Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153958
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386481
Ko je na sajtu?
Imamo 130 gosta na mreži

НЕ ВЕРУЈЕТЕ У РЕ-ПРОГРАМИРАЊЕ МОЗГА ?


20.06.2016.
Пише: Слободан М.Маричић

У претходном чланку  о ванземаљским техникама утицаја на људе и раније, писао сам о разним техникама репрограмирања људског мозга да би се изазивале одређене реакције, које иначе нису природне .
Упозорење ! Наставите читање само уколико желите на себи спровести експеримент репрограмирања.

Ова репрограмирања  већ неколико деценија разним техникама спроводе и разне тајне службе појединих развијених држава. У наставку ћу вам дакле представити пример репрограмирања једне мождане функције, који можете сами извести. Ако спроведете овај експеримент, који је иначе безопасан за здравље и функционисање моторичких функција, уверићете се да је и без чипова могуће утицати на људски мозак  односно понашање.

Експеримент :

Дакле пред собом имате скицу људског мозга.

 

           

 

Знамо да се  за сваку мисаону, биохемијску или моторичку функцију на разним местима у мозгу налазе одређене тачке од којих полази импулс за неку реакцију, радњу или понашање. У мозгу се налазе  по два центра из којих се управља моторичким функцијама  леве и десне стране тела : левом или десном руком, ногом, прстима леве или десне руке и сл. На скици је представљен малом белом тачком  центар за контролу рада екстремитета на десној страни људског тела. Можете запазити да се  овај центар налази на левој страни мозга , но природа је удесила да се центри за команде левом страном тела, налазе на десној страни мозга, а за десну страну тела на левој страни мозга. Необично , можда и нелогично, али је тако.


Седећи испред свог компјутера гледајте десетак секунди фокусирано у белу тачку на скици. Затим подигните десну ногу  на десетак сантиметара од пода и почните окретати стопало у правцу кретања казаљке на сату. После  десетак секунди ,  „напишите“  десном руком у ваздуху број  „ 6“  истовремено настављајући окретање ноге. Шта ће се догодити ? Ваше стопало ће тог тренутка променити правац окретања и наставити да се окреће у смеру супротном од кретања казаљке на сату.  Можете замолити некога ко ће са стране посматрати ваше радње и потврдити вам, да ће већ почетком „цртања“ броја шест  у ваздуху ваша нога прекинути кретање у десно и после малог застоја почети окретање у супротном правцу.   Када једном урадите наведено, више није потребно фокусирање у белу тачку на скици мозга.

И још нешто, када учините наведени експеримент са десном ногом, истовремено сте репрограмирали оба центра за леву и десну страну тела. Не постоји начин, да се мозак поново програмира на синхронизовано кретање десне или леве руке и ноге. Толико о тајнама људског мозга. 


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP