Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153942
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386410
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

DECA NESTAJU, ZAR NE ZNATE ?


02.08.2016.

Piše: Dušan Marić

Zamislite da u Evropi u kratkom vremenskom periodu nestane 12.000 kućnih ljubimaca. 

 Digla bi se velika galama. Naslovne strane novina, informativne emisije i internet bili bi preplavljeni fotografijama umiljatih kučića i mačića. Društva za zaštitu životinja bi organizovala proteste širom Evrope. Evropske metropole bi noću bile osvetljene desetinama hiljada sveća.

Vlade bi naložile hitnu istragu. Zasedao bi Savet Evrope. Zemlje kandidati za članstvo u EU bi velikodušno ponudile svoju pomoć. Po sistemu „nismo članovi EU ali računajte na nas kao da ćemo to sutra postati“, oglasio bi se i Papa Franja. Apelom da budemo ljudi, jer su i životinje božija stvorenja.

Da se takav pomor kućnih ljubimaca dogodi u Srbiji, nemojte ni da pomišljate. Proglasili bi nas za varvare. Zapadni analitičari i političari bi stručno objašnjavali kako je to još jedan dokaz da su bili u pravu što su nas 1999. bombardovali. I naišli bi na jednodušnu podršku Čede Jovanovića, Nataše Kandić, Jelene Milić i ostale bulumente iz „nevladinog“ NATO sektora.

Poslednjeg dana januara ove godine Interpol je saopštio da je u Evropi, civilizovanoj i hrišćanskoj, nestalo 10.000 dece izbeglica iz Sirije, Iraka i ostalih nesrećnih država koje grcaju u paklu bratoubilačkih verskih ratova. Dva meseca kasnije, precizirano je da je u pitanju 12.000 dece. I to dece koja su registrovana. Muslimanske i hrišćanske. I nikom ništa. Obična vest za jednokratnu upotrebu, kojom su se evropski mediji bavili kraće nego novom frizurom Kristijana Ronalda.

Ako je od dece koja su popisana, čiji dolazak u pravno uređene zapadnoevropske države je evidentiran, nestalo njih 12.000, koliko li je tek nestalo dece koja nisu registrovana, koja formalno-pravno nikada nisu kročila u Evropu. Nisu ni postojala. Ruski fond strateške kulture procenjuje da ih je najmanje još toliko, odnosno da je u Evropi nestalo najmanje između 25.000-30.000 dečaka i devojčica iz Sirije, Iraka, Egipta, Avganistana…

Švedska, jedna od najuređenijih evropskih država, koja se diči svojom bezbedonosnom i socijalnom politikom, saopštila je sama da je na njenoj teritoriji nestalo više od 1.000 registrovane dece.

Prvo što normalnom čoveku padne na pamet jeste pitanje: kako je moguće da u jednoj evropskoj državi za nekoliko meseci nestane 1.000 dece? Šta radi policija i ostali nadležni državni organi? Novinarka koja je Interpolu uputila pitanje ko je taj iz istrage s kim može da kontaktira o nestaloj deci odgovoreno je – niko. Takva osoba ili tim u Švedskoj ne postoje! Po tome se može zaključiti da ne postoji ni ozbiljna istraga.

Drugo pitanje jeste zašto se o tome ćuti. Gde su ti, po objektivnosti i brizi za ljudska prava čuveni evropski slobodni mediji? Gde su te nevladine organizacije? Šta rade organizacije za odbranu ljudskih prava? Bagra ćuti kao što je ćutala 1999.godine kada su nam tri meseca razbijali državu, rušili gradove i fabrike, ubijali decu. I srpsku, i albansku. Kao što, uglavnom, ćuti o višedecenijskom teroru Turske nad Kurdima, o genocidu koji Islamska država i Al Kaida sprovode nad nesrećnim Jezidima, o procvatu neofašizma u Ukrajini i o zločinima koje razne terorističke organizacije pod kontrolom zapadnih obaveštajnih službi čine nad građanima Sirije koji podržavaju legalno izabranog predsednika Asada.

Šta rade roditelji dece? Da li uopšte traže svoju decu? I da li su to uopšte njihova deca? Ili su u pitanju tuđa deca, oteta ili kupljena na Bliskom istoku i kao taoci povedena na put u Evropu? Radi lakšeg prelaska preko granica i prolaska kroz policijske kontrole jer, policija na granicama uvek blagonaklonije gleda izbeglice sa decom, pre ih propušta da nastave svoje putovanje. Ali izgleda i radi njihove prodaje po dolasku u Evropu bordelima, medicinskoj mafiji i mafiji koja se bavi organizovanjem prosjačenja.

Poznavaoci prilika na delovima Iraka i Sirije, koji se nalaze pod okupacijom psihopata i monstruma ISIL-a, tvrde da je na tamošnjim pijacama trgovina decom jedna od najrazvijenijih trgovina. Uglavnom ih prodaju i kupuju radi seksualnog ropstva. Logično, što su deca lepša, njihova cena je veća. Najčešće žrtve te trgovine su deca malobrojnih hrišćanskih zajednica i Jezida.

Zvuči jezivo, ali zdrava i lepa a tuđa deca, starija od devet godina, su pravo bogatstvo za izbeglice koje žele da stignu do Evrope. Ona su najbolja ulaznica za dostizanje cilja, a posle toga izvor sigurne zarade. Najčešće, kroz prodaju u bordele, za organizovano prosjačenje ili prodaju radi vađenja i preprodaje njihovih organa. Tu decu niko ne traži. A i ako traži, uglavnom je to uzaludan posao. Jer, podaci pod kojima su registrovana prilikom ulaska u Evropu uglavnom su lažni.

Najvažnije, pitanje svih pitanja, jeste gde su nestala deca, šta se sa njima dogodilo? Da li je moguće da u 21.veku u Evropi, koja se diči dostignutim stepenom zaštite ljudskih prava, 12.000 nedužne dečice završi u javnim i tajnim bordelima ili u klanicama medicinske mafije?

Verovatno je jedan broj te dece živ i na slobodi. One dece koju su, nakon dolaska u Nemačku, Britaniju, Austriju i druge zapadne zemlje, njihovi lažni roditelji i rođaci, ostavili. Ta deca sada postoje pod drugim, svojim pravim imenima. Međutim, verovatno je broj tih srećnika mali. Porodice koje su u zapadne zemlje stigle sa decom dobijaju znatno veću socijalnu pomoć, nego ona bez dece. A broj izbeglica koje su bile spremne da se odreknu te pomoći verovatno nije veliki.

Kako god bilo, 12.000 mališana je nestalo. I među tim malim anđelima koji su živi, malo je njih koji će više ikada videti svoju rodnu kuću, roditelje i druge najmilije. A Evropa, kurva, zaglibljena u sopstvenu dekadenciju, u lažni hrišćanski moral, razorena drogom, satanizmom i pedofilijom  - ćuti.

EVROPO, gde je 12.000 dece iz Sirije i Iraka?

 


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP