Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153942
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386411
Ko je na sajtu?
Imamo 49 gosta na mreži

НЕКА БИЈЕ, НЕКА БИЈЕ ..........НАРОД !


29.03.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Када сам био клинац играли смо најчешће неку игру са лоптом. Например иза неке црте на асфалту стоји један од нас клинаца и држи лопту, а остали стоје и вичу: нека бије, нека бије..... Пера.напр. И пуцач онда гађа Перу и тако редом.

Одавно нисам видео да се данашња деца играју, не само ове него ни многих  других „старих“ игара. Разумљиво, ми смо од играчака имали најчешће само лопту и онда поред фудбала ( тада смо то звали играње лопте) измишљали све што је могло да личи на неку игру са лоптом. И сад ето везе наслова и догађаја испред пијаце Ђерам, моје омиљене пијаце, на коју сам ишао са мајком као дете, па затим са супругом и данас, а надам се да ћу једном водити и унуку када мало порасте. То је једнa мала пијаца у којој се многи продавци и муштерије познају не годинама, већ деценијама и поздрављају као пријатељи. Сада су је сјебали изградњом неког огромног контејнера у који су као требали да се уселе продавци разне робе из изгорелог депоа. И наравно, сада та огромна конзерва која заузима трећину пијаце зврји празна. Па ко би ушао у ту душегупку, посебно сада када дођу летње врућине. Али ко пита народ.

Дакле туча испред пијаце Ђерам , народ прозивао и зајебавао неке политичаре, (није важно чија су говна) а ови одговорили шамарима и песницама.  Нису ти, али ни други  политичари навикли да их народ зеза. Ти до скора моћни, који су се до јуче возили у блиндираним лимузинама са затамњеним стаклима и ротацијом са три још аутомобила у пратњи  који су утеривали страх пешацима, не могу да схвате да се све око њих променило. И тако извесни политичар Шуље (шифровано), за кога кажу да је после две године подизања рампе на улазу у паркинг ЈУЛ-а решио да и он уђе испод рампе у политику, један је од актера поменуте туче.  Његов политики узлаз  је био муњевит. Није ми додуше познат сав његов почетнички политички опус, као например Пајчетов који је као што знамо на почетку каријере био курир шефова тадашње странке која нас је учила демонкратији, а запамћен по тријумфалном проналажењу карата Бодрум-Београд-Бодрум за које ни сама путница Неда Арнерић није знала да их је имала, а још мање да је путовала овамо и тамо, да би гласала у скупштини. Додуше карте су биле као „ново царево одело“ нико их није видео нити прочитао шта пише, осим Пајчета.

Шта мислим о тим политичарима већ сам много пута говорио, као  и о другим крезавим који су жицарили по улицама и пред студентским домовима за гајбу и клопу све док их нису скупиле вође српске демонкратске револуције, (говорићу и даље због конспирације у шифрама) Минђуновић и Минђић и инструисали како да прозивају и зајебавају тадашњу власт. Е сад зајебавање политичара, па и неки шамар био је у Србији још од Милоша део фолклора политичког живота. Радиле су и мотке по леђима локалних политичара, али то је далека прошлост. И сад би да проширим са мојом омиљеном темом : теоријама завере против Срба и Србије. Добро ви одавно можете на овом сајту наћи мношто мојих и туђих размишљања, како се од људи меси пита, како људи постају издајници, убице и продане душе, али још нешто да додам. Увек сам био изненађен фанатизмом којим су одређени људи бранили  најцрње ставове против интереса Срба и Србије. Био сам шокиран том количином  занесености и љубави према ЕУ, НАТО-у, усташама, казнама за Србе у Хагу и сличним, што je за мене отворена издаја и продаја отаџбине Србије. Онда сам установио да су сви, али без изузетка сви, ти заговорници поменутих злотворских организација и демонкатских идеја провели по годину две у Америци на разним усавршавањима са стипендијама, за које нису конкурисали већ су им поклоњене !?

Када су се вратили ускочили су у листер и друга скупа одела и хаљине и почели да раде. Да копају, прекопавају темеље ове јадне Србије. И тај извесни Шуље, постаде Бог те мазо, ни мање ни више него министар одбране. Ало, министар одбране, па то ти је после председника и премијера најјача функција у држави. Наравно да је и Шуље био на „усавршавању“ у Америци, а шта је тамо усавршио, то само Бог зна. По мојој теорији завере усавршио је како да буде издајник своје земље, као и генерал Перишић, као и два три женска изрода, чија имена нећу да помињем већ шифре : домобранитељка  бр..1, уставобранитељка бр.2, брката специјалка из 666-е падобранске војвођанске бригаде, и наравно сви су били –амерички ђаци.  Е сад моја је теорија, да су им уградили чипове: некоме у главу, неком у дупе и сад само неко притисне жуто дугме, па крену таласи као у микроталасној, па први, други, трећи или сви издајници почну да скиче ко прасићи : НаТо, ЕУ, НаТо, ЕУ, боље рат него пакт са Путином, и слично.

Наравно, ту би сад своје стручно мишљење као педијатар, психијатар, шта ли је већ она буца на високе пете из СПС-а, бивша министарка здравља. Моје мишљење је уствари питање за вас : да ли би један нормалан министар одбране једне нормалне владе отишао на излет на амерички носач авиона и са собом повео свог начелника генераштаба ( неки човек миш коме данас нико у Србији не зна име) ? Уз напомену, да су баш са тог носача авиона пре само седам осам година ( од тада) Американци лансирали ракете и полетали авиони да бомбардују  Србију. Е ти наши вајни политичари су се мало сиграли на том носачу и сликали,  да покажу слике деци и унуцима. Шта, да нису ишли да преговарају можда о куповини једног носача за нашу војску ? Али уместо да их председник државе ( опет шифровано) Смрадић, стреља за пример, дозволи да дођу и амерички пилоти и посете Батајницу и друга места која су бомбардовали и убијали нам војнике и народ. Па још то главне вести на тевеју : .... амерички пилоти задивљени сјебаном Србијом и владиним свечаним дочеком.

Јел'  то могу да ураде нормални људи ? Наравно да не могу. Јел' то могу да ураде патриоте и људи који воле своју земљу ? Па наравно да не могу ! Али то могу они чиповани са мозгом  наштелованим на  : ЕУНАТОАМЕРИКАИЕНГЛЕСКА !

И шта сад ми – народ треба да радимо ? Да им кличемо ко Титу ? Или : Пајче царе врати паре ! Најбоље је да сам народ осмисли пароле, па да им лепо поздравља маму, тетку и тетка, стричека и до тамо неког колена.

Е сад што народ може да узме и врљике да се припомогне, ако сви буду навални као тај извесни Шуље и неки моненегринер Балиша са главом ко алиен, звани "Маладива" , е па то је народна воља. Дакле - нека народ бира.

 


 

  


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP