Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897440
Ko je na sajtu?
Imamo 28 gosta na mreži

ХВАТАЊЕ ЉУДСКИХ ДУША И НАСИЛНО ИМПЛАНТИРАЊЕ У ТЕЛА 3.


 19.03.2015. / Академедиасрбија
Приредио на српском : Слободан М.Маричић

РЕЗИМЕ

Овај прилог је посвећен свим онима који су на неки начин контактирани или отети од ванземаљаца и који су имали храбрости да изнесу мишљење о својим личним искуствима са ванземаљцима.


Упркос интензивном друштвеном, политичком односно државном притиска да остану „тихи“ и да ћуте, ови храбри људи су показали необичан лични интегритет ризикујући подсмех од породице и пријатеља, а у неким случајевима узнемиравања чак и смртне опасности од наше владе. Ја желим да се захвалим својој породици због тога што ме је подржала у овом мом дугогодишњем подухвату и подносећи и личне жртве - отмице због подршке мени и учешћу у мом пројекту истраживања. Такође захваљујем посебно оним отетим људима  који су прихватили да раде са мном и да допринесу непроцењивим искуствима и подацима за лакше схватање ванземаљских феномена онима који о томе немају довољно искуства нити информација из прве руке.

Ја знам да је број људи наших савременика који су отимани од ванземаљаца огроман, а тај број немерљив када се разматра овај феномен у историјским оквирима. Оно што је важно је чињеница, да је велики број људи био жртва ванземаљских отмичара, а да они нису тога уопште свесни. Они имају одређене психичке (ноћне кошмаре, несаницу, нервозу, разне психозе) као и физичке тегобе ( болове у глави, потиљку, у удовима, слабост организма и сл. ). Међутим, зачуђујуће је зашто људи одбијају да поверују, да би то могли бити или су извесно узроци томе. Тако много људи размишља о могућности постојања ванземаљаца док се они хиљадама година налазе ту око нас, међу нама и у нама. Ништа мање људи не размишљају о другим мистеријама, као о  Мистерији „Велике пирамиде“ која је заправо једна од најбоље чуваних тајни на Земљи. Ко је и када направио? Како је  изграђена и зашто је изграђена?  Упркос безброј „ открића“ те мистерије скоро сваке деценије за другом већ два века, упркос свим шпекулацијама и теоријама, прави одговор је још неизвестан. Чуо сам а вероватно и ви закључак :  " Е када би имали неки времеплов и да се вратимо у прошлост, сазнали би тајну ........ Па, иронија је што уствари ми имамо времеплов  и то нигде другде него у нашој глави !  Времеплов о коме говорим се зове сећање на прошле животе. То сећање се „ враћа“ методом регресивне хипнозе, која нас враћа уназад кроз време у наше раније животе и инкарнације. Ова метода се данас користи код анализирања ванземаљских отмица (абдукција) и мада га спроводе и еминентни лекари и научници са најпознатијих светских института, феномен регресије игноришу академске структуре. Ипак је то веома поуздан метод које је у прошлом веку заживео у циљу лечења психосоматских обољења, да би га инспиративни научници тек недавно применили и у многим другим областима откривања несвесног или подсвесног у људском мозгу (психи).

Време је да се свим људима открије оно што је скривено тако дуго. У мом истраживању сам открио да моћна невидљива рука управља токовима цивилизацијских догађаја на овој планети много хиљада година уназад. Много људи је закључило  да је та „ рука“ ванземаљска, без обзира на које врсту се мисли.  Дакле ванземаљци вуку конце на којима играју светске елите, које даље на својим концима повлаче игру и понашање обичних људи. Као што сам рекао напред ови ванземаљци су изузетно паметни, а њихова технологија нам се чини као магија. Са овом невероватном технологијом они су изградили велику и сложену шему нашег живота садашњости и будућности, читаву мрежу лажи које заводе људе да би се људи занимало идејама и лажима које им се пласирају од елита, а овима од њихових господара.

Истраживање прошлих живота је кључ који откључава врата многих мистерија, разоткрива многе завере, али показује да смо сви ми људи невероватна духовна бића. Правилно рађене регресије на индивидуалној основи, могу да нас ослободе од психолошких последица махинација тих бића и нуди нам наду за живот у новом свету мира и разумевања. Ја сам провео преко двадесет година у вођењу истраживања  прошлих живота и покушава да скупи комадиће ове невероватне слагалице. Открића која сам напред навео ће изгледати можда сувише невероватно и превише бизарно да буде озбиљно схваћена од стране већине људи посебно од оних који нису имали много додира са овом материјом. Међутим, приметио сам да постоје много људи који заиста желе да знају шта се то дешава на планети Земљи и спремни су да се суоче са истином. Ово је дакле написано за оне људе који су спремни да се удубе у и прихвате разлоге зашто сам написао ову књигу. На сличан начин, свако може спровести сопствена истраживања користећи исте методе и технике које сам ја користио како би дошли до истих основних закључака. Стога, није неопходно да ми било ко једноставно поверује на основу слепе вере. Али то се може учинити и на научној основи на академских институцијама које се баве тиме. За некога je ово управо први степен просветљења.

После мог отпуштања из војске 1972. године сам постао истински хришћански верник, преселио се из града у сеоску средину близу шуме где сам изградио једну удобну брвнару. Почео сам да комуницирам са природом, као што сам то радио у мојој младости. Иако сам одрастао читајући Библију, тада сам поново почео да читам књиге о метафизици и развио интересовање за феномен враћања у прошле животе.  Почео сам сарадњу са неким пријатељима и хришћанским истомишљеницима изражавајући своје ставове о искуствима прошлих живота. Међутим, сасвим неочекивано моја пријатељица иначе супруга неког политичара ме је упозорила да је богохулно да причамо о таквим стварима и почела оговарати. Пронеле су се гласине да сам " ђаво неверник " и тај глас се прочуо као пожар кроз нашу хришћанску заједницу. Постао сам тиме толико згађен да сам одмах напустио хришћанску цркву и сам наставио истраживање прошлости бавећи се овим феноменом проучавајући најразличитије изворе.

У 1985. години сам почео успешно да „отварам“ своје прошле животе и открио  да смо ми заиста духовна бића и да су наша тела само „возила“ која  настањујемо преласком из једног живота у други. У том процесу самоанализе сам  открио да сам био отет од стране ванземаљаца у овом, али и у прошлом животу.  То ме је додатно мотивисало да наставим још упорније истраживање у области ванземаљских контаката. Открио сам да су моја жена и најмање двоје моје деце такође били отети од стране ванземаљске расе, колоквијално познате као Грејси, који наводно потичу из звезданог система Зета Ретикули .

Постоје разне врсте Грејса, и они су обично познати по својој бледој кожи, мршавим телима, великој глави и великим црним очима. Били смо преплављени у деведесетим годинама са описима Граис у филмовима и на телевизији. Нашао сам да је у већини случајева Грејс код абкуција намерно створио амнезију, тако да људи не би знали да су били отети. Такође сам нашао да су ми у протеклим животима меморијске технике преузимања, које сам научио било једнако корисне у враћању скривених сећања отмица. Не само да се сам почнем сећати догађаја из ранијих живота већ сам почео да радим и са другим отетима  као добро. Убрзо сам почео да схватам да су и многи други отети били "изабраници." То јест, били смо одабрани за поновљени контакт са ванземаљци током многих живота. Открио сам да су „одабрани“ често контактирали различите ванземаљске групе и да су ове разне ванземаљске групе изгледале повезане  међусобно. На пример, особа која је била отета од Грејса ово животно искуство може описали у прошлом животу од стране ванземаљаца људског изгледа која се зове Плејадијанци. Још значајније, што сам открио је да „изабран“ понекад буде постављен у положај или овлашћења, као што је неки високи свештеник, политички или војни лидера, или оснивач неког тајног друштва. Стога, радећи са отетима користећи обимну историју прошлих  живота кроз хипнотичку регресивну терапију, можемо стећи увид у невероватне махинације ових разних ванземаљских група.

Свакако, постоје они који ће покушати да ме дискредитују што сам проговорио о тим тајнама, али као истраживач, међутим, осећам да сам дужан да објавим јавности  истину, иако је то истина у коју је често веома тешко поверовати или прихватити упркос чињеници многих вештачких конструкција друштва, историје и реалности око нас . Ја апсолутно немам намеру да обмањујем људе. Постоје случајеви, међутим, када сам морао да користим псеудониме да прикријем идентитет других отетих особа који су самном сарађивали или учествовали у експериментима а који не желе да иду јавност  због ризика подсмеха пријатеља или породице или евентуално малтретирање од стране наше сопствене владе.

Искрено се надам да ће моја књига помоћи онима који се занимају не само за ванземаљске манипулације људима, већ и сарадњу наших елита са ванземаљцима да се определе за тражење истине и рад на увећавању својих знања како би се у будућности заштитили и постали господари својих живота.

Труман Кеш ( Truman Cash )

/ Izvor :  Truman Cash, "Eye of Ra" – Izvod iz knjige /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP