Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153943
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386413
Ko je na sajtu?
Imamo 54 gosta na mreži

ПОЛАРИТЕТИ И ДЕНЗИТЕТИ / трећи део


06.01.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Објашњење за дензитете кроз пример „куће са пет спратова“ не би био потпун, ако не би рекли да изнад петог нивоа  - дензитета , постоји још један ниво егзистенције у којој се налази „ Све Што Јесте“.

То је ниво који је потпуно одвојен од „ куће „ и налази се негде у космичком простору који је на таквом месту да контролише целокупни свемир, сва стварања и нестајања, наравно и нашу планету и цивилизацију, као и све друге. За нас је значајно да у том нивоу егзистенције постоје искључиво креације које би у нашем жаргону називали „ свецима“  – дакле бестелесна бића, која се тамо налазе у свом есенцијално спиритуалном облику. То су креације ОПД које су прошле безбројне инкарнације и сакупили неописиво много искуства која се односе на сва жива и нежива бића у космосу и чији је задатак да испуњавају креације  „ Свега Што Јесте „ . И то нису само најпозитивнији и најузвишенији спирити само земаљске расе, већ и свих позитивних космичких (ванземаљских) креација. То су она бића, да их тако назовемо, која се старају о космичком реду, напретку цивилизација која се труде да Тамна страна земаљских и ванземаљских ентитета не надвлада Светлу страну, да влада хармонија, а не хаос или како ми уобичајено кажемо : да Зло не победи Добро. То место њиховог боравка није Шамбала која је настањена само највишим спиритима земаљског порекла, али ови ентитети у својим мисијама могу бити и у Шамбали било када, као и на тамној страни месеца, у дубинама земље или космоса.

За нас припаднике људске цивилизације, за коју још не знамо ко је и како створио, најважније је да на нашем нивоу можемо још увек, колико смо за то заинтересовани и спиритуално образовани, да контролишемо наш живот и потрудимо се да се оријентишемо ОПД (позитивно), како би једнога дана и сами у некој следећој инкарнацији постали бића Светлости . То је наравно  везано и за присутност и утицај ванземаљских ентитета на нас  и зато је потребно бити сасвим сигуран да нашим судбинама и животима не управљамо само ми сами, наша породица и околина, већ и ОПД и ОПС ентитети, људске и ванземаљске креације. Рекли смо напред да не постоје само „лоши ванземаљци“, већ и друга бића која су према нама позитивно оријентисана или су неутрални. Чињеница коју је истакла „званична наука“ да је космос саздан од галаксија, маглина, црних рупа и других мега космичких суптилних материјалних креација допуњавају и теорије о паралелним световима и нивоима постојања у космосу. Рекли смо да је то за нас велика срећа у неком смислу, јер поред наше галаксије пролазе вероватно космички путеви којима крстаре најразличитији ванземаљски ентитети са најразличитијим намерама. Зато се морамо усмерити на упознавање онога што је из најразличитијих научних и паранаучних – езотеријских теорија и учења, сведочења обичних њуди и научника познато о ванземаљцима који су како се тврди, ту на земљи краће или дуже у нашем поимању времена или нас посећују повремено.

Разликовање доброћудних и агресивних ванземаљаца је релативно  лако, али је  много теже разликовати позитивне ванземаљце од негативних - који се претварају да су позитивни, односно пријатељски расположени према нама. Ово питање је веома важно, јер истраживања показују да нису све ванземљске стране искрене, нити све оне имају само најбоље намере . Они који дубоко истражују присуство ванземаљаца неминовно ће закључити да су такви „ преваранти“ већ овде на земљи и воде психолошки рат против  човечанства, да би унутар људске  популације створили растућу жељу за њихов (ванземаљски) непосредни долазак, директан контакт – интеракцију са људима  и потом успостављања лидерства над нама без људског отпора.
Да би спречили ту могућност, ми морамо бити свесни наших приоритета и развити једно разборито разумевање разлике између позитивних и негативних ванземаљских сила. Највећа грешка вероватно у историји људске расе, која је вероватно већ у прошлости једном или више пута учињена ( о томе говоре стара предања, египатски и сумерски записи, индијски епови итд.итд. који описују  појаву „Богова са неба“) што није ништа друго до већ једног прихватања ванземаљаца као пријатеља, који су наводно имали искрене намере да помогну нашој раној цивилизацији у напретку и развоју.

Има доста заговорника теорија да ипак су сви ванземаљци позитивни и да је то производ њихове мудрости – интелигенције која је равна напретку њихових технологија, а страх од њих "ксенофобична параноја". Нажалост, овај став није усамљен данас с обзиром на обим и финесе ванземаљских дезинформација и кампању људи у служби елита и негативних ентитета. Кампања је тако суптилно смишљена баш према људској психи и „слепим тачкама у размишљању као и емоционалним слабостима, тако да су сви осим најнеповерљивијих особа, високих интелектуалаца, аналитичара и интуитивно мудрих појединаца преварени. Наравно да стоји чврсто уверење да заиста постоје позитивни ванземаљци и да су активни у нашем свету, са знањем или без знања наших елита.  Међутим, како они нису сами већ су ту и њихови (не)пријатељи чија природа није увек у складу са нашим очекивањима, јер се они облаче у рухо наших наивних научних, културних, религијских и духовних предубеђења само  како би улепшали свој имиџ. Без основних знања о томе како позитивни ванземаљци стварно изгледају и какве су им намере, људи могу прихватити погрешне алтернативе.

Ванземаљци егзистирају у другој димензији, како смо рекли (у четвртој), а њихови планови захтевају интеракцију са људима који су у трећој. Они наравно могу неко време боравити у нашој  трећој димензији – дензитету, али за то троше неизмерно много психичке и физичке енергије и то избегавају колико је могуће. Зато прибегавају отмицама да не морају сами прелазити димензионалне границе, а користе Грејсе (Сиве) као својеврсну врсту робота погодних за физичке послове, отимање и управљање  екстракцијом људи из наше физичке равни. То је зато што су Грејси створени делом ванземаљском технологијом, а делом из биолошких материјала нашег света, тако да се њихова тела састоје од материјала који су у  резонанцији с нашим трећим, али и четвртим дензитетом, што им омогућава да оперишу унутар физичке и спиритуалне средине. То је главни разлог зашто Грејси доминирају у извештајима о отмицама људи.

Без обзира које су ванземаљске групе заслужне или  одговорне за генетички инжењеринг људске врсте и њено расејавање по разним световима, вероватно „наши прави очеви“ одавно нису више са нама.Међутим, неке ванземаљске врсте, како тврде езотеријске теорије су направиле одређене модификације на људском геному и у новије време.  Те модификације су генетичко програмирање човечанства са универзалним слабостима, склоностима и манама. Друга интервенција је стварање крвних линија са специфичним талентима међу људима (Тесла, Анштајн.. ) , предиспозицијама  и судбинама. Конкретно, то је стварање крвних сродстава у врховима елита, политичко управљачке и финансијске супериорности или психички потенцијали појединаца – врхунских научника. Ниједна од ових присутних ванземаљских група данас не може с правом да тврди да су они створили људску врсту, мада могу сасвим вероватно бити са нама у неком „сродству“.

Историјски, митолошки, религијски и археолошки записи индицирају да су ванземаљци отворено улазили у интеракцију са човечанством у древним временима. Било је и међу њима различитих зараћених фракција, а свака фракција имала је своје следбенике међу људима, који су их гледали као на богове и тако били увучени у њихове сукобе. На основу библијске хронологије, чини се да је око 1.000-те године пре нове ере људско-ванземаљска интеракција почела да се све више сакрива од стране "богова" који су до тада отворено ходали/ летели  Земљом, што се касније свело само на  тајне сусрете са одабраним земаљским појединцима, из најразличитијих разлога.

И док је тако временом за људско друштво у целини присуство ванземаљаца избледело и из стварности прешло у митове, ванземаљске фракције наставиле су да унапређују тајно  своје програме према људима. То је укључивало и оснивање разних тајних братстава којима су пренета посебна тајна знања и моћи да утичу на даљи ток цивилизације у политичком, војном и економском смислу у складу са циљевима њихових ванземаљских „доброчинитеља“. Тајна друштва данас варирају у својим оријентацијама,  нека се боре за светску политичку и  војну доминацију, друга за чување и гомилања знања, а нека за очување езотеријских знања од злоупотребе и супростављање негативним тенденцијама и снагама зла.

Што се тиче намера ванземаљаца, морамо признати да иако се ванземаљци разликују од нас на много начина, у једном виду су нам релативно слични. Например, бар они са којима се срећемо (Грејси) и онима који су нам невидљиви али су нам њихови описи познати из сведочења отетих људи, углавном имају  сличан физички изглед , као и ми : торзо са две ноге и две руке, главу са два ока, нос и уста, мада не и у нашим пропорцијама. Они су такође смртни и такође им је  потребна нека храна за преживљавање. Могу да комуницирају телепатски, а понекад, чак и вербално са људима, што је некада и људима било доступно.

Та  сличност физичке форме говори да смо врло вероватно у неком космичком сродству , било да су они настали од преобраћених људских врста као еволутивни изданак људске расе, који су допутовали унатраг кроз време, а чији су нас преци давно генетички модификовани према своме изгледу или су друге варијанте хуманоидног узорка „засејаног“  негде на другим световима у овом сектору галаксије.

Све горе наведено, у највећем делу су основна сазнања из истраживања отмица људи. Мање нам је познат степен до ког ванземаљци заиста могу да манипулишу нашим мислима, осећањима, перцепцијом, утичу на наше појединачне животне догађаје, па и саму историју развоја наше цивилизације. Још мање су нам познате њихове езотеричке и нефизичке мотивације. У сваком случају човечанство полако као својеврсну пузлу креативно решава  ту слагалицу учешћем најразличитијих чинилаца који имају теорије и идеје у окултно, гностичким, шаманским, верским или спиритуалним доприносима и тумачењима .

Коначно, не треба да занемаримо да је људска цивилизација не само интелектуално већ и технички веома напредовала уназад последња два миленијума, можда и више него што су ванземаљци очекивали. Ми располажемо данас са најразличитијим спектром офанзивног и дефанзивног оружја, као и са другим нетипичним средствима за вођење ратова и одбрану. Готово је извесно да ванземаљци ма колико били од нас надмоћнији немају циљ да ( у рату са људима) униште земљу, јер би то већ одавно учинили. Дакле, ако им је циљ освајање и потчињавање људске расе, то је планирано мирним путем, надмудривањем, заверама и шпекулацијама у нашим менталним склоповима. Али верујем да је то одавно познато елитама, које без обзира на поделу и то ко је међу њима за безусловну предају, а ко против, нису толико наивне да сами преузму на себе одговорност пакта са ванземаљцима, већ је за то потребан некакав својеврсан светски референдум .

Па пошто све земље света , велике и мале још нису направиле неку „светску конфедерацију“,  пут ка једном или другом компромису још је непознато далеко. Али истовремено не смемо заборавити ни занемарити (ванземаљске  или елитистичке) идеје о „ Једној светској влади“ ; Једном политичком  и Једном војном савезу – Новом светском поретку, у који би без сумње били инкорпорирани ванземаљски субјекти као фактор „сарадње“ , бар за почетак.

/ Крај /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP