Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153961
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386498
Ko je na sajtu?
Imamo 120 gosta na mreži

ОД „А“ ДО „Ш“ - О ВАНЗЕМАЉЦИМА


24.02.2016
Пише : Слободан М.Маричић

Хенри Е. Локвуд један вођа покрета „Преперс-а“ за сусрет са ванземаљцима који представља мрежу невладиних организација и медија, највише локалних радио станица,  одредио је још пре пет година 2015-ту или 2016-ту годину као кључну за „Блиски сусрет треће врсте“ .

То је назив за пријатељски сусрет са ванземаљском интелигенцијом  у комe би се након  идентификације и упознавања  највиших представника неколико земаља са овим бићима следило и саопштење које би се  проследило свим становницима планете путем расположивих медија.  

Свему овоме претходило би размењивање редио па аудио-визуелних порука па онда тек слетање неког ванземаљског шатла са матичног брода негде из орбите у неку од тајних база на територији Америке или Русије које једине имају космичку технологију за сложену свемирску комуникацију. Пошто је једна година прошла ушли смо у другу, па је према Локвуду тај колосални сусрет питање дана.   Иако се садржај ове анализе или теорије не може лично испитати и научно верификовати уз напомену да постоји и стални пријем нових података, као и да у поређењу са другим  алтернативним ово је највероватније и интуитивно најрезонантнија теорија која је заснована на највише стеченог искуства , посматрања и сведочења. Иначе рачуна се да око десет милиона Американаца, ових  Преперса* редовно прати медије, предавања и скупове посвећене овој теми и очекиваном догађају.За протеклих петнаест година проучавања широког спектра књига, часописа, предавања, документарних филмова, радио емисија, новинских чланака, вебсајтова, научних часописа, историјских записа и артефаката, личних и писмених сведочења и разноврсних доказа, дошло се до података о несумњивом ванземаљском присуству на земљи. Осим љубитељима теорија о НЛО и ванземаљцима, доле наведено свакако може послужити и за оптимум општих информација о присуству других цивилизација на земљи уз људску које се у езотерији и паранормалним и УФО литератури називају : Грејси, Рептилијанци, Мантиди и Нордијци.

Готово извесно да постоје и друге ванземаљске врсте, које ћемо поменути доцније али оне нису у истраживањима истакнуте као ове четири, које се у анализама и извештајима најчешће појављују.

Опис примарних врста ванземаљаца

Грејси - Сиви

Грејси су тип ванземаљаца који најчешће сусрећемо, чак деценијама. Они су високи између три и пет стопа, са непропорционално великим главама  крушкастог облика. Боја коже им варира од сиве, па до беле и имају суву, али веома еластичну структуру. Коса и ушне шкољке им недостају, нос и уста су им слабо развијени. Грејси су познати по својим истакнутим очима, које су мачијег облика иначе потпуно сакривене испод тамне опне. Њихове очи су у распону од малих до великих, округле или бадемастог облика. Њихов начин кретања може се описати као брз и окретан, али роботски без грациозности.Грејси могу да доживе панику и фрустрације, али немају сложеније емоције, као емпатију, страст, љубав или хумор. Ово сугерише да је њихова свесност првенствено базирана на примитивном саставу рептилском делу мозга, док је остатак је намењен за психичке и интелектуалне функцијама. Они су минималистичка животна форма у коју је усађен део менталног склопа Рептилијанаца - њихових господара оптимизована за њихову наменску улогу њихових слугу или помоћника.Грејси су генетским инжењерингом психички побољшани, пројектовани као  трансдимензионална бића ( да могу да бораве у више димензија - дензитета) као „радници“  снабдевени са  рудиментираним осећајима и компјутерском  „интелигенцијом“.

                                                       

                                            Најчешћи опис изгледа Грејса

У свом основном облику они су дакле вештачка интелигенција, коју је могуће програмирати на различите нивое и у различитим областима те су због мањих али важних ванземаљских генетских садржаја узетих од самих  Рептилијанаца  уствари нека врста органских робота, узгајаних уз помоћ  уз помоћ прикупљених биолошких материјала и од људске расе. Грејси раде у групама, а међусобно су повезани заједничком психом –колективном свешћу, иако сваки од њих има одређен степен аутономије.Дакле њихов ДНА је модификација рептилског генома, оптимизован са кибернетичким карактеристикама али и ограниченим психичким одликама. Кибернетички значи да делом механички производ који се може даљински контролисати када је то потребно, јер функционишу као даљинске сонде, или Пси - портали преко којих свест њихових претпостављених ( Рептилијанаца ) може привремено да оперише на нивоима на којима им није могућ приступ. Тако, иако су они програмирани а истовремено имају и одређену аутономну интелигенцију са својом основном свести, они се контролишу од стране више ванземаљске  интелигенције.Као што је речено геном Грејса може се програмирати додавањем односно надградњом психичких и кибернетичких елемената те тако постати у потпуности свесна врста до нивоа, као и њихови ствараоци процесом хибридизације. То је стварање нове расе која је психички јача, али која се може увек свесно контролисати. Врста такозваних „Високих Грејса“ са свесним понашањем и значајније индивидуализованом свести су екстреман пример за то, док Грејси у њиховој основној форми представљају само мале радне дроне којима управљају или их надгледају „ Високи“ .
 
Грејси се у различитим димензијама јављају некад у физичком, други пут у наизглед етеричној форми. Они могу да тако варирају између тих стања 3Д и 4Д нивоа, зависно од тога колико сложено пројектовани или димензионално ротирани у нашу димензију. Они могу да деле исти димензионални ниво као и ми , и тада е они ће бити потпуно доступни нашим физичким чулима (вид, додир, слух) . Ако се телепортују у етеричној форми са 4 Д , онда ће они бити невидљиви нашим очима, али у напој 3Д могу да посматрају врше утицај на нас . Када су невидљиви, Грејси могу видети, осетити и пратити и животиње, перципирати и код астралних пројекција људи или хипнотичких стања свести појединаца. Животиње међутим могу интуитивно готово без изузетка осетити њихово присуство у нашој димензији и својој близини, али људи сасвим ретко, и тај осећај не могу дефинисати.Неке врсте Грејса нису уопште у форми физичких бића, већ су етеричне грађе без тела и немају могућност да материјализују у физичком облику. Они се користе за психичке утицаје и „запоседање“  људске психе, утичући и пратећи понашања, разне пројекте у астралном свету, док се физички опипљиви Грејси користе за физичке задатке , као што су отимање људских и других врста, експерименте и манипулације отетима и ресурсима.
Разлог да се Грејси најчешће појављују у извештајима о обадукцијама и сусретима је да су они веома погодни „фронтмени“ ванземаљских тајних фракција које желе да задрже тајне о свом учешћу у феномену отмица из стратешких разлога. О рептилским , мантидским и нордијским врстама ванземаљаца се неупоредиво мање зна и много ређе се спомињу у описима сусрета од Грејса зато што се они много ређе одлучују на појављивање у нашој димензији, а и њихов број је много мањи.
 
То не значи да су друге врсте мање укључене у феномен отмица већ да они само  програмом отмица и пуштају Грејсе да обављају све што је потребно по њиховим задацима. То не значи да су Грејси у служби свих ванземаљских врста, већ и други имају своје „извршиоце“ андроиде, роботе или људска бића којима су имплатирани уређају којима се контролишу да би одрађивали одређене послове.Коначно треба рећи да је сваки степен и облик хибридизације од стране ванземаљаца могућ са било којим бројем живих бића , укључујући људе и животиње. Случајеве рођења енормног броја потомака код животиња и људи, затим невероватне мутације и деформација код рођене деце и животиња, доста ретко, али упорно неки научни кругови узимају као последицу експеримената хибридизације. Иначе Грејси се према сведочењима „срећу“ на свим континентима. 

Рептили(јанци) - Гуштери

Рептилијанци су ванземаљска бића физички најсличнија алигатору, која се међутим  могу пропети и стајати на две задње ноге, па чак ходати . Облик тела може различит краћи или дужи, али не преко 2,5 до 3 метра, а глава им може варирати од спљоштене до четвртастог облика. Као и земаљски рептили имају вертикалне зенице, мању или већу тамну до црну крљушт, неки имају дуже, док други краће репове. Као што постоје различити типови  Рептилијанаца тако постоје и фракције са различитим намерама и плановима у односу на друге цивилизације као и нашу. Сви они деле карактеристике као што су висока интелигенција, добро планирање и разумевање других цивилизација. Неки од њих добро познају неке људске језике, што је вероватно последица дугог присуства на земљи.
 
Само мала фракција су релативно добронамерне оријентације, док је остатак чини се чврсто закључан у својој генетичкој предиспозицији психопатије, надмоћи и контроле других не само слабијих (нижих) живих бића као напр. људи, већ и ванземаљских облика. Те бројније фракције су сурове и често узимају директно учешће у абдукцијама људи, експериментима, силовању, мучењу и сакаћењу . Рептили(јанци) су трансдимензионални и могу се физички манифестовати у нашој (3Д) димензији за ограничени краћи временски период. Обично се враћају у њихову  димензију (4Д) где остају у етеричком стању и даљински управљају својим роботима, андроидима, Грејсима или запоседнутим људима. Они су у стању да се повежу преко Грејс – сонди како би се даљински хранили емоционалном енергијом од преплашених  жртава отмица .
Ова пси-енергија добијена из високог страха је животни извор исхране за све ванземаљце негативне оријентације (ОПС), којом снабдевају своја етерична тела.

Међутим, треба напоменути да неке ванземаљске технологије, буквално, као физичка горива користе физичка тела жртава абдукција после експеримената, биле то животиње или људи. У прилог ове тврдње, истраживати НЛО и ванземаских појава тврде да није могуће другачије образложити или оправдати годишњи нестанак десетине милиона људских бића у свету, и непознат број животињских врста. Они су прва врста ванземаљаца за које се у записима и артефактима тврди да су сексуално општили са људима још од давне прошлости. Уфолози тврде да Рептилијанци због свога изгледа, људе (оба пола) прво хипнотишу да би савладали страх и довели их у стање сексуалне пожуде, тако да за време сексуалног чина људи нису свесни да воде љубав са ванземаљцима. Због различите генетике они су одустали од покушаја стварања хибридног потомства, али им је стање сексуалне пожуде и ужитка потребно ради посебне пси-енергије која по прилици за њих делује веома стимулативно.

 

           

              Фигуре два рептила са женом односно мушкарцем пред улазом у

                               један храм у Боливији                                        

Занимљиво је, иако је у домену теорије, да ванземаљци готово никад немају сексуалне односе са другим врстама ванземаљских облика, колико са људима. Рептилијанци се према овим истраживањима „срећу“ углавном на Јужно-америчком континенту у Латинској америци, а ређе у неким азијским земљама.
 
(Наставља се : Мантиди и Нордијци )

 


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP