Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153944
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386420
Ko je na sajtu?
Imamo 70 gosta na mreži

ЗАШТО САМ ПРОТИВ (Е)МИГРАНАТА 2. део


16.04.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

У медијима је код нас проблем миграната због изборне кампање склоњен  у други план. Ни Вучић не прича о њима, јер не зна коју би неистину више рекао.


У првом чланку о овоме проблему рекао сам доста тога, али овај проблем је сложен и не решава се само : примити или не примити те емигранте. Матора покварена Европа  игра курвинску игру према малим земљама, као што је Србија и према оним  још јаднијим на такозваној „Балканској рути“ . У Бриселу су се нешто као „примили“ и прерачунавају колики би број тих емиграната могли да нам увале : две хиљаде, пет хиљада или десет хиљада ? Ако мислите да то нису реалне цифре, само се заваравајте. Опет нам припремају клопку ! Молим вас обратите пажњу на следећи тајни план који заступа Немачка : Ево овако, за десет хиљада миграната, Брисел и ми ћемо вам инвестирати двеста, триста милиона у производњу еколошких тампона за жене, козметику, производњу пива и чоколаде, киндер јаја, крузера и хемијских тоалета за Боинге. Тако ћете да запослите десет, петнаест  хиљада радника и смањите незапосленост за 3%. А погураћемо и преговоре око поглавља 1723 до 7659, па оно разграничење са Хрватском на Дунаву, па административну црту са Косовом и Црном Гором, одштетом за Босну и Ерцеговину од педесет милијарди и ту још пар ствари из предприступних преговора до 2022 године. Мало ли је ? И наш човек размишља, па јес нема везе шта ће да прозводимо, него биће ту посла и пара, а када уђемо у ЕУ, јоој ко ће с нама, и тако то.


Али пажња! Европа купује време за себе !

Претпоставимо да ће све то тако да буде и да ће ЕУ да одржи обећање, али сетимо се колико пута су нас до сада зајебали, шатро се ваде: па ту сигурност на Косову - то на терену је надлежан  Кфор, те оно решава Венецијанска комисија, а ово савет директора централног борда шефова комисија за натезање наивних и слично. И тако ако ми поверујемо, они ће нам одмах увале десет хиљада емиграната из три туре и тад настају они почетни, већ познати нам , али много више јавности  непознати и много опаснији  проблеми. Као прво ми имамо ( али и градимо и даље) неке избегличке центре. Сад према ЕУ правилима, то за трајно не могу бити то шатори ни контејнери, већ „чврста градња“ . И ту се као наши „досетише“ празних касарна ЈНА у које може да се нагура не десет, већ десет пута по десет хиљада емиграната, не дај Боже. А те касарне су како знамо у центрима градова и градића.

И ако останемо ипак на тој „званичној“ квоти од наводних десет хиљада емиграната, који ће се настанити у овој јадној Србији, одмах да подсетимо на неколико прописа ЕУ који кажу :    
-    Сваки регуларно настањени мигрант – емигрант има право да из своје земље порекла, доведе све остале чланове своје уже фамилије. И сада рачунајте : код куће свако  од њих има у просеку по четворо деце, две сестре и брата, оца и мајку што значи још девет, десет душа које ће легално и званично да постану грађани Србије.
-    Сваки (е)мигрант има право осим адекватног смештаја ( колико је то соба и квадрата) и на социјалну помоћ све док не добије запослење. Е пошто у Србији постоје Срби и остали који не могу двадесет и тридесет година да добију посао, ми ћемо имати дакле на грбачи још 10 хиљада, па још пута 9 (чланова породице )  што значи укупно 100 хиљада, алоооооо 100 хиљада незапослених или издржаваних.

Наше незапослене нико не рачуна, они су навикли да чекају и трпе деценијама, јел ? Све то пише у законима ЕУ у коју ми трчимо ко муве на говно. Па даље, за те „мученике“ Алаха, треба да обезбедимо школовање на матерњем језику, али и верске школе да могу да се клањају тј. моле Богу. И мислите ли да ћемо дуго чекати да нам ЕУ наложи да морамо да им изградимо богомоље, тј. џамије ? Па у Немачкој има данас преко две хиљаде верских школа и 900 џамија , оно високо са осматрачницом и звучницима да се имам чује до пола Келна или Минхена. Већ видим комисије из ЕУ како долазе да све наведено провере, испитају  чујност, уземљење, имали ли штетних материја у градњи и слично. А где ће да буду сви ти муслемшуле, хаџилуци и џамије ? Па на Врачару, Карабурми, Плавим хоризонтима, Београду на води итд. па на Тргу Победе у Нишу, у центру Новог Сада, Крагујевца, Тополе итд. На некој голој ледини  сигурно неће.

Овако је било тако ће да буде !

Добро , можда сам мало претерао, али узмите врло поучан пример села Ловћенца, то је цело негде у Војводини. Е тамо су после рата у то бивше немачко село Шункенлагерфелд досељени из својих кршева и вукојебина наша бивша браћа Црногорци. Комплетно дошли све са овцама, козама, пушкама и пиштољима сви у то испражњено немачко село. Сваком кућа, сваком окућница и све што се затекло. И тако навикли се дошљаци,  муфте све, па још краве и овце, те споменица, те захвалница по орден за вола, ма иди бре људи задовољни, живели мирно и духанили шверцован духан из завичаја, све док се Црна Гора не одвоји од Србије. Одједном ти, до тада Срби из црногорских крајева, престали да буду Срби у било чему, па затражили статус града за своје село, школе да им ђеца уче на своме матерњем црногорском, регистарске таблице Црне Горе, радио и ТВ на матерњем им језику, па десет представника у Скупштини Србије и три у Савету Европе и још понешто. Изгледа вам смешно, али можете да се смејете све док не почнете да плачете због истине која се крије у овоме што вам говорим. Немојте људи после да се чудите за проблеме насеља Мала Либија, Јатаган Сирија, Сава мала и пакистанске ледине, авганистански хоризонти и слично. А како и колико нам ( још) траже наша бивша браћа Црногорци, шта мислите шта ће да нам траже ова небраћа која још на границама кидају бодљикаву жицу, траже где ће да ти утакну мобилни, или су жељни да науче још српски, осим онога што вичу  ( пи....ка , пи...ка... ) када поред гомиле у којој су мушки од 14 до 60 година, прође нека српкиња. А медији из Европе нам прећуткују све те мрачне тајне ових наследника Џингис кана , већ само у пар реченица јављају, да је већини таквих свеједно је ли ће насрнути на женско или мушко. Број силованих од ових дивљака по европским земљама  не објављују из ЕУ.  Па или их је срамота или им је свеједно ?    

Докле ћете бре Срби да ћутите и прозборите само понекад: море ја бих им пресудио голим рукама да су мени ...... ! Шта ? Да су ти силовали дете, мушко или женско, жену, братанца ти би шта... ? Да су ти убили  недај Боже неког ближњег, на правди Бога. Одсудан је дошао час !

Вождовачка џамахирија !

Па зар не видите да се ђаво увукао у срце Србије. Вождовац се сада зове Вождовачка џамахирија. У сваком солитеру бар три породице из Либије или неког Куристана, свака по пет деце. Улицама Вождовца преко дана до ручка забрађене жене шетају буљуке дечурлије, док мушких нема нигде. Јеботе човек помисли да су сви негде у неким подземним склоништима, врте и мажу фитиље и праве молотовљеве коктеле. А онда после ручка та дечурлија урла ти под прозором играјући арапски футбал ахрибахри, тулумгумулум, хрбагрба, алејкум, ајкулум ..... и слично. Они имају браћо Срби оно што смо ми изгубили : јаку вољу да преживе, да се боре за боље, али и понајвише за оно што им не припада , правом гомиле, бројнијег, јачег...

Видите ли шта раде на границама Грчке и Македоније ? А кажу да их има тек нешто више од десетак хиљада. А шта би било да их Турци пусте, као што ће урадити хорду од педесет или сто хиљада ? Ко ће да их заустави? Мало је ту жице, браћо моја. Само помаже : пет редова жилет жице, борна кола, гумени меци, сузавац, и пендреци, бар неколико хиљада пендрека на српским границама. Успавали смо се, или су нас успавали па причамо међу собом : јадни људи, хоће боље, али сви ми хоћемо боље.... Јесте, али не на силу. Што Америка није ближе, да па да ови крену на америчке границе. Ма не би пришли ни десет миља до америчких граница, све би то почистили Амери ко ........


Јуче открише на Вождовцу у сред Београда „сигурну кућу- штек“ са 16 емиграната из Авганистана, али у којој је било у турама и по педесет, алооооо педесет душа. Па како то јебем ти српску полицију, наше тајне службе, српску армију, комшилук ........ па нису невидљиви или ванземаљци. Неко овде у Србији не ради добро свој посао. Или напротив, неко га ради много добро и успешно.


Па када ћемо браћо и сестре да изађемо на улице са паролама „ Доста нам  је емиграната, избеглица и осталих „ ;  „Затворите границе Србије, јер немамо доста ни за нас“ . „Јебеш ЕУ, чувај српско дупе“  или  „Јебу Турци, ал ће јебу и Срби „

Има ли ова земља патриоте ?

Дакле ако је Европа решила да се самоубије, а што ми да се убијамо са њом ? Па видите Мађари су све то добро нањушили и оградили се, поставили борна кола, митраљезе и тенкове и шта... ? Европа кењала три дана, па сада ћути. У Македонији хаос, мислите због демократије, избора, аболиције ? Ма јок браћо и сестре, скапирали Македонци да је питање живота и смрти предати се или владати сами својом земљом, па ма колико да је мала.

А ми браћо Срби ? Ризикујем да ме замрзите, али ћу рећи оно што мислим : Ми смо Срби пи....ке !   Изгубили смо муда, изгубили смо образ, изгубили смо веру. Свако ће од нас да се ухвати за утоку или сикирче тек онда, када му у сред ноћи залупају на његова врата. Али тад је већ касно, јер су већ средили суседну зграду или суседно село, већ су мртве последње нам комшије и ред је дошао на нас..... Јел ту причу хоћете или мислите, да вас неко плаши имишљеним  теоријама завере против Срба ? Ма Срби су овде, као и свим светским ратовима до сада само колатерална штета. А ово није обичан рат, већ сукоб цивилизација : Источне и Западне, а ми смо на средини ! Па бирајте Срби, још имате времена за ограде, жице, пендреке и одбрану Отаџбине Србије.

А избори, питате ? Јебеш изборе, Вучић је већ победио, све ће да буде исто: како тата каже.

А ко не верује да нам је одсудни час у избору :  Ми или Европа, и , Ми или избеглице , њему - Селам Алејкум !


 

 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP