику контролу над нашом будућности. Мада, ја не мислим да је наша будућност фиксна, поготово што све више нас људи истраживача и научника "Земљана" постаје свесно глобалног програмирања збивања на нашој планети.

До сада ја нисам пронашао ни једну врсту ванземаљаца, па ни оних који наводно помажу људима и саветују нас „Чанелингом“ или друге ванземаљске ентитете који су на било који начин обавестили или упозорили икога на Земљи шта се овде заправо догађа. То би значило да су сви ванземаљци који "посећују" Земљу, који су на земљи , невидљиви или врше абдукције или који тајно комуницирају са неким војним структурама (претпоставка) или су део планетарне завере или су изузетно безобзирни, или површни. С обзиром на психичке, спиритуалне и космичке технолошке способности ванземаљаца, невероватно је да би било која добронамерна ванземаљска група била потпуно несвесна завере против људи на Земљи, посебно ако нису део те несумњиве завере.

Изгледа да су кроз поједина каналисања саопштене људима (истраживачима, научницима ) и изречене многе истине, али не зато што је друга страна била тако добра према нама, него зато да се што боље са мало истине олакша људска пријемчивост на лажи и створе услови за веће преваре. Дакле, можемо имати материјале препуне разних истина о ванземаљцима и њиховим плановима од којих застаје дах – и онда се међу све те истине убаци једна лаж типа : "Након смрти иде се у Белу светлост" . И ви можете запамтити све те истине и слободно пренети другима, али шта оне вреде када ће све бити обрисано уласком у замку Беле светлости.


/ Izvor :  Truman Cash, "Eye of Ra" – Izvod iz knjige /

НАСТАВЉА СЕ :


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP