Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 115418
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6814790
Ko je na sajtu?
Imamo 83 gosta na mreži

АЗИЛАНТИ – „ТРОЈАНСКИ КОЊ“…


29.07.2015. / Академедиасрбија
Томислав Крсмановић

Да се без отпора населе у ојађеној Србији…  Аналитичари назиру за Србију злокобни пројекат- насељавање стотина хиљада муслиманских и црнопутих азиланата, са циљем драстичне измене демографске структуре Србије, потискивање већинског народ који је остарио, осиромашио, болестан, ојађен и скршен, и неспособан да се удружи и брани од стране масовне најезде младих, здравих, и имућних.

 

Према политичким објективним аналитичарима, Србији се припрема библијска катаклизма. Вековна, методично програмирана ујдурма, ради сатирања Срба свим могућим средствима. Колико су ови аналитичари у праву, већ се види, а тек ће се увидети. Ако не буде касно.

Снемоћали и збуњени Срби то не увиђају у довољној мери. Уколико се благовремено не прозре у опасне намере оних који стоје иза овога пакленог пројекта СЕОБЕ НАРОДА, наилази нам дремљивим и крмељивим, подмукла катастрофа, која би по својим трагичним последицама могла бити сабијање Срба у шумадијски гето, крај Србије и Срба.„Заборавите грчку кризу и британски референдум, овај плимски талас миграната може постати највећи проблем за Европу после Другог светског рата“, написао је с потпуним правом, Мајкл Бурлих за Дејли Мејла. Десетине и стотине хиљада људи који беже из разрушене Либије и ратом погођене Сирије, управо су ова два догађаја, НАТО интервенција у Либији (2011) и америчко војно „решавање“ стања у Сирији, или рушење „нелојалног“ Асадовог режима радикализовале како џихадисте, иницирале стварање Исламске државе, тако и на површину подигле криминогене структуре које су од ове две земље направиле пакао на Земљи. Само из Сирије, од почетка сукоба до данас, према званичним подацима, побегло је око четири милиона људи. За север Африке, који је некако био и радни центар за локалне мигранте који су из сиромашних афричких земаља одлазили на рад у Либију, ова земља као и сам север континента постале су тачке са којих се преко Медитерана бежи у Европу. Некада уређена и за афрички континент богата Либија данас је руина којом харају банде, царује криминал, прете џихадисти.Сеоба афричких и азијских народа би могла бити употребљена као Тројански коњ, кога желе да наши вековни мрзитељи остворе управо у Србији, да Србију преплаве младим екстремистима. Наводно, иду у западне државе. А тамо неће стићи.

Мудра и енергична Мађарска (западна Европа?) се херметички затворила зидом, Бугарска и околне државе их одмах протерују у Србију. Слично је са Грчком, па и Македонијом.Сви се затворили, сви ову опасну пошаст, субверзивну паклену демографску направу, подмећу прозуклој Србији. А снемоћала Србија, њени распамећени, и страним диктатом преплашени лидери, поврх свега непоправљиво заражени смртоносном навиком-корупције, су склони да сада на огромном броју азиланта шалабајзерски ућаре. На штету свога народа и на мало дужи рок, и своју личну, знају да многи азиланти имају новац у банкама, неки од њих су продали имовину у матичној држави. Ево новог извора зараде и да још једном упропасте свој народ и државу.Ову масовну оријенталну муслиманско- црнопуту масу, у Србији примају, дају им смештај, медицинску негу, храну, документа, солидан џепарац. Боље се о њима старају него ли о српским избеглицама са Косова, из Босне и Херцеговине, него ли о милионима гладних и болесних у Србији.

Према статистичким подацима (а и у њих се не може поуздати, јер има улепшавања по потреби властодржаца), ради се о масовној библијској сеоби народа. Скоро сваки минут у Србију уђе понеки мигрант, број миграната расте драматичном брзином, па се хиљаду пријави дневно, а још колико су нерегистровани? Притисак на нашу границу повећава се из дана у дан – толико да неки кажу како овде више није реч о економском и политичком проблему већ о – сеоби народа.У Прешеву је приметно више миграната са Блиског истока него претходних дана. Кроз прешевски транзитни центар за мигранте је од отварања 8. јула ове године прошло више од 6.000 људи, а сваког дана се изда око хиљаду потврда, које омогућују мигрантима да се у Србији крећу несметано. Више мештана Прешева потврдило је злурадо Бети да има и добрих страна у томе, јер мигранти троше новац у градским продавницима, кафићима и у преноћиштима, и на друге начине.На то указују и бројке, само колико су тачне? Намеру да затражи азил од почетка године изразило је више од 45.000 људи, а према неким проценама до краја 2015. биће их чак 100.000.

Због сазнања Полицијске управе у Зајечару да на граници са Бугарском има 40.000 нелегалних миграната, и податка да је преко границе у последња три дана прешло 600 миграната, председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић каже да се врло озбиљно разматра увођење ванредне ситуације у овом граду. „Ванредна ситуација нам се све више намеће, јер је ово ситуација коју све теже контролишемо”, закључио је Мирковић.Чим траже азил, значи да овде остају. Да се краће задржавају у нашој земљи, само је делимично тачно, и да ће да потраже боравак даље у некој од богатих држава западне Европе. Свесно нас лажу! Како ће ићи даље ка Европи када је Европа границе херметички затворила. Све је подешено с срачунато да више њих, него што је прихватљиво, остану у Србији. “Србија је под притиском да не дозволи избеглицама да напусте њену територију”, обелоданио је министар Александар Вулин. “Имамо захтеве да херметички затворимо границе и да нико не пређе из Србије у неку другу земљу“.То се види и на јавним местима, у хотелима и хостелима, изнајмљују станове, добијају подршку осиромашених локалних лаковерних шалабајзера. Нажалост и блентавих халапљиваца из редова власти. А на радост исламске мањине и оних у Србији сличне вере и крви, који ће у Србији бити дефинитивно оснажени, и охрабрени дотући Србе, лишене здравља, новца и слоге.

Видећемо да ли ће Албанци са југа Србије, својим страним истоверницима, посреднички нудити за јефтине паре напуштене куће и имања разједињених Срба у јужној Србији. Историја се понавља, чешће него и једна друга грана Хришћанства, Православна црква је била изложена непријатељству и прогонима од стране разних нехришћанских и хришћанских противника. Територије настањене православним верницима су често освајали и окупирали разни непријатељи Православља: Арапи, Турци, Татари, Католици, крсташи. Они су у прошлости угрожавали и само постојање Православља, док су у новијој историји то чинили комунисти, Немци, усташе и муслимани..Ватикан је Србима од Средњег века, и раније, главни непријатељ, који више од хиљаду година ствара неслогу, верска трвења, и крваве обрачуне народа на Балкану, мења демографску структуру на штету Православаца, има неизмерну моћ, био је у стању да, као бескрајна јата скакаваца усмери инвазије Турака Селџука из Централне Азије у Малу Азију, на православну Византију и Балкан. Преплашени и поткупљени руководиоци Србије затварају очи, праве се луди, или ћаре..Да ли постоји паралела ове сеобе народа са зимушњом масовном најездом косовских Албанаца наводно према Европи.? Управо та зимушња најезда Албанаца може помоћи да се схвати шта нам се сада спрема са азилантима. Није се радило ни о каквом “транзиту“ косовских Албанаца “трбухом за крухом“ према западним земљама, него о осмишљеном пројекту насељавања и измене демографске структуре Србије. Број Албанаца који имају пасоше Републике Србије, ускоро ће прећи (уколико је и овај податак тачан?) 300.000. Локални медиј у Нишу је обзнанио да је само од јануара до септембра 2010.године, близу 11.000 Албанаца пријавило своје пребивалиште на територији градске општине Медијана (у Нишу кажу да умешана халапљива поткупљена полиција умањује бројку). Зар није ужасавајућа и ова бројка, узимајући у обзир да и када се један прогнани Србин врати на Косово, тамо бива каменован?

Све већи број Албанки са Косова се порађа у болницама у Врању, Лесковцу и Нишу. А Србијанке абортирају, или се не удају. Албанци се лече у Београду. Према нишком медију, и другим изворима, Албанци долазе у тајности и преко Срба посредника пазаре некретнине, “у последње време су постали власници око 300 стамбених јединица у Нишу“. Долазе узнемирујуће вести из регије на граници Србије са окупираном територијом Косова. Од Новог Пазара све до Прешева, ова територија Србије је скоро опустошена, становници су махом стари. Албанци као кроз сир пролазе кроз порозну границу, секу шуму, краду стоку, обијају амбаре и подруме, и поновљено спопадују старице чобанице, купују куће и имања. Према Радију Слободна Европа, Албанци се несметано досељавају у ову регију, у Блаце је дошао Албанац, купио пекару и продаје бурек, довео породицу, доводи сада земљаке и „сви се лепо слажу“. А ко је тај Албанац, који сада наједном заволе Србе? Албанци ту поткупљују Србе судије и полицајце. Албанке се удају за Србе у Србији, родиће Албанце ( а у Србији има више жена него мушкараца)?! Региструје се присуство Албанаца и у другим деловима Србије, у њихове деце у школама Шумадије која не знају српски језик? Богати Албанци колонизују не само Македонију, него и Србију.Албанци мунтају лаковерне Србе потплаћивањем, за новац ће продати и државу и народ. Овако се по инерцији самоубилачки по националне интересе чинило када је у питању демографска ситуација на Косово, још од 1945.године. Срби су под терором већинског албанског становништва Косова били истеривани из својих домова, а вајни “заштитници Срба“ су им брзометно уз велике провизије изналазили куће и имања у Шумадији.Управо се то сада може десити у много масовнијем и погибељнијем облику. Виде они који усмеравају мигранте из Африке и Азије, да су Југ Србије, Источна Србија, делови Западне Србије, Шумадије и Војводине, неретко опустошени, масовно умиру средовечни мушкарци, свугде опустела села, прагови зарасли у коров, затворене школе, напуштене куће и плодне њиве, нема света.

Виде да је народ остарио, оболео, да умире превремено, да је осиромашио. Поједини мигранти су учествовали у ратовима на територији бивше Југославије, или су повезани са локалним вехабијама, били су у њиховим земљама терористи, или су већ од раније повезани са транзитним богаташима у Србији, свакојаким шверцерима, ратним профитерима, безбројним унутрашњим унесретитељима сопственог јадног и незаштићеног народа- да се богате. Знају они добро да Србија за њих може бити Елдорадо. Међу њима има оних из ИСИЛ-а, Ал Каиде, Хамаса -који врше терористичке нападе на Израел. Знајмо да се у појединим западним католичким државама повампирује анти-семитизам, из којих се Јевреји исељавају у Израел, њима је трн у оку православна Србија, земља где никад није било прогона Јевреја и где већина становника има вековне симпатије према Јеврејима.Ал Каида, ИСИЛ, Хамас, албанска мафија и њени подржаваоци муслимански шеици, и други исламски екстремисти, су бацили око на опустелу Србију, њене плодне њиве и богатства, дају новац и шаком и капом- јуриш браћо у име Алаха на блентаву Србију! Браћо по Алаху, Срби су смалаксали и остарили, осиромашили, власт им је прозукла, пропала им је сива мождана маса, сећање замрло, мозгови избегли, мудри и витални збрисани, превремено поумирали, или руинирани. Њихове жене траже своје- ево наших младих и орних мужјака.

Захтевајмо од Скупштине Србије, Владе, Председништва Србије, СПЦ, Универзитета, медија, НВО и свих умно способних грађана да се освесте. Док није касно.


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP