Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108664
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6714097
Ko je na sajtu?
Imamo 55 gosta na mreži

VESTERVELE ČUVAO DEČKA OD SRBA !Nemački šef diplomatije Gvido Vestervele nije poveo svog partnera Mihaela Mronca u Beograd jer ga vodi samo u zemlje gde su gejevi dobrodošli,  a gejevi, tj. pederi  nisu dobrodošli u Srbiji ! Zbog ovoga nemački ministar inostranih poslova Gvido Vestervele inače poznati peder i gej lobista u Nemačkoj, odlučio je da u Beograd, koji je prvi put zvanično posetio pre nekoliko dana, ne vodi izabranika svog srca, sportskog menadžera Mihaela Mronca.

Vestervele, koji je pre šest godina otvoreno priznao da je homoseksualac, na službena putovanja gotovo redovno ide ss  svojim "dečkom" , ali ne  u države u kojima gejevi nisu dobrodošli.

- Više od 75 zemalja sudski goni ljude zbog homoseksualnih aktivnosti, a njih sedam za takve radnje ima smrtne kazne. Iran, Sudan, Jemen, Mauritanija, Somalija, Nigerija i Saudijska Arabija mesta su gde Mihael sigurno neće ići.

Želimo da promovišemo ideju tolerancije u svetu, ali ne želimo da postignemo kontraefekat - izjavio je Vestervele, koji je upravo zbog odluke da u službene posete ide sa svojom „gospođom ministarkom“ trpeo kritike nemačke javnosti.

Naime, posle turneje po zemljama Latinske Amerike, tokom koje su Gvido i Mihael obišli Argentinu, Brazil, Čile i Urugvaj, usledile su optužbe da ministar to čini na račun države. Vestervele je, međutim, negirao optužbe rekavši da je Mronc troškove putovanja finansirao iz svog džepa i da je srećan, što je mogao da odvoji vreme za njega.

Posle boravka u Beogradu Vestervele se sa svojim ljubavnikom našao u Prištiini, gde je pederastiija normalna savremena evropsko - američka pojava, kažu domaćini.

/Kurir/


Komentar : 

Kako se slatko Vestervele izljubio sa domaćinima na dočeku u Beogradu i držao nežno za desnicu ruku naše domaće, mislim domaćine.
/Mali Radojica/    


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP