Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153948
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386437
Ko je na sajtu?
Imamo 113 gosta na mreži

ЈОШ О ДУШАМА


15.12.2016

Пише : Слободан М.Маричић

У претходном чланку пропустио сам да кажем нешто битно.

Ради се наиме о једној околности важној за разумевање карактера и природе „Старих душа „ Дакле оне, али и „млађе“, јер како рекох „нових“ душа нема , за време обитовања у овоземаљској равни , пошто од настањивања у телу новог, бића губе сва сећања на своје раније животе и инкарнације. Постоје јединствени случајеви у свету да се понекад роди особа са неким сећањима на своју ранију егзистенцију на земљи у телу неке друге особе, међутим, то је заиста изузетно ретко. Сећање на све своје претходне животе душа поново стиче „ напуштањем тела самртника“ на путу у своје космичко обитовалиште, јер се такође изузетно ретко дешава да душа из једног, одмах пређе у друго биће. Опет намерно употребљавам реч : „Биће“ јер осим спиритуалног напредовања постоји и назадовање због почињених мањих или већих грешака у животу.

Осећам потребу да објасним да неки људи иако нису починили неки злочин по људским законима, то јесу по законима Карме. Ради се о одузимању права на живот . При томе је у езотерији познато да је клање животиња ужасан кармички чин. Тако занимање : „Касапин“ извесно има последицу да тој особи у следећој инкарнацији душа буде у телу неке дивље животиње, свиње или говечета. Убијање животња ма колико биле велике или мале, закони Карме не праштају. Сетите се пословице за опис некога ко је добар или смеран : „ Он није ни мрава згазио“ , „ Никада није стао ни на цвет“ . Те пословице имају свој дубоки смисао.

Ако мислите да су сурова убиства и несреће које се све чешће догађају само пука случајност, прочитах пре дан, два у новинама ( Информер ) чланак да се нека несрећна девојчица обесила на тавану куће изнад „просторије за клање“. Какав ужас у сваком смислу. Не бих шпекулисао о кармичким узроцима судбине бића које је тек започело живот. Али велико питање за родитења који у кући где станује има „ собу за клање „ одакле је ко зна колико година текла читава река ужасних емоција у тренутку убијања – клања разних домаћих животиња. То свакако нису биле позитивне емоције већ напротив. Ја не тврдим ништа и молим читаоце да ми опросте што сам навео овај тужан пример, али морамо имати отворене очи и свест за оно што се догађа око нас са знањем, да се ништа не догађа случајно.

Ако се неко запитао зашто и како више нема нових душа, а људи је све више на свету у милијардама, да одговорим. Пар стотина година траје буквално истребљење животињског и биљног света на нашој планети. Једноставно, душе „налазе“ своје нове власнике или домаћине на једном дензитету нижем ( Д2) уместо неких људи који су преминули на „нашем ( Д3) нивоу постојања и кармички „ заслужили „ понављање“ основних животних лекција“

Ужасавамо се гледајући холивудске филмове о инвазијама ванземаљаца на земљу који користе људе као храну, буквално. То је једноставно по „ природним законима“ које је човек измислио, а гласе онај ко је на врху ланца исхране ( читај ко је најјачи и најинтелигентнији) храни се свим и свачим испод свог нивоа постојања ( животиње и биљке). Када у филмовима „дођу“ ванземаљска бића , онда људи не прихватају своје законе у смислу пословице : „Ко је јачи тај тлачи“, или „Велика риба једе малу рибу“. И завршићу подсећањем да сте сви чули за регресивну хипнозу или враћање пацијента у претходне животе (инкарнације) под хипнозом.

Документи о посебно занимљивим случајевима, нису да се пацијент сећа претходна два или три живота, већ она где има снажна и јасна сећања да је између две инкарнације као људско биће живео и као неко рептоидно биће на некој планети ко зна где у космосу, сећа се живота и смрти, чак и језика којим је говорио. А ова испитивања се не одвијају у неким неразвијеним селима и земљама, већ на најугледнијим цивилним и војним институцијама у САД и наравно приватним фондацијама опредељениним за изучавање паранормалних феномена. На крају питање одакле навиру сви ти научно - фантастични и хорор филмови ? Ја бих рекао од оних који знају нешто више од нас или су доживели нешто што ми нисмо. У овом или неком ранијем животу.

И да искористим да одговорим некима на питање одакле и мени сазнање за ово или оно? Углавном из (стране) литературе. Али подсећам на изреку : „ Сан је сестра смрти“ . Па ако смрт, зна све, онда и у сну ( од сестре) можемо сазнати понешто. А „Астрална пројекција“ је библиотека свих космичких знања, само треба ићи кроз живот отворених чула – свести.

Пријатан вам дан и мислите позитивно.

 


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP