Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99212
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606239
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

QUANTUM FUTUR ŠKOLA ILI KASIOPEJCI O 2012


 21.08.2010. / Akademediasrbija
Preveo na srpski i priredio : Slobodan Maričić

Quantum futur škola / vidi članke na sajtu/ se bavi delom Prof. Jadzyk-a i Kvantnom teorijom, Kvantnim skokovima, EEQT i Pet platonskih fraktala, Kvantnim fraktalima , "Matrix-teorijom ", idejom o Znanju i slobodi, stručnim radovima o "Quaternionima i Monopolima", te najuzbudljivijim od svih radova, pogledom teorijskih fizičara na Problem fizike misterioznih fenomena a koju su osnovali teorijski fizičar Arkadiusz Jadzyk i njegova supruga Laura Knight-Jadczyk, književnica i amaterski istoričar, takodje govori o dogadjajima koji nas očekuju u godini “Apokalipse – 2012 !

Laura Knight-Jadczyk: dosad je izdala više knjiga: Tajna istorija sveta, radikalno preispitivanje povesti, nauke, religije i mitova kao rezultat potrage za skrivenim principima naše realnosti, Istina o 11-9 (u saradnji sa internet piscem Joe Quin-om) šokantni izveštaj o stvarnim dogadjajima u pozadini napada 11 Septembra; Neobičnost Dimenzija, Denziteta, i procesa vanzemaljskih otmica te Val (Talas) u četiri toma. Laura trenutno radi na nastavku Tajne istorije sveta. Rezultat Laurinog naučnog pristupa istraživanju povesti i praktične primene PSI fenomena te metafizike, uključujući i kontrolisani eksperiment u tzv. Channelingu -Kasiopejski eksperiment, bio je kontakt sa Arkom. O ovoj fazi Laurinog života pisao je dobitnik Pulicerove nagrade, Thomas French za St. Petersburg Times. Gospodin French proveo je preko pet godina prateći Lauru i njen rad i na kraju je napisao:

 

“I nakon svog ovog vremena ne mogu vam sa sigurnošću reći koja je Laurina tajna. Ono što znam jeste da je ona i dalje intrigantna onoliko koliko je bila i na početku. Od momenta kad sam je upoznao počeo sam razmatrati mogućnosti za koje nisam ni slutio da postoje. Zahvaljujući Lauri počeo sam gledati i razmišljati na sasvim novi način.

Ovo je Laurin najveći dar i ona ga nesebično deli sa svojim čitateljima. Pripremite se za preispitivanje svega u što ste verovali jer Laura unosi logiku matematičara, viziju mistika kao i majčinsku energiju u potragu za rešenjima problema čoveka i univerzuma.”

Ark piše: Ime Kasiopeja dato nam je od strane svesno “Kanalisanog izvora” koji je Laura kontaktirala 1994. nakon dve godine eksperimentalnog rada. Ovaj izvor identificirao se tvrdeći “Mi smo Vi u budućnosti”. Moderna fizika ne može nam omogućiti praktična sredstva za ovakav vid komunikacije, teorije o ovoj temi još uvijek nisu dovoljno razvijene, u stvari one su nedovoljne i kontraverzne.

Ukoliko pokušamo interpretirati pojam “Mi smo Vi u budućnosti” na pojednostavljeni način, suočit ćemo se sa kauzalnim paradoksom. S druge strane, iz teorijskih radova objavljenih u naučnim publikacijama, možemo naučiti da uz pažljivu i odgovarajuću interpretaciju, te uz uzimanje u obzir kvantnih nepoznanica - komunikacija sa prošlošću ne može se odbaciti kao nemoguća. Neverovatna je možda bolja reč, ali postoji puno stvari koje su neverovatne, ali se ipak dešavaju.

Manje verojatno je određeni fenomen, što više informacija dobijamo iz manifestacija takvog fenomena, više ćemo naučiti iz ovakve studije.

Upravo zbog toga ne možemo odbaciti pojam “Mi smo Vi u budućnosti” kao nemoguć. Umesto toga odlučili smo da nastavimo “komunikaciju” kao formu kontroliranog eksperimenta o “superluminalnom prenosu misli” iako je sasvim jasno da ovaj termin može biti uzet kao indikacija jedne od više mogućnosti.

Informacija koju smo dobili ovim eksperimentom data je u širokom kontekstu istorijskog, naučnog, metafizičkog i drugog materijala i nudi nam tragove koji vode do pogleda na svet, koji smo predstavili bezbroj puta u našim brojnim publikacijama, kako u štampi tako i na internetu. Mozda je samo naš vlastiti “podsvesni um” taj koji nam se ponudio kao izvor, medjutim čak i ako je tako, što nam ovo govori? Da li zaista znamo što je “podsvesni um” i koje su njegove mogućnosti.

Čitatelj bi mogao započeti sa Val Serijom. Val je termin koji se koristi da bismo opisali makro-kosmički kvantni kolaps planete, koji će dovesti kako do fizičkih , tako i do “metafizičkih” promena u zemljinoj kosmičkoj okolini, a za koji se predpostavlja da bi mogao biti moguć početkom 21. vijeka. Ovaj događaj je različito opisan, i od strane drugih izvora. To mogao biti planetarni prelaz na 4. Densitet, smena doba, žetva prethodnih setvi i najčešće se smešta u 2012-tu godinu. Val započinje sa slučajem vanzemaljske otmice neke hiper važne osobe za zemaljsku civilizaciju , I primenom hipnotičke regresivne seanse koja će da navede na globalnu kataklizmičku promenu. Pri tom morate imati na umu da ne gledamo izvesnim kako tačno vreme dolaska ovakvih dogadjaja može biti sa sigurnošću predviđeno baš za 2012. Kvantna fizika govori o statističkim mogućnostima, a ne i o proročkoj sigurnosti.

Medjutim, izvesno je da moramo uticati na našu okolinu da se saznanja o kosmičko- planetarnim dogadjajima koji nam predstoje prihvate kao neminovnost, koju ne treba gledati suženim očima pojednostavljeno samo kao na propast svijeta, već transformaciju ljudske rase ili tačnije samo dela ljudske rase i podizanje u viši kozmički nivo egzistencije.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP