Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153945
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386424
Ko je na sajtu?
Imamo 79 gosta na mreži

OD „A“ DO „Š“ O VANZEMALJCIMA, 2 deo


22.05.2016.
Piše Slobodan M.Maričić

Mantidi

su vanzemaljci  insektoidnog oblika  koji podsećaju na zemaljske insekte bogomoljku ili skakavca i većina istraživača smatra da se oni u hijerarhiji nalaze iznad reptrila i imaju veći autoritet.

Zbog njihovog insektoidnog izgleda kao bogomoljke zovu ih i "Mantis", i zbog  zelenkaste boje tela u segmentima, kreću se slično geganju na zadnjim nogama. Prednje noge su uvek u položaju kao da se mole upravo kao stav naše bogomoljke sve dok ne napadne. Oni imaju po четири prsta jedne preko drugih. Usta su im mala, a takođe i glava, sa velikim tamnim očima, najčešće u u položaju  nagnuti na jednu stranu. Nije poznato sa sigurnošću, da li imaju još nekoliko manjih organa na grudnom i trbušnom delu sa različitim funkcijama . Istraživači nisu još utvrdili da li su Mantidi dvopolna bića, jer se u svedočenjima otetih oni javljaju mnogo ređe nego nego ostali tipovi vanzemaljaca. Zabeleženo je da postoje tri vrste Mantida (smeđi, zeleni i beli)  koje su na različitim nivoima razvoja. Oni na najvišem – beli, smatra se da su stvorili Reptoidne-gušterolike vanzemaljce u svom eksperimentisanju sa nižim vrstama i da su zato gušteroliki jako bliski sa Mantidima, ali im nisu sasvim potčinjeni.

                                

Svi su nevelikog rasta sa izrazito dugačkim vratovima i malim ustima. Njihove sposobnosti telepatskog komuniciranja su veoma napredne i sposobni su poslati ljudima takve misli ili komande, kojima se niko ne može odupreti. Među svedočenjima o postojanju i susretima sa Mantidima na severno američkom kontinentu poznat je Mantid – Mothman ili čovek koji se pretvara u džinovskog moljca. Zanimljiva je i u našim krajevima veoma raširena priča u narodnom verovanju o devojci, koja  noću mami svoje ljubavnike na usamljena mesta  i zatim se pretvara u Leptiricu koja ih potom ubija.

Nordijci

U izgledu nema velike razlike između vanzemaljaca pod imenom Nordijci i ljudi. Nordijci su nešto mišićaviji, imaju isključivo plavu kosu i oči svetle boje. Nordijci imaju više autonomne volje – slobodne volje  ( od kolektivne svesti)  te su smatra se, inteligentniji od reptila i nižih vrsta. Mišljenje je mnogih  da su oni  mnogo starija i savršenija rasa od drugih vanzemaljskih vrsta.. Polovina svih Nordijaca je negativne OPS orijentacije, a druga polovina  je pozitivna (OPD) u smislu da ne izazivaju sukobe sa drugima, ali se isto kao i sve ostale vrste vanzemaljaca bave istraživanjem nižih vrsta (ljudi) i utiču na njihovu genetiku. Negativni nordijci su nadređeni reptilima i funkcionišu kao njihovi mračni gospodari. Pozitivni Nordijci su jednako moćni, ali su neutralni,  a postoje neke marginalne teorije da se među njima biraju najsavršeniji koji deluju u službi Stvoritelja kao „božanski ratnici“ ma šta to značilo. Nordijci, koji su moćniji od reptila, kako smo rekli, mogu doći i boraviti u našoj 3D dimenziji jednostavnije od drugih vanzemaljaca.

 

                                           

Mnoge otete osobe kažu da su  doživeli nordijske tipove vanzemaljaca kao vrlo lepa stvorenja. Nordijci  imaju svetlu kožu, plavu kosu i svetle oči, mada neki mogu da imaju i tamniju kosu. U poređenju s prosečnim čovekom, Nordijac ima bolje razvijenu telesnu građu i visinu  i nešto veće oči. Oni takođe imaju razvijene telepatske sposobnosti i nadljudsku inteligenciju. Nordici su interdimenzionalna bića i normalno egzistiraju u svim dimenzijama do pete, obzirom da su fizičkog  ssastava i uz napomenu da se neki tipovi Nordijaca mogu lakše projektovati na našu ravan postojanja i zadržati se tu duže, nego što su to u stanju Reptilijanci, Grejsi ili Mantidi. Oni se takođe čak mogu neprimetno umešati među ljude u sredinama u kojima živi više rasa ljudi i nacionalnosti  gde je njihov izgled manje upadljiv.

Postoje i  teorije da se i Nordici mogu podeliti u tri kategorije. Treća vrsta su neka vrsta kiborga i oni rade s Grejsima koji im služe kao asistenti. Međutim, to su verovatno klonovi ili sintetički humanoidi, ali ne i pravi Nordici. Druga vrsta su Nordici snažne negativne orjentacije (OPS) koji kontrolišu Grejse, Mantide i Reptilijance. Istinski Nordici (navodnih 50 procenata ) su pozitivne orjentacije (OPD), imaju razvijenu individualnost, etiku,  i poštuju i podržavaju slobodnu volju. Međutim nordijska „fiziologija“ sama po sebi ( kao ni drugih vanzemaljaca ) ne pruža nikakvu indikaciju o njihovoj životnoj orjentaciji ili namerama. Međutim, kvalitativno govoreći, kod negativnih Nordijaca  je primetna  hladonoća u njihovim očima, praznina u pogledu i komunikaciji, a kod pozitivnih se može navodno prepoznati nešto pozitivno , neka vrsta topline i razumevanja, dok je kod sintetičkih Nordijaca je apsolutna odsutna robotska ukočenost pogleda.

Nastaviće se:


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP