Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 115403
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6814756
Ko je na sajtu?
Imamo 59 gosta na mreži

РЕИКИ - ИСКУСТВА МАЈСТОРА


21.04.2015. / Академедиасрбија
Аутор: Мирослав Себастијановић

Кад сам примио иницијацију у Реики систем природног лечења, пре неких десет година, нисам био свестан колики благослов сам добио. Након првог степена мој рад на себи је био истрајан, па сам примио и остале иницијације, као бих постао Реики мајстор учитељ.


Радио сам на себи, а затим на другимa. У том времену рада на себи освестиле су ми се и ствари које сам донео на овај свет, као што је способност исцељивања других и истанчана прекогниција.
 
Реики водичи и моје duhovne вођe било је спремно указати ми се и дати ми своја знања. С њима комуницирам и дан данас, те каналишем њихове поруке. Од тог времена до сада радио сам са небројено много људи, који су ми дошли сами или преко препорука.
 
Исцељивање је имало резултата, но једног дана, тамо још 2004. године, догодио се мој лични тест, који је уједно и мој најважнији рад до сада.
 
Дијагностицирали су ми Витилиго, кожно обољење у виду депигментације односно аутоимуну болест која се манифестује белим оштрим ограниченим жариштима на кожи. Витилиго ми се појавио прво на лицу око очију, а затим на лактовима, прстима, а ширио се брзином која је била немерљива. Јавио сам се дерматологу који је поставио дијагнозу и потом испробавао на мени разне фармацеутске креме, које су у правилу биле слабог деловања.
 
Након дугог лечења, одустао сам од дерматолошких савета и одлучио се ухвати у коштац са витилиго на свој начин. Једино што сам имао био је 'алат' Реикија, како сам га већ 'задужио' у свемиру, одлучио сам покушати излечити се с њим. Притом, нигде на интернету нисам пронашао савете људи који су већ покушали исцелити Витилиго путем Реикија, а ако је и било каквих упутстава о витилиго, нису били холистички савети.
 
Прво сам променио исхрану те избацио храну која узрокује депигментацију. У исхрану сам уврстио зелене кашасте сокове према Викторији Боутенко и одлучио се исцељивати хлорофилом. Уз промену исхране сам свакодневно радио Реики, рукополагање на жаришта промена и менталне третмане. То је захтевало ред, рад и дисциплину.
 
Пуних десет година Витлиго се није ширио, а мрље које су постојале су се повукле  и добиле природну боју. Онај мали део мрља који је остао био је толико неприметан, да нико није могао препознати да имам Витлиго, с обзиром да је био слабо пигментиран. Мојој срећи није било краја. Поново сам се излагао сунцу и ишао у соларијум, а Витилиго се није ширио. Управо супротно, исцељивао се све више и више, сам од себе. Имао сам нормалан живот. Напокон ...
 
Иначе, сунце чак помаже репигментацији и нема никакве везе са прогресијом витилига. И тако се болест није ширила једно деценију. Но, један дан сам се пробудио са новим жариштем. Нисам могао веровати, и наравно да ме је та спознаја шокирала. Шта се догодило? Зашто поново? Постављало ми се сто и једно питање ... Није ми било друге него потражити узрок томе, и ту мрљу излечити .
 
У свој дневни програм сам увео:
 
- Реики медитације - једанпут дневно по 20 минута
- Усклађење рада енергетских центара
- Енергизирање тела.
 
Енергезирање тела је јако битно, јер подиже сопствену фреквенцију, као и усклађивање енергетских центара (чакри) , што је најважнији део приче. Правилан рад центара и уземљеност је кључ исцељења.
 
Почео сам пити пивски квасац, који обилује витаминима Б групе и цинком, који су изузетно важни за правилно функционисање нервног система, и који благотворно делују на кожу. Уз то сам прошао куру детоксикације тела, у трајању од недељу дана, те детоксикацију јетре, од месец дана. И пре завршетка тих кура, након десетак дана, репигментација је већ била видљива. Оболела места сам мазао и биљном мешавином и пио биљни чај, који чисти јетру, крвне судове и помаже исцељивању кожних обољења. Након 12 дана, жаришта су се почела повлачити односно репигментирати.
 
Све то довело је до коначног исцељења. Мој тест је био положен. Знао сам да сваки исцелитељ мора прво научити помоћи себи, па онда тек другима, јер како и можемо бити од користи другима, ако нисмо способни себи помоћи.
 
Пре неколико година сестра ми се разболела од артритиса. Пробала је све фармацеутске изворе, имала бројне посете лекарима и боравке у болницама и примала тешке лекове, који оштећују јетру и желудац. Они који болују од артритиса знају о чему причам. Све то није дало неки успех, па сам јој саветовао да проба Реики. Изложио сам јој програм третмана уз додатке, детоксикацију тела и промену исхране. И данас она о успешном излечењу може сама посведочити. Артритис је отишао у историју!
 
Потребна је дакле пре свега воља за исцељењем, строгост односно истрајност и заиста, озбиљан рад и дисциплина. Што се тиче Витилига хтео бих рећи још неколико ствари. Потребно је прегледати тело на енергетској нивоу, обавити разговор односно консултацију са оболелом особом, а која се онда мора строго придржавати упутстава које добије.
 
Витилиго је стање, а не болест, којој је потребан холистички приступ. Исцељења нема преко ноћи, но кад се тело доведе у ред, тада жаришта заиста и могу нестати 'преко ноћи'. Витилиго је потребно исцелити изнутра, односно његов узрок. Сама спољна жаришта су само симптоми тог стања, а лечењем њих не постиже се ништа осим естетике. Оно што је врло важно напоменути - могуће је исцељење и оних жаришта која су стара и преко десетак година. Но, исцељење које радим је могуће код особа које имају Витилиго који није повезан са неким другим аутоимуним болестима, као што су штитњача, дијабетес, и тако даље.
 
Што се тиче лечења особа којима је Витилиго повезан са још неким другим болестима потребно је исцељивање и тог другог проблема, а само исцељивање је трајније и свеобухватније, но није немогуће. Желео бих напоменути и то да оболели мора имати поверење у особу која га лечи, мора слушати оно што му се каже и, једноставно, пробати третман. Начин на који се особе доведу до исцељења није скуп и не захтева неке скупе креме, путовања нити рекламне производе. Оно што се од оболелог захтева је слушање исцелитеља. Само то.
 
Важно је организам довести у баланс, смирити нервни систем, детоксиковати тело (посебно јетру), подићи ниво животне енергије у телу и онда деловати на жаришта биљним препаратима, који су нешкодљиви за било које подручје организма и надасве су економски прихватљиви. Биљне препарате ја препоручујем а не продајем већ само саветујем које је потребно користити ради излечења, нити их  производим нити имам било какве користи од рекламирања истих. Саветујем одређене препарате, зато јер сам лично са њима имао позитивне резултате, након само непуних десет дана коришћења. И због тог сопственог искуства сам то одлучио поделити са другима. Но, биљни препарати су сама завршница, а нису главни кључ репигментације код Витилига. На тржишту има мноштво разних препарата и савета око исцељења ове болести, но све је то углавном «башта са пуно цвећа», а ви сами изаберите које вам се свиди ...
 
Програм лечења који добијете је изузетно важно строго следити у детаље, у супротном ће исцељење изостати. Нисам лекар, па не саветујем људе на начин како се то учи на медицинским факултетима. Но, могу вам помоћи на искуственом пољу и променити ваш живот на боље.
 
Исцељивање је један процес који зависи од нас самих. Они који мисле да неће моћи пратити програм који им се препоручи, они који су сумњичави и који нису довољно зрели и вољни сами себи помоћи, сматрам да тиме не треба да одузимају себи време. Разлог је једноставан, са таквим ставом само би били разочарани у још једну алтернативну методу лечења, која због таквог размишљања не би успела.
 
Мој приступ овим стварима је другачији од других, али мислим да не треба радити са људима који у суштини помоћ не желе. Ово није лечење помоћу махања рукама, спаљивањем папирића, лечењем преко телефона или слањем неког чаробног напитка или талисмана. Принцип оваквог излечења лежи на информацијама добијених односно каналисаних од Реики следбеника и вођа, а научених кроз сопствено искуство, испробавањем метода пре свега на себи. Принцип лечења се да поновим заснива и на снажној детоксикацији тела са нагласком на јетру, енергизирање тела, те радом на своме енергетском телу, а тек онда на његовом физичком нивоу.  При томе је важно и довођење у баланс нервног система, коришћење делотворних материја на кожи, те усклађивање енергетских центара, који су прави темељ за исцељење.
 
Пуно среће и мира !

 
/ Мирослав Себастијановић, Реики мајстор и исцелитељ; Астро портал /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP