Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 146168
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7075161
Ko je na sajtu?
Imamo 73 gosta na mreži

НЕШТО НИЈЕ У РЕДУ СА НАМА И ОКО НАС...


25.12.2015.

Пише : Слободан M.Маричић

Недавно чујем неког нашег првосвештеника, како рече : „све око нас иде брзо, времена је све мање .... „ у контексту неког говора - поруке о миру, а осталог се не сећам.....

И езотеријски истраживачи говоре, да време убрзава. А научници из НАСЕ  кажу да земља успорава окретање. Ја само знам да ми сваког дана недостаје по који сат да обавим нешто што сам планирао да урадим. Како је са вама ? Мислите ли да све функционише нормално око нас ? Осећате ли нешто непознато око вас што вас све чешће чини нервозним ?  Или вам се чини да све функционише нормално, и да је све у најбољем реду и хармонији. Волео бих да чујем ваш одговор.

Лично мислим да нешто није у реду са нама, са људима око нас, са државом, Балканом, Европом, Светом.... Зашто ? Па не могу да кажем ништа одређено, заправо немам појма. Али по стварима које се дешавају сваког дана код нас и у свету мислим да смо стигли до неке границе разума. До границе када нам готово постаје свеједно шта ће бити сутра са нама, свима и овом планетом. До границе када нам неке ствари постају неразумљиве, људи досадни, а живот сувише компликован и конфузан. Ја конзумирам доста информација сваког сата, сваког дана: новине, радио, ТВ, интернет и лично запажање. И нешто ми не штима и то баш дебело. Информација је толико да једва успем да меморишем  десетак посто од онога што сам некад успевао да вртим по глави и анализирам. Наслови су језиви, вести су грозне, догађаји су ужасни.

Данас сам прочитао у новинама да је у једном браку муж остао у другом стању са својом женом !?  Заиста није шала. Испоставило се да су обоје бисексуалци ( имају доле и ово и оно) и да су променили улоге, а после порођаја  иду на операције да им одстране непотребне органе. Лекари кажу да то није ништа чудно, дешава се. Можда ускоро педерима уз помоћ свих ових препарата и апарата за повећање ките,  неће бити потребан партнер, јер ће моћи сами да уживају са собом. Дешава се свашта, па што не би и то.

И демократија је стварно необичан друштвени феномен. Сви кукају за њом, а када дође не знају шта је чинити. Наша скупштина је прави пример за то и последице убрзања времена и успоравања окретања земље. Не знам колико има педера и лезбејки тамо, али будала колико хоћеш. Или 250 коња унутра и два пред скупштином, рекао је неко још пре рата.  Један је фаворит. Седи негде у последњем  реду и скаче  кад добије реч да говори да га боље виде, глуми пред камерама и бечи се, као зајебава друге, док му се остали смеју.  Питам се како су неке индивидуе уопште ушле у скупштину ? Па једино објашњење је убрзање о коме сам говорио. Дакле, неки су добили неко велико убрзање и улетели где не треба.  

Иначе велика конкуренција заседањима скупштине су ови ТВ ријалитији или ти уживо преноси са сточне фарме. То је забава оних који живе у Матриксу Црног Грује и Карам - Ђорђа. Срећом децу још уче да на фармама живи стока, тако да није опасно ако деца случајно виде нешто од преноса уживо, па  је што се тога тиче и формално све у реду.   Е сад ко редовно гледа ТВ можда ће неки помислити да и премијер има убрзање, јер је како сам каже 20 сати на радном месту. Е па одаћу вам једну најстроже чувану тајну. Премијер има два двојника и тако га на ТВ видите често у исто време на три различита места. Не верујете ? Па другачије не може. Није он ваљда киборг или ванземаљац . Тако они који су напредни међу нама делимично  и због њега осећамо неко убрзање.  Они назадни осећају нешто друго, јел те, и њима се чини да је све у реду. Чак им и прија.

А чак и српске железнице убрзавају. Кажу  ићи ће  300 на сат. Не дај Боже да машиновођа мало задрема, па ако не почне да кочи код мађарске границе ... оде наш воз у к.... колосек  до Беча и даље до ЕУ. А питам се опет, шта ћемо ми који мој у Бечу и у ЕУ и то баш сад. Па ускоро , како све брзо иде, а најбрже мигранти , тамо ће бити више Сиријаца, Либијаца, Авганистанаца, Папуанаца и осталих бар 50 милиона из Африке и Азије више. него  ових који сада живе у ЕУ. Једини спас нам је, ако су ови из НАСЕ стварно у праву да ће земља успоравати док не престане да се окреће. Онда ће земља кажу, да се окреће уназад. НАСА тврди промениће се полови, па ће север бити југ и обрнуто. Све ће да се изокрене. И ту ће можда ови мигранти да се зајебу, и да крену уназад одакле су дошли. Кад постане север, југ ће онда бити богат , а север кад постане југ, биће сиромашан. Ко ће онда да путује на север, а уствари сиромашни југ ? Нико. Сви ће лепо да остану код куће. Онда ћемо и ми опет да живимо нормално. Капирате ? Не ? Па кажем ја, то је због убрзања.

Тако мислим да и не треба да се бринемо много што је све зајебано са нама и око нас, јер све ће да се деси и среди колико одмах, а можда се већ и десило.  
      


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP