Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153960
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386490
Ko je na sajtu?
Imamo 125 gosta na mreži

ОД "А" ДО "Ш" О ВАНЗЕМАЉЦИМА 3. део


28.05.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Поред ванземаљаца описаних у претходним наставцима, теоретичари постојања ванземаљаца и њихових врста и карактеристика ( набројаћу само неке: др.К.Маланга, др. Е.Лорген, др. В.Балдвин, Б.Бартолих, др. Т. Рајс, Т. Монтланк, итд.) кажу да постоји још најмање десетак врста, који су овде присутни или посећују земљу.

Међутим, они су због малобројности готово непознати у описима и сведочењима која се бележе најчешће из отмица (абдукција) људи.  До сада се ретко можемо сусрести са неким цифрама и проценама колико је заправо на планети ванземљаца, или прецизније, оних који су врста  бића ма у ком облику и колико је њихових роботских слугу и андроида. Зачудићете се када чујете процену, која говори да их нема више од хиљаду до две, од којих је један број физички присутан на земљи, мањи број као посаде свемирских бродова негде у космосу, али не тако далеко од земље, и у сталној вези за својом врстом,  и  коначно остатак је у сфери „мрачне стране“ или за нас у невидљивом свету. А шта је то за нас „невидљив свет“ говорили смо раније у текстовима о дензитетима (нивоима постојања ) где бораве бестелесна духовна бића или напредни ванземаљци који су невидљиви и недоступни нашим чулима.  Коначно, говорили смо и о позитивним и негативним бићима која могу да прелазе са једног на други ниво и тако буду за људе видљиви или не. Ипак  за све истраживаче  је још увек највећа тајна један неистражени простор -  „ тамна“ страна месеца за коју се тврди да је база за више врста ванземаљских раса, и то оних који су непријатељски оријентисани према људској раси .

Дакле пар хиљада ванземаљаца  којима је циљ покоравање  шест и више милијарди становника земље. Не само наоко, него заиста тежак задатак. Одмах се намеће питање, па зашто они који нам нису наклоњени  не употребе своју надмоћну технологију и једноставно не униште планету или поморе становништво својим напреднијим оружјем, зрачењем, болестима или неким другим средствима уништења. Одговор је сасвим једноставан :  ми, људи на земљи нисмо претња ни њима ( поменутим ванземаљцима) нити било  коме ван ове планете, осим нама самима. Уосталом тактика спржене земље коју су осмислили Руси повлачећи се пред Наполеоном, а усавршили Немци у Другом светском рату, више није у опцији. Хиљаде нуклеарних бојевих глава су само средство одвраћања потенцијалних противника и само евентуално неки лудак може изазвати сукоб на земљи користећи нуклеарно оружје. Разлог је јасан , ресурси земље, без радијације и уништења биљног и животињског света и наравно људи, потребни су свакој страни и људима и ванземаљцима. Иначе све би постало апокалипса и уништење, које неће нико преживети, нити људи али ни ванземаљци који се нађу на планети ако би уопште нешто и преостало осим крхотина које би се расуле по космосу. 

Како незванично постоји подела на „добре“ и „ лоше“ ванземаљце,   концентришимо се за тренутак на „негативне“ као и на разлоге због којих су овде. Као и друга „негативна“ бића ( разне врсте негативних ентитета и спиритуалних  ларви - „крпеља“ који се каче на људску ауру)  и ти ванземаљци виде човечанство као подразумевани природни ресурс погодан за искоришћавање. Наш генетски материјал, неоткривено духовно знање и моћи које поседујемо, као и наше способности да произведемо огромне количине душевне енергије, све им је то врло привлачно и корисно. Такође су им потребни  за експерименте узорци људске ДНК, затим крв и остали људски флуиди  и органи за опите „прављење“  андроида. Земља им је такође врло важна због ретких минерала, али је и база за напредне технологије у случају сукоба за другим врстама  и њихову војну и политичку моћ у галаксији.

Поменути потенцијал људске расе  уз очекивања ванземаљаца да ће коначно успоставити жељене промене људске ДНК и направити их компатибилном са ванземаљском игра активну улогу  у плановима освајања  других светова је неизмерно важан, пре свега због огромне људске популације која би била најјача космичка сила  у овом делу свемира. Они ванземаљци који нас евентуално успеју ментално покорити, да би ми сами направили добровољан избор суживота или подчињености њима, имаће контролу над тим световима, од којих неки од њих нису чак ни у нашој физичкој димензији.Дакле, то је оно што „негативни“ ванземаљци желе: контролу над свим душама у свим димензијама за сва времена.

По наводном галактичком закону, ванземаљцима је потребно да им ми (или нека друга раса)  својевољно преда планету и прихвати да се духовно покори. Ако их одбијемо, а они употребе силу, тада друге ванземаљске расе имају право и дужност да се умешају и спроведу  „Универзалне космичке законе Слободне воље“ . Али ако сами изаберемо потчињавање , тада друге ванземаљске расе немају право да се мешају у те односе. Зато „негативни“ ванземаљци манипулишу  са нама од древних времена, како би се људска раса одрекла своје слободне воље. Разлог због којег све до сада ванземаљци  нису преузели контролу над нама лежи у томе што су нас требали самостално опредељене, уједињене као једну нацију и све заједно вољне и довољно напредне, како би се придружили њиховој заједници. Раније је наша популација била премала, раштркана по планети и примитивна. Тек у последњих век или два људска раса је доживела демографску експлозију и огроман технолошки напредак . Тако је дошло време за последњу фазу ванземаљског плана о преузимања наше планете. Ако у томе успеју, човечанство ће постати њихов можда најважнији посед. Добили би много већу моћ и ресурсе за успостављање својих негативних контролних система на многим другим световима, као и за ширење „енергетске фарме“.

Почетак финалне фазе, уколико се процени да се човечанство већ навикло на сазнања о постојању других цивилизација и њиховим посетама земљи, биће велика акција да би нас обманули да долазе као спаситељи који ће нас избавити од неке космичке катаклизме ( напр. удара планете Нубиру, метеора, комета и сл. ) и повести у ново раздобље мира и просветљења. Те силе које су тајно уз помоћ негативних светских елита усмеравале човечанство на коришћење загађивачких  технологија; које су наложиле негативној људској елити да започиње светске ратове и које су корумпирале многе владе; које су креирале религије с предрасудама, а које су одговорне за прогоне милиона људи, те исте силе ће нам понудити решења. То ће наводно  бити решења за спас од проблема, које су сами циљно испланирали. Међутим претходно цела популација народа на земљи треба да се уједини, да призна једну светску владу и Нови светски поредак у коме ће наравно они имати своје учешће.  Та похлепна светска негативна људска елита је способна да изазове серију глобалних проблема и криза широм света за неколико година, који би се састојали од распрострањених болести, несташица хране и воде , сломова најјачих економија, локалне ратове, несташица енергената и ломове и хаварије у производњи електричне енергије. Све ће то оправдати тврдње елита како су многе владе неефикасне и корумпиране, те како би се требало покорити мудријем вођству ванземаљаца. Човечанствоће бити оптужено да  је уништило природну околину, и  једино ако прихватимо ванземаљске технологије  моћи ћемо спасити ову планету. Добићемо медицинска и технолошка  невиђено напредна средства , али би се могло и тврдити да су ти ванземаљци „ добри момци“ који требају нашу сарадњу како би нас одбранили од  "злих " ванземаљаца  који прете.

Каква би нам била будућност када би ванземаљски план успео? У почетку би се људи радовали миру и срећи која је наступила упркос мањим потешкоћама  адаптације на суживот са другом расом , али би то било „ логично“  јер би сви радили за заједничко добро под вођством више интелигенције. Они људи или народи који би се борили против тога јер су препознали обману ,  били би проглашени непријатељима човечанства, терористима који се понашају расистички према ванземаљцима  и као опасност за спас цивилизације, мир и јединство ради следећих поколења. Та „опозиција“ била би гоњена у правом  рату против наводног "терора" у коме би се употребљавале високо технолошке  методе надзора,  од грађанских доушничких  појединаца и  група које би пратило и контролисале те „дисиденте“. Наравно методе  "преобраћивања  испирањем мозга“  је свакако следећи начин ућуткивања . Како би се то припремило на време , многе владе већ упумпавају доста средстава у истраживање оружја која нису смртоносна, односно она која ће омогућити властима да обуздају побуне и онеспособе велик број људи, а да их не убију.  Тако милиони људи могу бити задржани у изолацији, због испитивања , испирања мозга, или других експеримената коначно и ликвидације оних најтврдокорнији које не могу преобратити. Најдаље  су у тим припремама отишле власти и елите у САД, које су за десетак година већ организовале огромне комплексе на којима се под надзором налазе логори за преваспитавање организације „ФЕМА“. О циљевима и плановима ове организације писали смо раније.

С временом ће људско друштво бити технолошки трансформисано ванземаљском технологијом укључујући коришћење антигравитационих погона, генератора који производе бесплатну енергију, затим истребљењем свих познатих сада неизлечивих болести (укључујући канцер, СИДУ, заразне болести и сл. ), омогућити технологију виђења на даљину како би се осујетили злочини, рачунарски побољшати функције мозга и што је за њих најважније спровести генетско спајање људске и ванземаљске ДНК. Тако би се створиле нове генерације мутаната у форми људских бића  која су мање емоционална, а више интелектуална могуће и са колективном свешћу. Религија ће бити замењена ванземаљском или космичком духовношћу, која проповеда  јединство и оданост неком космичком  плану, који ти ванземаљци наводно спроводе у корист свих других цивилизација.

Али  нове технологије ће створити зависност људи  због које ће атрофирати људске духовне моћи и могућност независног размишљања и слободне воље. Истински важне способности као свесност, емоције, проницљивост и унутрашња духовна свест, бити ће дегенерисане или ће нестати људско-ванземаљским ДНК удруживањем. Замениће их ванземаљска духовност која циља на што веће смањивање или уклањање слободне воље и увођење колективне свести. Даљим програмирањем људи би постали послушни, док на крају  човечанство не постане ментално поробљена, духовно деформисана, генетски обогаљена  раса која је спремна бити крсташка војска у плановима покоравања других светова. То се наравно већ догађало , а сада неки од таквих робовских крсташа нама непознатих цивилизација овде, да би то исто учинили нама.

Наравно има много питања  и „ али“ . Свакако освајање земље неће ићи лако пре свега због огромне разлике у достигнутом развоју друштава ( народа ) на планети.  Од екстремно напредних нација као што су САД, Канада, Британија, Јапан, Европе и сл. имамо  и екстремно неразвијене народе у сваком смислу који заостају век и више у културолошком смислу и читаву технолошку епоху за развијенима. Још већи је проблем што је две трећине земаља на свету у овој другој групи. Ту је и проблем јаких религија у земљама трећег света, које познају ванземаљце кроз историју , али су у веровањима у категорији свемоћних богова. Када се увере у чињеницу да су и ванземаљци рањиви и смртни, престаће страх од свемоћних богова и тиме створити огроман број „неподобних „ против којих је потреба нека интервенција „преображаја“ . 

Пошто су у тим најбројнијим земљама  ( Латинска Америка, Индија, Пакистан, афричке земље итд. ) елите сувише слабе, сиромашне  и неорганизоване, питање је како ће се сви ти планови спроводити, а да не дође до тешких сукоба или чак ратова.  Са друге стране, постоји много нација више или мање бројних, које питање постојања ванземаљаца још нису идентификовале као потенцијални проблем. Например и код нас. Дакле, будућност наше цивилизације нам је неизвесна и како кажу ако сви не настрадамо у сукобу једних против других народа, онда једино могу да нас „среде“ ванземаљци.  


  


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP