Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 115399
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6814751
Ko je na sajtu?
Imamo 59 gosta na mreži

ПСИХИЧКИ НАПАД И ОДБРАНА


07.11.2015.  / Академедиасрбија

У источној гностици је познато да кад трагалац крене на Пут, односно, кад још почне да се примиче циљу оном прилазном стазом, он ће се аутоматски наћи на удару тзв. 'Генералног закона'. Разлог за то је што он тада престаје да обавља улогу батерије за Матрикс (4Д ОПС) или престаје да буде "Храна за месец" (Гурђијев).

У гностици се овај 'феномен'  представља 'механичким',  јер стварно изгледа тако на први поглед, међутим, у неким метафизичким круговима се он све више сматра 'хипердимензионалним,' због целе  палете средстава и начина како се  манифестује, укључујући и тзв . коинциденције и синхронизације. У суштини, ради се о покушају враћања "одбегле овце" назад у тор или о њеном избацивању из колосека. Даље, човек који излази ван домена 'генералног закона' постаје опасност за 'Матрикс' тиме што има потенцијал да повуче и друге за собом, па му се на неки начин посвећује "специјална пажња". Наравно, 'квалитет' напада и квалитет одбране увелико ће зависти од тога колико је човек одмакао на "Путу свог езотеричког развоја". Веома је тешко представити све оно чему се можемо наћи изложени, а поготово све моделе одбране, јер је свака ситуација на неки начин специфична и свако од нас има своје индивидуалне лекције које мора да научи, тако да ћемо овде поменути само неке основне елементе ове проблематике .

Већина "напада" долази кроз нас саме, јер смо ми главно поприште битке, међутим, они долазе и споља, али опет углавном преко других људских бића која служе као својеврсна алатка и средство за њихово извођење, јер они у ствари пружају реагују на надражаје који обично долазе са горњег 'спрата' односно из 4Д ОПС дензитета. Чини се постоји и неки ритам у свему томе, па зато мислим да теорија о ономе "Закону броја Седам" прилично добро држи воду без обзира на то што звучи "механички". Постоје и неки знакови који претходе нападима, исто као и знакови који претходе олуји. Ту се онда јавља проблем њиховог правилног очитавања, јер није препоручљиво ни стално звонити на узбуну, односно, дувати на хладно. Код напада се човек обично не нађе изложен само првом  'таласу', јер они често као да долазе са свих страна синхронизовано, не би ли га потопили. Уколико смо остали на површини након напада, онда обично следи један  миран период све до следећег. Тада би и ми требали бити и паметнији за једно искуство, односно  свеснији.

- Вектори 
Под векторима се подразумевају силе које не морају да имају директно деструктивно дејство, него им је суштина у томе да утичу на 'трагаоца', тако што му мењају правац којим се креће. Улогу 'вектора' може да има нека индивидуа, група људи или догађај. Вектори често делују 'суптилно', односно, тешко их је приметити. Након што промене човеку правац којим се креће, а уколико он то примети то може погрешно тумачити неком 'еволуцијом', док се у суштини може радити о деволуцији или једноставно - кретању у круг. Тако је након дејства вектора човек често несвестан да му је "нешто" променило правац и да је у међувремену скренуо у 'слепу улицу'. Ако ништа друго, то може да га кошта изгубљеног енергије и времена. Када се ради о нападима уопште постоје три принципа:

1. Увек очекуј напад
2. Упознај начин спровођења напада
3. Научи како да му се супроставиш

Међутим, то се у пракси не би требало претворити у параноју (човекова предострожност мора бити заснована на Знању) . Страх од неке замишљене опасности тера нас на предузимање конкретних мера. Код препознавања карактера и 'модела' психичких напада морамо користити максимално сопствену проницљивост или разборитост, што је опет у вези са нивоом свесности, јер нежељене последице могу настати и услед погрешног препознавања карактера, исто као и код правовременог непримећивања одређених знакова или модела стварног напада . Ми смо по природи склони пројекцији. Уколико мислимо да смо под нападом а нисмо, па услед тога реагујемо на одређени начин, сама наша (беспотребна) реакција може проузроковати негативне последице. Развој личне проницљивости је једна од централних тема езотерије. Уз помоћ проницљивости разликујемо истинито од  лажног. Надаље, код препознавања карактера напада, ситуацију понекад компликује и то што неки од њих могу бити - "хипердимензионални", тј. заиста постоје, и могу се осетити последице, али су невидљиви тј. неопипљиви. Не можеш никоме показати на актере, нити их икоме другом доказати као такве. То могу бити неке чудне 'синхронизације' где се човеку неколико ОПС људи или догађаја одједном "натовари" на леђа. Ту се махом ради о индивидуама сличних фреквенција које су 'укључене одозго' да тимски одраде одређени посао на штету неке особе. Довољно је да је један од њих крене са почетним сигналом и сви они који раде на сличним фреквенцијама наћи ће се у резонанци с њом и аутоматски се повезати и укључити у акцију. У неким случајевима долази и до наизменицног дешавања одређених проблема и незгода које су наизглед неповезане, а махом служе за одвраћање пажње, црпљење енергије и скретање са пута жртве напада.

Код успешног супростављања нападима, једино што може да игра важну улогу је Знање, које је опет повезано са нивоом свесности. Нема напада на неку индивидуу за којег та индивидуа није на неки начин спремна, односно, способна да му се одупре. То наравно не значи да ће она истовремено и успети да му се одупре у потпуности, али потенцијали сигурно постоје и успех зависи само од наше свесности и препознавања опасности . Врста напада је често повезана са развојним нивоом свести индивидуе која је циљ напада. 'Хипердимензионална' напади као да су скројени тачно по мери индивидуе на коју се односе, узимајући у обзир све њене слабости и мане. Циљају тамо где је човек најслабији, а догађају се у најнезгодније време за мету напада. Дакле, човек може бити нападнут директно од негативних ентитета, а може бити нападнут и посредно од стране других којима је то заповеђено. Симптоми напада су: депресија, апатија, анксиозност итд. У вези с посредним нападима, морамо имати на уму да свака особа  може послужити као "средство за напад". Та врста напада се највише одвија преко људи из наше близине. Директни напади обично се одвијају услед дејства неких психичких 'агенаса' на човекове 'ниже центре', мада се слично одвијају и индиректни напади. Као резултат напада човек обично запада у тзв. стање конфлуенције или метежа 'доњих центара' (моторног, емоционалног и интелектуалног). Последица тог стања је навала негативних емоција. Уколико им се човек препусти, оне ће надаље иницирати и регулисати његове реакције које ће у већини случајева бити погрешне. Напади од стране 'Генералног закона' су прилично широка тема јер се јављају у једном широком дијапазону и чине се као да су скројени типично за индивидуу на коју се односе. Прво имамо којекакве баналне незгоде које се ту и тамо дешавају, а онда озбилјније утицаје оних око нас који нас покушавају избацити са колосека, мада неки често и несвесно.

Ово друго се може поделити у неколико група: - напади од стане блиских особа, који се могу назвати 'френдли фајер' (пријатељска ватра). Ово 'френдли фајер' није наравно никако за потцењивање, јер ти напади могу бити деструктивни исто онолико колико и они који долазе са непријатељске стране. Некад су и далеко опаснији, јер поред тога што они махом долазе 'с леђа' (наприме несвесно од чланова наше породице, блиских пријатељи и родбина) а ту имамо и снажну "емоционалну компоненту". Ти људи су нам драги и не би желели да их изгубимо, нити да их повредимо а истовремено, ни да манипулишемо њихову "слободну" вољу, без обзира на то што они делују у складу са импулсима који долазе споља. Даље имамо нападе од стране других људи из генералне популације - - напади од стране 4Д ОПС сила, који често укључују и тзв. индиректне нападе, или нападе на особе које су нам блиске (као нпр. на чланове наше породице); овде спада и кварове електричних уређаја као нпр. промлчеме са рачунарима , електриком у кући, нестајање документације или неких предмета, па чак до физичких  отмица и ликвидација људи. Ову последњу опцију ОПС силе наводно избегавају колико год могу јер у том случају и ОПС силе морају сносити одређене консеквенце на својој равни постојања. С друге стране, оне који су мало више одмакли на тзв. 'Путу', није толико лако неутралисати. Шта се којекавих 'незгода' тиче, оне се већином могу предупредити свесношћу, а кад се десе, прво питање које човек треба поставити је: Шта ја могу научити из тога? Да ли је ово стварно само склоп неких случајности или сам могао нешто учинити да бих то предупредио.

Постоје и ситуације, поготово кад се ради о синхронизованим случајевима (под дејством 'Генералног Закона' - гностика), да нам једино преостаје да пливамо низ матицу која нас је захватила и гледамо како да се одржавамо на површини, трудећи се да избегавамо камење  у реци ако већ не можемо испливати на обалу; и истовремено чекајући на онај тренутак кад ће нас вода нанети на неко згодно место, одакле ћемо се моћи извући напоље. Међутим, постоје и случајеви кад се незгоде у аранжману 'хипердимензионалних сила' почну дешавати онима око нас, како би нам одвраћали пажњу, избацили из колосека или нас на неки начин уцењивали. Ту се махом ради о веома перфидним индиректним нападима најчешће на чланове наше породице. Рецимо, један од примера би био цео низ 'чудних' несрећа који се дешавао деци др.Барбаре Бартхолиц када је истраживала феномен НЛО-а, отмица људи и мутилације животиња заједно са др Карлом Турнер и Жаком Валијем. Уз све то, касније јој је било и прећено да ће је 'Канцер-изјести ' (као Карлу Турнер, која је заиста напрасно умрла од рака дојке) уколико настави са оним истраживанјима које је започела (погледај књигу: Барбара Бартхолиц, Стори оф УФО Инвестигејшн; Пеги Филдинг). Чини се да су они који залазе на ово подручје изложени највећем притиску и манипулацијама,  поготово ако се налазе на правом путу.

Међутим, морамо имати на уму да без обзира на то, већина тих људи су ипак тзв. "Спољни људи", дакле неповезани са својим вишим центрима, те одатле лако и рањиви. ] Код напада од стране људи, морамо имати на уму да СВАКО може послужити као "спроводник напада" или његово "средство". Чак и адамични људи (с индивидуалном душом) у свом "нормалном"  (трансперсонализованом) стању. С тим у вези, основни начин за превентиву напада представља оно правило Гностике, које каже - "Када кренеш на Пут не причај никоме о томе". Наравно, та тематика се може дискутовати с другим људима који се њоме баве. Круг људи са којима је човек у контакту треба се сузити на неку нормалну (оптималну) меру и према њима морамо наступати са пуним коришћењем "спољне консидерације". Дакле, - прилагођавање другим људима, њиховом разумевању и захтевима, како би се олакшао живот и себи и њима. Ово понекад тражи не само доста енергије и времена, него и знања. Ту енергију и време морамо да улажемо чисто за одржавање мира и склада у нашој животној средини. То у реалности често подразумева да се понекад буквално мораш правити да си 'луд' (трансперсонализован) у истом степену као и они ("контролисана лудост"). Међутим, ни 'изолација' се не сме буквално схватити јер ништа од  "Пута" ако недостаје "дејствовање", што често подразумева неки вид интеракције са другима. Значи, човек мора на неки начин практично употребљавати оно што зна и на адекватан начин, а да се истовремено не изложи директном нападу 'Генералног закона'. Наравно, то није лако и не постоји рецепт шта радити и како, то му дође некако као индивидуална ствар или лекција. Један од вентила је и интернет. На пример, у интеракцији с другима на форумима имамо прилику да изнесемо своје мишљење које ће, наравно, често бити другачије од мишљења већине осталих дискутаната, на шта може уследити лавина ирационалних напада, махом у смислу порука које немају много везе са темом која се дискутује .

Сада, кад пратимо ову динамику, ми код свог учешћа аплицирамо одређено Знање, често скупљамо додатне информације како би поткрепили неке своје аргументе, односно, обављамо скуп одређених активности уз помоћ којих истовремено изграђујемо своју свест и биће. Истовремено, имамо прилику да употребимо и своје знање за одбрану од напада. Тако му та активност која на први поглед изгледа банална, на крају може да игра велику улогу у развоју човековог бића, као иу потенцијалној промени набоље у реалности у којој живимо ( од овог другог никад не треба одустајати, мада се генерална ситуација често може да чини безнадежном). Једна од најперфиднијих хипердимензионалних замки која често има у себи елементе синхроницитета је тзв. "Синдром падања у севдах". У "правом" моменту нам се појављује особа која на први поглед има све оне особине  које смо одувек замишљали. Љубав на први поглед, што би се рекло. Међу првим импресијама јавља се и она - да се ту обавезно мора да ради о нашој "сродној души". Међутим, у реалности се често ради о условљеним проценама наших нижих центара (предаторовог ума) које су увелико базиране на хемијама - хормонима. Ситуацију инетрпретирамо на бази 'што је баби мило, то јој се и снило', игноришући интуицију и све факторе који указују на супротно. Знакове који указују на супротно не видимо, а све рупе крпимо пројектовањем сопствених делузија на објективну реалност, дајући партнеру све оне особине које ценимо, а он их заправо нема. Након одређеног времена, трагаоц се претвара у 'батерију' док партнер служи као спроводник  за црпљење енергије и прослеђивање "нагоре".

Након одређеног временског периода, трагаоц се нађе у ситуацији да се осећа преварен и исцеђен као крпа. У пракси, мало ко може избећи овакву ситуацију на основу савета или теоретског знања. Већини се деси да се морају сами опећи, да би разумели лекцију. На крају се испостави да се ту вероватно радило само о једном згодном ОПС-у или о некој "мало комплекснијој ситуацији" (нпр. Као што су случајеви посебно режираних љубавних веза од стране 4Д ОПС сила, што је Е. Лорген представила у књизи Алиен Лавбајт). Још једна од могућих замки у езотеричком развоју човека може представљати нека 'езотеричка група' људи који наизглед имају исти циљ и који су се (синхронизовано) појавили у "правом" моменту. Пракса је показала да у нашој реалности свака таква група неминовно задобија елементе секте, где се трагаоц претвара у једног од следбеника (оних који се налазе на врху, у "језгру" или "центру" групе.) Међутим, имајући на уму онај Закон броја 3, сви имамо различите потребе и свуда се нешто корисно може научити. Чак и оно "учитељ се појави кад је ученик спреман," морамо увек подвргавати критичкој анализи, поготово кад помислимо на смо наишли на неког учитеља / Гуруа / Нагуала (међу којима има и доста психопата). Ипак се чини да су дошла времена кад свако од нас мора постати свој сопствени ученик и наставник / Гуру / Нагуал ! Према неким универзалним законима, оно што човек тражи, он то и добије. Трагаоц поштује разноликост природе и других људских бића, он поштује слободу других, па стога има природно право и на сопствену индивидуалност и слободу. Битка за слободу је битка за индивидуалност и обратно. Онај ко нема индивидуалност мора бити зависан  од других, те тако не може бити слободан, ни теоретски а још мање  практично. Зависност и слобода се међусобно не подносе. С тим у вези, Контролни систем управо зато и покушава да уништи људску индивидуалност, колико год је то у могућности. Тој врсти напада смо сви мање више изложени од самог рођења.

- Оверавање делузија и учршћивање менталних програма
Овде се ради о специјалним "хипердимензионалним ефектима" у режији 4Д ОПС сила чија је сврха заплашивање или збуњивање трагаоца, оверавање погрешних концепата које је трагалац тек усвојио с циљем његовог одржавања на погрешном путу или његовог враћања назад у тор. Синхронизовано сусретање различитих индивидуа које потврђују одређене дезинформације или погресне идејне концепте, указања Свете Госпе и којекаквих светаца уз појаву којеквих религијских параферналија, услишавање неке молитве, "Божја" провиђења, обично у смислу којеквих "чуда" која требају код човека да изазову неку врсту страхопоштовања итд. итд. (Они који пате од страхопоштовања према било коме или чему, не могу далеко стићи). Ту се често ради и о пројекцијама којеквих "увида", па чак и "виртуелних сценарија" дирекно у човекову свест за сврху његове манипулације. Ти виртуелни сценарији изгледају веома реално, међутим, они су у суштини лажни.

- Помоћ са стране и одозго
Права помоћ "са стране" обично долази од стране индивидуа (трагаоца) које су на сличним фреквенцијама као и ми. Ту такође често долази до позитивних синхроницитета кад се неки од њих појаве и пруже нам помоћ у прави час. С тим у вези постоје и неке индикације да се на планетарном нивоу формира једном све већа група свесних људи, индивидуалаца, који улазе у међусобну резонанцу, који су ко-линеарни, те тако и дејствују. [Гурдјијев: "Ови људи не могу предузимати радње које су у супротности са њиховим разумевањем, нити имати разумевање које није одражено у њиховим радњама. "" У исто време, међу њима не може да буде никавих неслога нити разлике у разумевању. Одатле, њихова активност је потпуно координисана и води ка једном заједничком циљу без икаквог посебног нагона, јер је све базирано на једном заједничком и идентичном разумевању. "]

Наравно, и овде се ради о једној" ГРУПИ ", међутим, тој" групи "не треба име, не треба јој ни вођа, нити било какво хијерархијско устројство; она је састављена од индивидуалаца од којих се већина међусобно не познаје, међутим, они ће синхронизовано да дејствују где год да се налазе што подразумева и помоћ једни другима." Бог "помаже човеку онолико колико је овај у стању помоћи самом себи. То нас не би требало да чуди, с обзиром да свако од нас представља" јединку Божје манифестације "са свим 'његовим' потенцијалима у себи. Међутим, исто као што ми као 3Д бића понекад пружамо помоћ једни другима и исто као што ми као 3Д бића понекад пружамо и помоћ бићима са 2-ог дензитета (животињама и биљкама). Исто тако ће и неки од нас повремено добити и помоћ са 'горњих Дензитета'. Међутим, та помоћ неће бити  резултат наших молитви са главом окренутом према горе, него ће она стићи онда кад виши ентитети већином процене да нам је она стварно потребна. Они ће то учинити на оптималан начин, а ми у већини случајева нећемо чак бити ни свесни да нам је пружена помоћ, јер би у другом случају уместо да користимо своје способности и потенцијале - прибегавали молитвама и гледали  према горе кад год нам мало "запне", кад лупимо носом о патос или кад нас неко или нешто клепи по ушима. Укратко речено, човек се  првенствено треба увек ослањати на самог себе, а свака искрена и ничим условљена помоћ је увек добро дошла.

- Шта да се ради ?!
(Кажу - "не помињи неки проблем ако немаш бар два решења") Неки од битних елемената које треба увек имати на уму, разрађивати и правилно употребљавати кад су напади у питању:
1. Контрола
2. Стрпљивост
3. Задатак
4. Временско темпирање ( избор правог момента)
Ови  (Кастенедини) појмови се у пракси међусобно преплићу, меутим, прилично су исправни и отприлике представљају неке од основних алатки које морамо стално носити са собом, и - користити. Надаље: -
5. 'самоважност',
уколико нам успе на један мудар начин да 'неутралишемо' ону негативну страну ове наше компоненте - ми тада, као једна целина, стварно: ПОСТАЈЕМО - нерањиве. Следећи битан елеменат:
 - 6. "Ситни мучитељи" (опет Кастанедин појам)  тј. 'Апсолвирање психопата и психопатије (укључујући нарцисоидност као "субкриминалну психопатију") као услов за' деконтаминацију 'и "сусретање са непознатим", односно, - ефикасно супростављање тој врсти индивидуа. (Од суштинске важности је - упознати непријатеља!)

Ради се о стицању знања о тзв. ентропични (ОПС) стању свести (или поларитету) и начинима њене манифестације. Психопате су репрезентативци "сила мрака" на нашем нивоу или "црних рупа", на космичком нивоу. Они су примјер једног јачег изражајног степена тзв. "Ума предатора" (чије елементе сви ми донекле поседујемо у одређеној мери јер зивимо у 'ОПС-реалности'). Појам су крајњег степена "пројектовања" властите 'реалности' (делузија) на објективну реалност, у складу са њиховим ентропичним поривима. Истовремено су опседнути наметањем својих делузија другима с циљем да би их контролисали, као и личним напретком у хијерархијском систему друштва. Физички напади на трагаоца су реткост на 3Д нивоу, јер они који су прешли први праг према Путу, биће довољно свесни и 'интуитивни', да правовремено препознају знаке који претходе нападу и избегну га на време. Наравно, уколико неким случајем дође до физичког напада у којем интегритет човековог бића, односно његова '3Д егзистенција', постане угрожена, у таквим ситуацијама је одбрана СВИМ средствима једино што се препоручује. (Дакле, туци се - рукама, ногама, главом, као и свим могућим помоћним средствима која се нађу при руци.) Тзв. 'Хипердимензионални' психички напади могу такође бити веома опасни иако се обично изводе са дистанце, а данас чак и уз помоћ интернета. На жртву напада директно се усмеравају мисаоне форме или "фрагменти свести" набијени негативном енергијом. Уколико се знакови напада не препознају на време или уколико се закаснело, односно, неправилно реагује, човек може веома лако остати без енергије и запасти у оно стање метежа његових нижих центара. Мисли које нису потпуно 'његове' (мада му се оне увек чине 'његовим'), почињу му незадрживо навирати а енергија истицати. Свако практично дејствовање у таквом магновењу ће имати велике шансе да по својој суштини буде деструктивно. У таквим ситуацијама у гностици се препоручује вршење интроспекције чим се примете први знакови, односно, негативне емоције. (О томе ћемо рећи нешто више касније).

Међутим, у пракси ћемо се задесити у ситуацији кад нисмо почели с тим на време, тако да је онда интроспекција тешко изводљива кад смо се већ нашли у стању метежа. Тада би идеално би било "искључити" ум и прећи у оно "присуство у садашњости" (Е. Толе" Моћ садашњег тренутка"), међутим, ни то није лако извести у тим моментима. Наше понашање постаје ератично усљед хаоса који влада у доњим центрима. Тада би једино што би могло бити од помоћи било то да се човек сети оне своје 'више компоненте', душе / истинског ја, те да покуша да усмери пажњу на импулсе који долазе одатле, након што постави питање шта да се ради. Одговор ("Б-утицај") који стигне одатле може бити на први поглед (личности / доњег интелектуалног центра) ирационалан, па чак и бизаран. Међутим, уколико га човек препозна и послуша, (у стању метежа доњих центара веома је тешко разликовати А и Б утицаје), тек касније ће успети да примети да је то било најоптималније што је он тада могао урадити у сврху заштите интегритета свог бића и спречавања сваког деструктивног понашања са своје стране.  Оно што се може прво урадити то је - преусмеравање пажње на нешто друго, - одмор, па онда - "рекапитулација" или интроспекција. Код мало 'отворенијег' деловања, човек се може наћи на ветрометини, па тако и изложен нападу већег броја негативних индивидуа које се налазе у међусобној резонанци. То може ићи до те мере да се створи слична атмосфера као у оној пословици: "Кад ти цело село каже да си свиња, онда лези у блато и ваљај се". Међутим, "Цело село" често не мора да буде у праву, а ни ми не морамо да се ваљамо у блату. У таквим ситуацијама 'нереаговање' може бити најоптималнији начин одбране. Ниједан аргумент којег би пружили за своју одбрану не би био довољно снажан. Истина има особину да сама исплива на површину, међутим, понекад то дуго траје. ("Лаж оптрчи пола света пре него што истина стигне ципеле да обуче".) Чешће се деси да нападачи протумаче наше понашање дефанзивним, рачунају да смо озбиљно рањени, те начине грешку и улете новом акцијом у празан простор без лопте (тзв. Офсајд ситуација) покушавајући да нас дотуку, где га можемо сачекати и  неутралисати напад.  Наравно, свака ситуација је специфична, те не постоји неки јединствен рецепт који важи за све.

- Гностичка техника одбране

На крају, како у свему постоје оне три силе (Закон броја 3), исто је тако и кад су напади у питању. Из њих је увек могуће извучи и нешто позитивно. Негативне емоције, знамо,  у себи садрже енергију. (Енергија је истинска 'валута' овог универзума). С тим у вези, у самом почетку појаве негативних емоција, човек који је прешао онај први праг (гностика), те тако и почео у себи формирати 'магнетни центар', требао би бити у стању да  изврши једну 'интроспекцијску опсевацију' тих емоција и разложити их тако што ће их "изнети на светлост дана" (констатација или уважавање).  Свака победа извојевана над негативним емоцијама које су  продукт напада - убрзава стварање "магнетног центра", те тако и раст човековог бића. С тим у вези, трагаоцу (или 'ратнику') који се налази на правом путу, 'ситни мучитељи' / психопате и сви други 'нападачи', било с наше или 'горње' равни егзистенције, могу бити од највеће помоћи при изграђивању његовог магнетног центра и повезивању са својом душом преко медијума виших центара. Трагаоц ће, дакле, трансформисати енергију нижих фреквенција коју му они "обезбеђују" у енергију виших фреквенција, која му је потребна за изградњу магнетног центра. Тако човек уз помоћ напада на њега може изграђивати своје биће.

Тако коначно долазимо и до патократије која данас влада овом планетом. Њу можемо да узети као отелотворење појма "мучитеља-психопате" ("непријатеља") на групном нивоу. Дакле, уколико немамо неког индивидуалног психопату у својој непосредној близини, не морамо да га даље ни тражити, јер га  имамо пред носом у облику патократије, заједно са свим њеним манифестацијама. Није проблем схватити ово теоретски. То је доживљај кога неки називају "Терор (спознаје) ситуације", а неки користе и термин "Топлота реализације". Не знам с чим се то да упоредити и којим речима ?

Шта се више упознамо са психопатијом ( патократијом), утолико више манифестација "мучитеља" ћемо успети приметити, око себе и у себи. Зато ваља  јој се супроставити користећи горе наведене елементе. На први поглед ово изгледа као борба између Давида и Голијата, поготово ако се схвати суштина проблема. Да су неки елементи које нпр. многи 'трагаоци' не разумеју, превиђају или потцењују. Ми смо сви трансперсонализовани , мање или више, овде и сада. Годинама већ живимо у средини која је трансперсонализована, и међу људима непрестано изложени психо-патолошком материјалу. Одатле се мора кренути и тога се мора стално бити свестан! Међутим, како смо горе видели, ми имамо одређена средства и на располагању коју можемо  ефикасно користити.

На крају, морамо да бити начисто с тим да ће напада и борбе увек бити, било да се налазимо у 3Д или вишим дензитетима, јер и то у пада - лекције.
 
/ Галаксија. ком /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP